Γ. Κρομλίδης

Συνάδελφοι
Όπως και εσείς αντιλαμβάνεστε, η κοροϊδία από πλευράς Διοίκησης, έφτασε στο αποκορύφωμά της. Ουδέποτε είχαν πρόθεση να μας διώξουν -γιατί αλλιώς θα το είχαν πραγματοποιήσει εδώ και δύο χρόνια- απλώς καλλιεργούσαν τόσο καιρό ένα θετικό κλίμα για την υπόθεσή μας, ώστε να μας έχουν σε λήθαργο. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ.
Την εθελουσία την έκαναν ώστε να γίνει ελκυστικός ο ΟΤΕ για την πώλησή του. Τώρα που η πώληση έγινε, η δική μας υπόθεση ουδόλως τους ενδιαφέρει. Δικαστήριο μην περιμένετε να γίνει και αν γίνει μην περιμένετε απόφαση. Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς και πως μπορούμε να αντιδράσουμε.
Πιστεύω ότι το λάθος ήταν που δεν κάναμε αγωγή και κατά του ΟΤΕ. Εμείς με τον ΟΤΕ έχουμε το πρόβλημα που δεν μας ενέταξε στο πρόγραμμα της εθελουσίας εξόδου, παραβιάζοντας κατάφορα τον ΓΚΠ, και όχι με την απόφαση του Υπουργού. Δηλαδή πιστεύετε ότι εάν είχαμε δικαιωθεί δικαστικά κατά του ΟΤΕ και είχαμε απολυθεί, ότι δεν θα είχαμε συνταξιοδοτηθεί ; Θα αφήναν 700 άτομα στο δρόμο χωρίς να μας δώσουν σύνταξη; Θα δημιουργούσαν μέγα κοινωνικό πρόβλημα, από τη στιγμή μάλιστα που είχαμε και την θετική απόφαση του ΤΑΠ-ΟΤΕ για την άμεση συνταξιοδότησή μας.
Η γνώμη μου είναι ότι, έστω και τώρα, πρέπει να προχωρήσουμε άμεσα σε αγωγή κατά του ΟΤΕ στα Αστικά Δικαστήρια.

Γιώργος Κρομλίδης
23810-51153
Έδεσσα