Γρ. Στογιάννης

ΕΦΑΠΑΞ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ ΤΩΝ 200οσιων  2-8-2010

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

   Μολις πριν λιγο , με τηλεφωνησε  ο κ Λαμπρος Κουτσιμπογιώργος Δντης του Ταμειου Αρωγης φίλος και συναδελφος( Λαμπρο σε ευχαριστουμε πολυ και σενα και την ομαδα σου  ) ,  για να σας ενημερωσουμε  όλους μεσω του blog μας  ότι :  Για τους 200οσιους,

α. Απο την ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 θα υπαρχει η χορηγια (το εφαπαξ ) του Επικουρικου στην ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 4 απεναντι απο το ξενοδοχειο Μεγαλη Βρετανια για τους εργαζομενους των Αθηνών .

  β. Απο την ΠΕΜΠΤΗ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 οι συναδελφοι της επαρχιας στις κεντρικες Αγροτικες τραπεζες του νομου που ανηκουν .

  Απαραιτητα για την παραλαβη του φορολογικη ενημεροτητα και ταυτοτητα .

  Θα ακολουθησουν επιστολες  του Ταμείου με την σχετικη ενημερωση μας για το ανωτερω  εφαπαξ καθως και η σχετικη ανωτερω  βεβαιωση αποδοχων για την εφορια .
  Ακολουθουν σε κανενα μηνα περιπου οι σχετικες Συστημενες επιστολες-προσκλησεις για την  αποδοση της ΣΥΝΤΑΞΗς μας.  

  σε καλη μερια
  ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

  ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ

   θα ηθελα να σας διευκρινισω οτι  στην ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 4 ΑΘΗΝΑ Θα πανε οι εργαζομενοι σε υπηρεσιες των Αθηνων και γυρω δημων π.χ απο Λιοσια μεχρι Γλυφαδα Κλπ  . ΟΙ εργαζομενοι π.χ σε  Πειραια , Λαυριο, Ν Μακρη ή και της επαρχιας πχ Σοφαδες , Αιγιο, Παλαμας,  Σιδηροκαστρο κλπ αν υπαρχουν Αγροτικες Τραπεζες στις πολεις αυτες θα απευθυνθουν εκει και οχι στην κεντρικη του Νομου. Για τυχον ιδιατερες περιπτωσεις καλο ειναι να απευθυνθειτε στο ταμειο Αρωγης να σας ενημερωσουν.

καλημερα
Γρηγορης Στογιαννης   
2-8-2010
gstogiannis@yahoo.gr
6974828260