Κ. Πατήλας

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΣ (Και τους υπόλοιπους εννοείται)
Στις συναντήσεις που είχατε με τον υπουργό ή τους άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες, έχει γίνει ενημέρωση για το
περιεχόμενο των e-mail που έχουμε στείλει στον ίδιο τον κ. Λοβέρδο και τους άλλους υπουργούς; Έχουν διαβάσει έστω και ένα;
Αν όχι, συμφωνώ με τον συν. Α. Κακαλιάντη να γίνει ένα αρχείο, σε οποιαδήποτε μορφή (κείμενο, cd ή φλασάκι) και να παραδοθεί προσωπικά στον υπουργό μήπως και κάτι από τα γραφόμενά μας του αγγίξει καμία ευαίσθητη χορδή του (αν σαν άνθρωπος που είναι, διαθέτει τέτοια). Παράλληλα πρέπει, άμεσα, να δρομολογηθούν και οι επόμενες κινήσεις, πιο δυναμικές αυτή τη φορά.
Και προς Θεού, μη μπλέξουμε τον ΟΤΕ (Βουρλούμης) σ΄αυτή μας την αντιπαλότητα με τον κ. Λοβέρδο. Δεν έχουμε τίποτε σε βάρος
του ΟΤΕ. Αυτός τη δουλειά του την έκανε και πολύ καλά, μάλλον, για πάρτι του. Ο αντίπαλός μας είναι ο κ. Λοβέρδος και οι συν αυτώ υπουργοί και λοιποί υπηρεσιακοί παράγοντες. Εκεί πρέπει να εστιάσουμε.
Προσωπικά εγώ, είμαι διατεθειμένος να κατέβω Αθήνα για συμμετοχή σε οποιαδήποτε κινητοποίηση αποφασίσουμε και θα προσπαθήσω να πείσω κι άλλους Γιαννιώτες συναδέλφους, αρκεί ό,τι αποφασίσουμε, να το διεκδικήσουμε ενωμένοι.
Αλήθεια, υπάρχει, απ' ότι έχω ακουστά, μια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΟΤΕ (ΟΜΕ-ΟΤΕ τη λένε, νομίζω). Μήπως, λέω εγώ τώρα, θα μπορούσε να μας συνδράμει λίγο; Ξέχασαν φαίνεται πως όταν είμασταν εργαζόμενοι και είχαμε εκλογές, μας έστελναν κάτι "σεντόνια" ψηφοδέλτια και τις περισσότερες φορές ψηφίζαμε "διατακτικά" (το 5, το 12, το 30 κλπ), χωρίς, ίσως, να ξέρουμε ούτε τη φάτσα εκείνου, στον οποίο που βάζαμε σταυρό. Κι ας μη ξεχνάν οι κύριοι αυτοί ότι έρχονται και γι' αυτούς δύσκολες μέρες. Τώρα είναι και γι' αυτούς η ώρα να δείξουν την συμπαράστασή τους με έργα. Αυτά που περνάμε εμείς, ίσως τα περάσουν σε λίγο κι αυτοί.
Κ. ΠΑΤΗΛΑΣ
ΤΗΛ. 6972434200
ΓΙΑΝΝΕΝΑ