Καβαρινος Αθανασιος

Η επίκληση από το δικαστήριο των κινητοποιήσεων στα «Τζάμπο», των συγκεντρώσεων του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ, στην απόφαση ενάντια στον απολυμένο, δείχνει πως η «Δικαιοσύνη» εναντιώνεται στο λαό, στους αγώνες του, υπερασπιζόμενη τους επιχειρηματίες. Εγκλημα η ταξική πάλη, γιατί εμποδίζει την ανάπτυξη της «οικονομίας», δηλαδή των κερδών. Στη Θεσσαλονίκη, ο εισαγγελέας παρενέβη ενάντια στην απεργία των φορτηγών, γιατί υπονομεύει τις επιχειρήσεις. Τους ναυτεργάτες συνδικαλιστές τους διώκει η «Δικαιοσύνη», γιατί η απεργία τους υπονομεύει την οικονομία. Κανείς δικαστικός λειτουργός δεν παρενέβη, όταν μειώθηκαν μισθοί και συντάξεις, που υπονομεύουν τη ζωή του λαού. Χτες, η κυβέρνηση επίταξε φορτηγά, επιστράτευσε οδηγούς που απεργούν ενάντια στο φιλομονοπωλιακό νομοσχέδιο. Ο νόμος, το δίκαιο των καπιταλιστών επιβάλλεται. Φαιδρή η επιχειρηματολογία του κυβερνητικού εκπροσώπου, χτες σε κανάλι, για την ισότητα στο νόμο που παραβιάζεται σε βάρος της «κοινωνίας». Δηλαδή, των επιχειρηματιών. Φαιδροί οι δημοσιολόγοι που ωσάν εισαγγελείς υπεράσπιζαν το νόμο με μίσος κατά των απεργών. Τη ζωή του λαού, που κινδυνεύει από το «νόμιμο» μνημόνιο κανείς τους δεν την υπεράσπισε.
Απο την εφημεριδα "Ριζοσπαστης".
Ειμαι ο Καβαρινος Αθανασιος. Παρακολουθω ανελιπως απο τοτε που δημιουργηθηκε το Blog ασχετα αν δεν εγραψα καμια φορα. Με τη σειρα μου και εγω να ευχαριστησω θερμα και να συγχαρω ολους τους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ που ολο αυτο το διαστημα ετρεξαν ανιδιοτελως για την υποθεσή μας.
Τασομαι και επιτασομαι με αυτα που ανεφερε ο συν., Πατηλας και πιστευω οτι όλοι μας νοιώθουμε την αδικια. Ειναι νομιζω η ωρα να συζητησουμε σοβαρα για το τι πρεπει να κανουμε για τις αδικες και αντισυνταγματικες ταυτοχρονα περικοπες στις συνταξεις μας. Πρεπει να βρεθουμε και με την πρωτη μεγαλη φουρνια της εθελουσιας.
Ευχαριστω για τη φιλοξενια στο Blog και ευχομαι σε ολους τους συναδελφους υγεια και καλοφαγωτη η συνταξη.

Καβαρινος Αθανασιος
skavarinos@otenet.gr
Τηλ.: 6972 866262