Γ. Περπινιάς

Χαίρομαι για την απόφαση κινητοποίησης μας
επισημαίνω ότι στόχος μας είναι η συμπεριφορά του ταμείου και του υπουργείου,
η ΚΟΙΝΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ είναι πρόσχημα , κανένα ταμείο δεν σταματά την έκδοση συντάξεων όταν ο εργοδότης χρωστά ,

Δηλαδή π.χ εάν χρωστά η όποια εταιρεία απασχολεί μισθωτούς (ακόμα και τις τρέχουσες εισφορές πόσο μάλλον εάν η εταιρεία είναι συνεπής και οφείλεται η όποια διαφορά σε λάθος υπολογισμό κατά τα λεγόμενα του υπουργείου) , και καταθέτει εργαζόμενος της αίτηση συνταξιοδότησης περιμένει να υπογραφεί η ρύθμιση του υπουργείου σε δόσεις των οφειλών και μετά να του δώσει την σύνταξη;
Η Διοίκηση του ΙΚΑ καθώς και ο υπεύθυνος συνταξιοδότησης του Ταμείου μας είναι υπεύθυνοι και πρέπει να ερευνηθεί εάν στέκεται κατηγορία τους για παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας, καθώς και εάν πέραν των πειθαρχικών τους ευθυνών , εάν νομικά στοιχειοθετείται θέμα διεκδίκησης τόκων και ηθικής ικανοποίησης μας από τους ίδιους. πουθενά ο νόμος δεν αναφέρει προϋπόθεση συνταξιοδότησης.

Ο ΟΤΕ έχει αποστείλει ότι όφειλε από πλευράς ενημέρωσης για τον υπολογισμό των ποσών τόσο της σύνταξής μας όσο και της δαπάνης που του αναλογεί σε εισφορές.
άρα αυθαιρετούν και το ξέρουν , κρύβονταιι πίσω από νομικίστικα τεχνάσματα.

οι παραπάνω επισημάνσεις γίνονται με την παράκληση στην συνάντηση της Πέμπτης να έχουμε νομική κάλυψη για διερεύνηση των παραπάνω έχοντας την πεποίθηση ότι όλοι θα συμφωνήσουν να συνεισφέρουν χρηματικά για κάλυψη των εξόδων . Η πρόταση για ταμείο συνηγορεί σε αυτό και όσοι συμμετέχουν στις αναρτήσεις ας το δηλώσουν για να υπάρχει κάλυψη της επιτροπής στην πρόσκληση δικηγόρου.

γ περπινιάς