Σ. Κοντός

Συνάδελφοι γειά σας
Στη συνάντηση της 16/4/2008 διέκρινα την αγανάκτηση όλων μας για τον εμπαιγμό μας από αυτούς ( κυβέρνηση-διοίκηση ΟΤΕ-ΟΜΕ ΟΤΕ ), οι οποίοι μας "προκάλεσαν" την ένταξη στην εθελουσία έξοδο, επιλέγοντας προκλητικά -επιλεκτικά στην περίπτωσή μας να μην εφαρμόσουν τις προυποθέσεις στις οποίες οι ίδιοι συμφώνησαν.
Αυτό έχει σαν συνέπεια πλέον των δύο ετών να υφιστάμεθα πρωτοφανή ψυχική-πνευματική καταπόνηση, υπηρεσιακή απαξίωση,οικονομική εξασθένηση και οικογενειακή αποδιοργάνωση.
Οι παραπάνω συνέπειες ορίζονται με νομική έννοια ως υλική και ηθική βλάβη οφειλόμενες σε άδικη, άνιση και αντικανονική (παράνομη) συμπεριφορά των υπαιτίων.
Ο κόμπος έφτασε στο χτένι και όλοι ανυπομονούμε για άμεσες, συντονισμένες και αποτελεσματικές ενέργειες.
Θέλω να εκφράσω στη τριμελή επιτροπή τον προβληματισμό μου για δύο περιπτώσεις 1) Η διαγραφή μας απο τα πρωτοβάθμια σωματεία πριν συσταθεί το δικό μας σωματείο σημαίνει οτι στο ενδιάμεσο διάστημα θα είμαστε στον αέρα; 2)Oι αιτήσεις διαγραφής μήπως θα πρέπει, αντί να υποβάλονται ατομικά απο τον καθένα προς το Σωματείο του, να συνυποβληθούν ομαδικά με κάποιο περιεχόμενο όπως ενδεικτικά το παρακάτω;"πλέον των τριάντα ετών έχουμε αγωνιστεί με σας τα σωματεία μας και έχουμε σταθεί δίπλα σας σε κρίσιμες μάχες. Στη πιο καθοριστική στιγμή του υπηρεσιακού μας βίου εμείς οι 700 με τις οικογένειες μας αισθανόμαστε παγερά εγκαταλελειμμένοι από τα πρωτοβάθμια σωματεία μας αλλά και την ΟΜΕ ΟΤΕ. Βιώνοντας αυτή την αδιαφορία σας σαν το μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους σας για την πολύχρονη συμπαράταξή μας στους διαχρονικούς αγώνες του συνδικαλιστικού κινήματος διατρανώνουμε τη θέληση μας να διαγραφούμε διατηρώντας την αξιοπρέπεια μας και τον αυτοσεβασμό μας τα οποία δεν μπορείτε να μας τας στερήσετε."
ΚΟΝΤΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
τηλεφ. 6979553912