Κ. Στεργίου

Αγαπητοί συνάδελφοι,
θάθελα και εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω απο καρδιάς τους συναδέλφους της επιτροπής, για τις αποτελεσματικές ενέργειές τους, αλλά και όλους τους υπόλοιπους που συνέβαλαν και συνεχίζουν καρτερικά να αγωνίζονται και να συμβάλουν με τις απόψεις τους στο αγώνα μας.

Ένα θεμα που θέλω να βάλω σε προβληματισμό ειναι η μετά ΚΥΑ και έκδοση συντάξεων εποχή ( σε λίγες μέρες η έστω μήνες ).
Θα λάβουμε ολοι μας αναδρομικά σύνταξης του 2009. Το ποσο αυτό σύμφωνα με το φορολογικό μας σύστημα θα εμφανίζεται σαν εισόδημα του 2010. Με αφορμή την Εκτακτη εισφορά που επεβλήθη για το 2007 ( αντισυνταγματικά βέβαια ), δε αποκλείεται να δούμε κάτι παρόμοιο με συνταγματική κατοχύρωση αυτή τη φορά το 2011 για τα εισοδήματα του 2010. Θα πρέπει να εξασφαλίσουμε απο το ΤΑΠ-ΟΤΕ, αν είναι δυνατό, το διαχωρισμό των αναδρομικών προκειμένου να ενημερώσουμε τις ΔΟΥ μας έστω και μετά την υποβολή της δήλωσης του 2009.Με αγάπη περιμενοντας το επόμενο ΓΛΥΚΟ ΚΡΑΣΙ, εστω με ελιές και φέτα.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Ο ΟΤΕ μας έκανε οτι ο καθένας μας είναι, για τον ΟΤΕ αγωνιστήκαμε όλοι μας τη ζωή, για τον ΟΤΕ το δικό μας και όλου του λαού. Αραγε οι κύριοι-κύριοι ΣΤΕΛΕΧΗ για ποιον και ποιού ΟΤΕ αγωνίζονται.
Αθήνα 10-2-2010
knstster@gmail.com