Η. Τσέλος

Συνάδελφοι,
εγκρίνω προκαταβολικά όλες τις πρωτοβουλίες και όσες ενέργειες επιλεγούν να πραγματοποιηθούν από τώρα και πέρα, στο πνεύμα και στην κατεύθυνση των αρχών που διέπουν την ύπαρξη και λειτουργία του ιστολόγιού μας.
Δεν έχω αυταπάτη για το είδος της κοινωνίας στην οποία ζούμε (χτες, σήμερα και πολύ φοβάμαι και αύριο), αλλά με σοκάρει η παχυδερμία και ο κυνισμός όλων αυτών των βολεμένων που με διάφορους μανδύες και επιχειρήματα λυμαίνονται τα όνειρά μας. την αξιοπρέπειά μας και προπάντων το βαλάντιο του Ο.Τ.Ε.
Και όλα αυτά γιατί έμαθαν να ψηφίζουν σωστά και στον κατάλληλο χρόνο. Ενώ εμείς είμαστε τα παιδιά ενός κατώτερου θεού.
Για να μην παρασυρθώ και πω πράγματα που θα χρειαστεί να λογοκριθούν, θα γράψω κάτι τελευταίο :
Πρέπει την κατάλληλη στιγμή να αναζητηθούν ευθύνες (και ποινικές αν χρειαστεί ) από όλους αυτούς που μας καταδίκασαν δύο ολοόκληρα χρόνια στην αβεβαιότητα, την αγωνία, τον παραγκωνισμό και την απαξίωση μόνο και μόνο γιατί έτυχε να προσληφθούμε την διετία 1976-1977 (ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ !!! ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΙΚΙΛΛΩΝΥΜΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ ΤΟΥΣ).
Σας ευχαριστώ έναν - έναν , τους παλιούς φίλους στην σχολή της Θεσσαλονίκης την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 1977 , αλλά και όλους τους άλλους που δεν έτυχε να γνωριστούμε ποτέ , και εύχομαι υγεία προσωπική και οικογενειακή και προπάντων δικαίωση σύντομα με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ , ΟΡΓΗ και ΑΓΩΝΑ..
Τσέλος Ηλίας
Καρπενήσι
Τεχνικό Τμήμα
22370-80155