Γ ΠΕΡΠΙΝΙΑΣ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΕ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΕΣΗ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ 2008 ΔΕΝ ΜΠΕΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΣΑΦΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ, ΟΧΙ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ, ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ τους ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ 6 ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ 700 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΔΙΚΟΥΣΑΝ ΕΙΤΕ ΑΠΟΦΑΖΙΖΟΝΤΑΝ ΕΡΗΜΗΝ ΜΑΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΟΤΕ, ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ.
ΚΛΕΙΣΑΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΕΚΥΨΕ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ.
Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ.
ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ.

Γ ΠΕΡΠΙΝΙΑΣ
gperpinias@ote.gr