Β. Τσινέρης

Συνάδελφοι γειά σας.
Είμαι από εκείνους που πιστεύουν στην ανάγκη άμεσης αίτησης διαγραφής από τά Πρωτοβάθμια Σωματεία μας.
Οι συνδικαλιστικοί μας εκπρόσωποι επί δύο και πλέον χρόνια μας αντιμετωπίζουν παγερά αδιάφορα και μας εμπαίζουν.Σε σχετικά μας αιτήματα για το θέμα μας, πολλές φορές μας έχουν κλείσει πονηρά το ματάκι και μας απάντησαν με τη φράση: " Καλά εσείς θα φύγετε...". Κουβέντες υπεκφυγών...Δεν θέλουν να φύγουμε.
Απαξίωσαν να προβάλουν σθεναρά την υπόθεσή μας και να την διαπραγματευθούν.Αντιθέτως πέρσι,το 2007,αντί να διαπραγματευθούν με τη διοίκηση πρώτα και κύρια το δικό μας εκκρεμές θέμα,όχι μόνο διαπραγματεύθηκαν την πρόωρη αποχώρηση συναδέλφων -κυρίως γυναικών-αλλά και την επεδίωξαν.Βεβαίως αυτό έχει την εξήγησή του: Ενδεχομένως οι προώρως αποχωρήσασες να είχαν περισσότερες δυνατότητες και να ήταν πλέον οικεία από εμάς προσκείμενες προς τους εκπροσώπους μας ,με περισσότερες δυνατότητες παρέμβασης και επηρεασμού τους.Εμάς μας αγνόησαν.
Συνάδελφοι,
Μην μας αποκοιμίσουν πάλι.
Δεν θα πρέπει να έχουμε ευήκοον ους σε απατηλά λόγια και υποσχέσεις. Αξίζει -ασχέτως στο κάτω-κάτω του άμεσου αποτελέσματος(υπάρχει και το δικαστήριο) - να πολεμήσουμε με τις δικές μας δυνάμεις.
Ας είμαστε όλοι ενωμένοι,κάτω από τις οδηγίες της Επιτροπής μας. Εμπρός για το δικό μας Σωματείο.

Βασίλης Τσινέρης Φιλιππιάδα