Γ. Τράντζας (3)

Αγαπητοί ..Συγκρατούμενοι καλημέρα,

Επειδή δεν μπορώ , όπως ξαναείπα, να βρίσκομαι στην αυριανή συγκέντρωσή μας (λόγω απόστασης και υγείας) εύχομαι σ΄όλους καλή υγεία και καλό κουράγιο!

Όμως θα ήθελα να εκφράσω και κάποιες σκέψεις μου , που βέβαια δεν είναι μόνο δικές μου αλλά κοινό μυστικό, νομίζω, σχετικά με ατομικές η ομαδικές μας ενέργειες.


1) ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΑΣ

Για τον καθένα μας ίσως να είναι ενέργεια που ξεκινά από διαφορετική αφετηρία και σκεφτικό.

Προσωπικά έστειλα την αίτηση στον συν/φο Γιώργο,παρ΄όλο που ήμουν και είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ υποστηρικτής των θεσμών (?) αλλά κάπου ένοιωσα και νιώθω ότι πλέον δεν αντιμετωπίζομαι σαν εργαζόμενος στον ΟΤΕ και κατ΄επέκταση αντιπροσωπευόμενος από το Συνδικάτο, αλλά σαν παρείσακτος και κατά σύμπτωση ευρισκόμενος στο χώρο!

Σαν ομάδα με κοινό πρόβλημα είμαστε ανύπαρκτοι (?) για τα Σωματεία μας ίσως επειδή δεν στοχεύουν σε μας η για να το πω καλύτερα δεν βλέπουν να εξαρτάται το Συνδικαλιστικό-πολιτικού-υπηρεσιακό τους μέλλον (τουλάχιστο της ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΡΑΤΟΥΣΑΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ) από μας.

Και τονίζω το της εκάστοτε κρατούσας πλειοψηφίας γιατί όλοι μας το ξέρουμε ότι η (εν)αλλαγή των μετακλητών (?) αντιπροσώπων μας γινόταν και γίνεται με τον γνωστό και δημοκρατικό τρόπο της μεταβίβασης του δαχτυλιδιού!


2)ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΡΑΣΗΣ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ

Κατατέθηκαν και καθημερινά κατατίθενται πολλές, όπως για επιστολές ενημέρωσης-διαμαρτυρίας προς τον Τύπο, στο ΣΤΕ, στον Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο, πανό , λευκή απεργία κτλ.

Όλα αυτά πρέπει να έχουν κοινή αφετηρία και κατάληξη το

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!!!

ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ!!!!!!!

Όχι από τη δουλειά, αφού απ΄ότι καταλαβαίνω οι περισσότεροι έχουμε απαξιωθεί η αυτοαπομακρυνθεί, αλλά από τον ευτελισμό μας από την γενική αντιμετώπιση.

Όμως απ΄ότι κατάλαβα υπάρχει και άλλη άποψη σε μερικούς από μας που ίσως να την ζούμε και από πρώτο χέρι γιατί ,ας μη γελιόμαστε ,ζώντας τόσες ώρες καθημερινά επί τόσα χρόνια στο χώρο, είμαστε σε θέση να καταλάβουμε και να κρίνουμε και τις πιο ενδόμυχες πιθανά, σκέψεις ο ένας του άλλου.

Η άποψη αυτή συνίσταται στην …αξιοποίησή μας ,σε περίπτωση μη πρόσφατης αποχώρησής μας, και είναι πιθανό να ξεκινάει τόσο από προσωπικές επιθυμίες για αναγνώριση-καταξίωση όσο και από οικονομικούς λόγους.

Εκεί πιθανά να κολλάει και η τυχόν σύγκρουσή μας με τις κρατούσες καταστάσεις στα Σωματεία , γνωστοί άλλωστε στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ οι τρόποι και τα κανάλια ….αξιοποίησης που ίσχυαν και ισχύουν.

Εκεί πιθανά να κολλάει και η υπογραφή μας σε διάφορα ντοκουμέντα (επιστολές κτλ)

Αυτό μάλλον εκμεταλλεύτηκαν και εκμεταλλεύονται και τα παπαγαλάκια μου μας βάζουνε κυριολεκτικά στον ύπνο!

ΕΝΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!

ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΕΜΙΑ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα.

Όμως δεν μπορώ άλλο να μας κοροϊδεύουν η να κοροϊδευόμαστε (ακόμα χειρότερο).

Είμαι ΜΑΖΙ σε ότι αποφασιστεί.


Γιώργος Τράντζας

2651025299


gtrantzas@ote.gr