Α. Χαραλαμπίδης

Αγαπητοί συνάδελφοι συνταξιούχοι και πρώην υπάλληλοι του ΟΤΕ.
Σκέφθηκα πως είναι καιρός, μέσα από το blog του αγαπητού συναδέλφου Δημήτρη Αποστόλου, για μια νέα επικοινωνία με τους 600 συναδέλφους συνταξιούχους του ΟΤΕ. Μετά από το μήνυμά μου (Νοέμβριος 2009) και στα πλαίσια της προσμονής μας για την υπογραφή της ΚΥΑκαι την έκδοση της απόφασης συνταξιοδοτήσεώς μας θα ήθελα να εκφράσω για μια ακόμη φορά τις ευχαριστίες μου προς την ομάδα συντονισμού των ενεργειών μας και ιδιαιτέρως τον Γιώργο Θαλασσινό, που αγόγγυστα προσφέρει τις υπηρεσίες του τώρα και τέσσερα χρόνια.
Επιπλέον θέλω να αναφέρω ότι η υπομονή είναι αναγκαία όσο τίποτα άλλο σε αυτή τη κρίσιμη στιγμή. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να είμαστε σε εγρήγορσή. Φυσικά και πρέπει να αφουγκραζόμαστε τις εξελίξεις και να παίρνουμε αποφάσεις στηριζόμενοι στη λογική που μακροπρόθεσμα θα μας φανούν χρήσιμες.Ας μην ξεχνάμε όλοι μας ότι περιμέναμε τρία ολόκληρα χρόνια και πως ό,τι και αν κάναμε (δικαστήρια κ.λ.π.) δεν μας βοήθησαν πραγματικά στην επίλυση του προβλήματός μας, δηλαδή να ενταχθούμε στην Εθελουσία του 2005, αλλά μόνο μέσω της Βουλής επιλύθηκε εκ τους ασφαλούς το πρόβλημά μας.Γι αυτό συνιστώ υπομονή. Θα έλθουν πολύ σύντομα τα χρήματα που δικαιούμαστε και θα τα πάρουμε και μαζεμένα.
Υ.Σ. Συμφωνώ με τον συνάδελφο και φίλο Στογιάννη ότι θα έπρεπε να αρχίσει και πάλι ο 'βομβαρδισμός ' με emails προς τους 'κατέχοντες' για να τους υπενθυμίσουμε ότι η επιτροπή μας στηρίζεται από 601 άτομα.

Με εκτίμηση
Αγάπιος Χαραλαμπίδης
E-mail: agapchar@otenet.gr