Γρηγορης Στογιαννης

ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ

Συναδελφοι καλημερα

Οπως πιθανον καποιοι να μην το γνωριζετε , η επικουρικη συνταξη δινεται στις 10 του μηνος καθε μονού μήνα δηλ (Ιανουαριο, Μαρτιο Μαιο κλπ).
Εγινε μεγαλη προσπαθεια απο το ταμείο Αρωγης και συνεχιζεται μεγαλη προσπαθεια απο την Δνση Πληροφορικης του ΟΤΕ που επεξεργαζεται (διατρηση παραστατικών , επεξεργασια ποσών, ελεγχος ,εκτυπωσεις κλπ ) τις ανωτερω συνταξεις για να εκδοθούν και πληρωθούν οι πρωτες συνταξεις όλων των 400οσίων στις 10 Σεπτεμβριου 2010 ( με τα αναδρομικα μέσα , βεβαια αυτων που εχουν κανει ολες τις διαδικασιες συμφωνα με την επιστολη ) και να ακολουθησει η πληρωμη των 200οσίων στις 10 Νοεμβριου.
Καταλαβαινετε την μεγαλη προσπαθεια που γινεται καθοτι βρισκομαστε μεσα στην καρδια του Αυγουστου(αδειες κλπ) και η διαδικασια πρεπει να εχει ολοκληρωθει μεχρι τις 27 Αυγουστου που πρεπει να ενημερωθει η Τραπεζα .
Ας ελπίσουμε να πανε ολα κατ ευχην και να καταφερουν να πληρωσουν ολους τους 400οσιους. (μολις επιβεβαιωθει η ημερομηνια θα σας ενημερωσουμε παλι μεσω του blog).

Γι αυτην την προσπαθεια θα ηθελα να ευχαριστησω φανταζομαι και εκ μερους σας , τα παιδια της πληροφορικης του οτε που προθυμα ανταποκριθηκαν στην "πιεση μας" για αμεση εξυπηρετηση . Ευχαριστω λοιπον τον φιλο τον Θαναση τον Πετρογιαννοπουλο , την Αθηνα την Κλαδη και τον Γιωργο τον Δροσο και οπως παντα τον Λαμπρο τον Κουτσιμπογιωργο και τους συνεργατες του στο Ταμειο Αρωγης .

καλο καλοκαιρι καλη συνεχεια
Γρηγορης Στογιαννης
13-8-2010
gstogiannis@yahoo.gr
Αθηνα ( ψεμματα λεω δεν ειμαι αθηνα τωρα ..)
6974 828260

ΥΓ:
Οσους τους επηρεαζει το πλαφον φαινεται στα 'χαρτακια τους' γραφει μειωση ανωτ οριο 2792,12 και αφαιρει το ποσο της διαφορας απο την δικαιουμενη συνταξη , οσοι δεν εχουν αυτο δεν τους επηρεαζει το πλαφον.
Το πλαφον υφισταται εδω και αρκετα χρονια , απλα δεν επηρεαζε μεχρι τωρα πολλους . Το πλαφον ειναι 2792,12 σημερα . Καθε χρονο αυτο το ποσο διαμορφωνοταν προς τα επανω . Απο το 2008 και μετα δεν πηρε αυξηση του οριου και μαλλον δεν προβλεπεται για τα επομενα χρονια .. ιδομεν ....
Μια διευκρινιση οτι για να διεκδικησουμε ορισμενα πραγματα οπως Λαφκα , πλαφον και πιθανον 13΅ος 14ος υπαρχει αναγκη να υπαρχουν ενστασεις στον ΙΚΑ ΕΤΑΜ (το οριο ειναι 3 μηνες απο την αποφαση η απο την πρωτη περικοπη η μη αποδοση , αλλα σιγουρα εδω θελει βοηθεια απο δικηγορους που ξερουν τις προθεσμιες ) για να μπορεσουμε να τα διεκδικησουμε με αγωγες .