Ν. Τσαμαδός

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Κι όμως ακόμα συνάδελφοι είμαστε!

Στην τρέλα, στην εξαθλίωση, στην υποβάθμιση της νοημοσύνης μας, στη απάτη του δημοσίου σε βάρος μας ακόμα μια φορά.

Δεν σκοπεύω να στείλω επιστολή στους αρμόδιους ΑΚΟΜΑ όπως πολύ καλά κάνετε όλοι εσείς γιατί φοβάμαι ότι δεν θα συγκρατηθώ και θα αρχίσω να βρίζω και δεν θα ζητήσω συγγνώμη .

Δυστυχώς δεν έχουμε τίποτα για να μας βοηθήσει να παλέψουμε αφού πλέον δεν προσφέρουμε εργασιακά. Μόνο ένα έχουμε , τη λογική απέναντι στο παράλογο.

Ο νόμος αναφέρει ( για να μην ψάχνετε τον γράφει ο συν. Δ. Σπινέλλης στο blog ) ότι από τον Ιούνιο 2009 και μέχρι το 2012 που θα φεύγαμε κανονικά, ΟΛΑ τα πληρώνει ο ΟΤΕ. Δηλαδή συντάξεις, ασφαλιστικές εισφορές κλπ. Δηλαδή το ταμείο δεν επιβαρύνεται με τίποτα.

Εδώ αρχίζουν να με βασανίζουν ορισμένες σκέψεις που θέλω να μοιραστώ μαζί σας και μέσα από εδώ να περιμένω απάντηση από όσους έχουν γνώση του θέματος η από όσους μπορούν να βρουν τις πληροφορίες.

Μήπως διεκδικούμε το δίκιο μας από λάθος ανθρώπους?

Ο ΟΤΕ εφαρμόζει το νόμο και πληρώνει στο ταμείο τις υποχρεώσεις του?

Η μήπως δεν πληρώνει και γι αυτό το λόγο αντιδρά το ταμείο και το υπουργείο και δεν μας δίνει σύνταξη?

Συνήθως ο ΟΤΕ είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του και βρίσκω κάτι τέτοιο απίθανο.

Η άλλη περίπτωση οδηγεί την σκέψη στη σφαίρα του παραλόγου.

Ο ΟΤΕ πληρώνει τα πάντα σύμφωνα με το νόμο στο ταμείο για ΕΜΑΣ τους 600 και το ταμείο δίνει τα χρήματα για να καλύψει άλλους συνταξιούχους!

Αν πράγματι συμβαίνει αυτό, μιλάμε για κανονική εξαπάτηση, τότε έχουμε ένα τρόπο να παίξουμε πάλι το χαρτί της δικαιοσύνης ( με ασφαλιστικά μέτρα ίσως που νομίζω εκδικάζονται γρήγορα) και να απαιτήσουμε να σταματήσει ο ΟΤΕ να πληρώνει τα χρήματα που αναλογούν σε εμάς ΕΦΟΣΟΝ δεν φτάνουν σε εμάς και παραβιάζεται ο νόμος. ( στον ύπνο μου είδα ότι μπορεί να μας τα δίνει ο ΟΤΕ κατευθείαν και να αφαιρει την διαφορά από αυτά που δίνει στο ταμείο. Ωραίο όνειρο!)

Εκεί που ο κ. υπουργός περιμένει κάτι εκατομμύρια ακόμα, να χάσει και τα υπόλοιπα που παίρνει ήδη.

Θα περιμένουμε βέβαια απαντήσεις από αυτούς που γνωρίζουν τα πράγματα η μπορούν να βοηθήσουν για να μάθουμε αν αυτά που υποθέτω παραπάνω είναι αλήθεια.

Εγώ προτίθεμαι να συμμετέχω σε οτιδήποτε αγωνιστικό ξεκινήσει αλλά πιστεύω ότι όλα αυτά είναι άχρηστα για ένα και μόνο λόγο. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΡΑΓΚΟ!!!. Για αυτό γίνεται όλη η καθυστέρηση. Θα πάρουμε τη σύνταξη όταν αρχίσουν να δανείζονται φτηνά! Οπότε θα περισσέψει κάτι και για εμάς.

Ελπίζω δε να είναι ολόκληρη η σύνταξη για αυτοί είναι ικανοί να την περικόψουν ΠΡΙΝ ακόμα την πάρουμε.

Ευχαριστώ και εγώ την επιτροπή που ασχολείται τόσο εντατικά με το θέμα μας και τον Δημητρη Αποστόλου που άνοιξε, συντηρεί και επιβλέπει σαν κέρβερος αυτό το blog.

Τσαμαδός Ν.

ntsamad@otenet.gr