Γρ. Στογιάννης

Καλημέρα συνάδελφοι

Αναρωτιέμαι , θα προλάβουμε τον Μάρτιο'?

Μήπως έχουμε αφήσει μόνη της την επιτροπή μας και εφησυχαζουμε ολοι περιμενοντας τις υπογραφές τους?

Μήπως θα έπρεπε να αρχίσει πάλι ο 'βομβαρδισμός ' με emails προς τους 'κατέχοντες' να τους υπενθυμίσουμε ότι η επιτροπή μας ( και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ) στηρίζεται από 601 άτομα και δεν είναι μόνοι?

Αν αναλογισθούμε την διαδικασία- έτσι εν ολίγους έχοντας πάντα στο μυαλό μας τις γραφειοκρατίες του Δημοσίου- υπογραφή κ.Λοβερδου, αποστολή σε κ.Ρεππα για υ/φή, επιστροφή σε κ.Λοβερδο , αποστολή σε κ. Παπακωνσταντινου για υ/φη, επιστροφή σε Λοβερδο, Αποστολη από Λοβερδο για δημοσίευση σε ΦΕΚ, επιστροφή σε κ. Λοβερδο, αποστολή στο ΙΚΑ - ΕΤΑΜ για ενημέρωση και τέλος αποστολή από το ΙΚΑ στο Τμήμα του ΤΑΠΟΤΕ για εφαρμογή του νόμου , ουφ λαχανιασα.. (εκτός αν υπάρχει πιο απλή διαδικασία που δεν γνωρίζω).

Και όλα αυτά πρέπει σίγουρα να έχουνε γίνει μέχρι 5 Μαρτίου (εφόσον όλα πάνε καλά και δεν χρειαστούν τυχόν διευκρινήσεις στην σχετική απόφαση ) ούτως ώστε να προλάβει να στείλει τις επεξεργασμένες συντάξεις μέχρι τις 10 του μήνα στον ΟΤΕ για έκδοση συντάξεων ?!! Σημείωση ότι το Ταπ οτε θα είναι και απασχολημένο εκείνη την περίοδο με την έκδοση του ΔΩΡΟΥ διότι 'εγγύς γαρ το Πάσχα".( 4/4/2010)

Βέβαια υποθέτω και καταλαβαίνετε και εσείς οτι και το ΤΑΠ ΟΤΕ όσο δεν πέφτουν οι υπογραφές δεν θα μας έχει και πρώτη προτεραιότητα??!!. Μην νομίζουμε ότι από τον Δεκέμβριο που περιμέναμε να πάρουν οι 'πρώτοι' ότι με την υπογραφή της ΚΥΑ θα έχουν έτοιμες τις συντάξεις όλων μας και βέβαια οχι., Την αριθμητική μου εκτίμηση των προς υλοποίηση μέσα στον Μάρτιο , την έχω αναφέρει σε προηγούμενο email .

Βέβαια να ενημερώσω και για κάτι ευχάριστο είναι ότι με το που θα 'βγαίνουν' οι αποφάσεις συνταξιοδοτήσεων αμέσως θα κοινοποιούνται στο Ταμείο Αρωγής και σύμφωνα με προφορική δέσμευση του προέδρου και πολύ καλού συναδέλφου μας , ότι μέσα σε 10 μέρες θα πληρώνει το εφάπαξ και πιθανόν πριν ακόμα την πληρωμή των συντάξεων (όλα αυτά εκτός απροόπτου και ας ευχηθούμε ότι θα είναι έτσι ). Οπότε τώρα ανέχεια και τότε όλα μαζεμένα (Ειθεεε)....

Αυτες τις σκέψεις μου τις γράφω με την λογική ότι εφόσον θα υπογραφεί που θα υπογραφεί ας γίνει τουλάχιστον σύντομα για τους ανθρώπους που περιμένουν 9 μήνες, εκτός αν λέμε ' Δεν βαριέσαι ας υπογραφεί και όποτε πάρουμε σύνταξη..." Δεν θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει βέβαια και τέτοιος φόβος??!
Αλήθεια εκείνος ο κ. Ροβερτος Σπυρόπουλος τέως πρόεδρος της Ομοσπονδίας και νυν Γραμματέας του Υπουργείου βοηθάει σε τίποτα? 'η μήπως πρέπει να 'πείσουμε' και αυτόν για το δίκιο μας?

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΛΟΥΣ , ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ , ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ (ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΩΡΑΙΑ EMAILS ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΠΡΟς ΤΟΥ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ).

Αυτα σαν σκέψεις και πάλι θα ήθελα και εγώ να ευχαριστήσω τα παιδιά της επιτροπής που τρέχουνε ακατάπαυστα για εμάς.
με εκτίμηση

Στογιαννης Γρηγόρης. 7/2/2010


ΥΓ: Ελπίζω να μην ακούγομαι κακός αλλά όλο αυτό το θα και θα των κ.κ υπουργών υφυπουργών και γραμματέων με ανησυχεί λίγο, για ποιο λόγο τέτοια καθυστέρηση??