Κ. Λαζάρου

Συνάδελφοι επιτέλους αρχίζει κάτι να κινείται. Είμαι κι’εγώ ένας απο αυτούς που πρότειναν στο blog 17-12-07 να σκληρύνουμε την στάση μας απέναντι στην ΟΜΕ. Επομένως επικροτώ την κίνηση της 16-4 αλλά θα ήθελα να συμπεριλάβετε στην συζήτηση στο café τι προτιθέμεθα να κάνουμε την επομένη της 26-5 για το πιθανότερο ενδεχόμενο αναβολής της δίκης, όπως με πληροφόρησε η δικηγόρος απο το δικηγορικό γραφείο του Ρέμελη, γιατί ετσι λέει συνηθίζεται να γίνεται. Εχουμε διάθεση την κατάλληλη στιγμή να απευθυνθούμε στα ΜΜΕ προκαλόντας συζήτηση στα τηλεοπτικά παράθυρα με την απαραίτητη συμμετοχή του Ρέμελη;

Τώρα αν αυτά(ΜΜΕ) δεν ανταποκριθούν στο κάλεσμα προτείνω να τα προκαλέσουμε εμείς ,

με μια δυναμική ενέργεια απο μερικούς εθελοντές 5-6 τον αριθμό (ενας εγώ) να κρεμάσουμε, κρεμασμένοι με σχοινιά (ραπέλ)για οσους γνωρίζουν, ενα πανό που να λέει <ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 700ΟΣΙΟΥΣ>.Πιστεύω πως τα κανάλια θα έρθουνε απο μόνοι τους.

Δεύτερη ιδέα να κάνουμε πανελλαδική συγκέντρωση στο ΜΕΓΑΡΟ με την μεγαλύτερη συμμετοχή και να κυκλώσουμε το κτίριο με καθιστική διαμαρτυρία συνοδευόμενη απο απεργία πείνας για οσο αντέξουμε (με κανονικές άδειες).

Οποιος απο μας έχει κάποια καλύτερη ιδέα να την δούμε και να την εφαρμόσουμε.

Ελπίζω οι εξελείξεις να μας προλάβουν και να μη χρειαστεί να κάνουμε τίποτε.

Λαζάρου Κων/νος .Θεσσαλονίκη.Τηλ.2310285899 2310764240