Β. Μαντέλης

Συνάδελφοι
Σήμερα 21-5-08 αποδείχτηκε πλέον περίτρανα ότι η κυνικότητα και η υποκρισία συνδικαλιστών και κυβερνώντων περισσεύει ενώ η ψυχική υγεία όλων μας έχει χτυπήσει «κόκκινο».
Χωρίς χρονοτριβή ας προχωρήσουμε στην άμεση σύσταση του συλλόγου μας χωρίς να περιμένουμε αρμοδιότητες και αναρμοδιότητες δικαστηρίων που απλά ροκανίζουν το χρόνο και τα νεύρα μας.
Είναι η μόνη διέξοδος για αγώνα και αληθινή ενημέρωση. Κανείς από αυτούς που ορίζουν τις τύχες μας, δεν θα θελήσει πάρει στα σοβαρά μια ικανή μεν αλλά άτυπη επιτροπή και φυσικά δεν θα λάβει υπόψη του τις προτάσεις της με την δικαιολογία ότι δήθεν δεν εκπροσωπεί νομίμως κανέναν.
Αντίθετα ένας σύλλογος που μπορεί να ξεκινήσει με εκατό έστω συναδέλφους, πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα συσπειρώσει στις τάξεις του ολόκληρη την «υψηλόμισθη» κατηγορία μας με αποτέλεσμα να αποτελεί αξιοπρόσεκτο και ενδιαφέροντα συνομιλητή για κάθε μελλοντικό μάνατζερ για μια αξιοπρεπή έξοδό μας από την επιχείρηση.
Τέλος μια επίσημη εκπροσώπηση είναι τη στιγμή αυτή περισσότερο παρά ποτέ αναγκαία τη στιγμή μάλιστα που ακόμη και το ΤΑΠ ΟΤΕ απαξιεί να μας απαντήσει για τον χρόνο συνταξιοδότησής μας. Φανταστείτε λοιπόν συνάδελφοι τι θα γίνει σε λίγους μήνες όταν στο παιχνίδι αυτό προστεθεί και η γραφειοκρατία του ΙΚΑ.

ΒΛΑΣΗΣ ΜΑΝΤΕΛΗΣ