Κ. Πατήλας

Συνάδελφοι,

επιτέλους φτάσαμε στη πηγή και με το κύπελο στο χέρι περιμένουμε στη σειρά να πιούμε, επιτέλους, "νερό". Σε λίγο, όλα όσα περάσαμε, όλα αυτά τα χρόνια, θα ανήκουν στο παρελθόν. Και μετά από μερικά χρόνια - γιατί όχι - και παραμύθια για τα εγγονάκια μας. Θα ήθελα στο σημείο αυτό, δημόσια, να ευχαριστήσω όλους όσους μας στήριξαν οικονομικά, τον τελευταίο χρόνο (τους περισότερους από μας υποθέτω). Γονείς, αδέλφια, κουνιάδους, κουμπάρους και λοπούς συγγενείς και φίλους, που χωρίς τη βοήθειά τους δεν ξέρω πως θα επιβιώναμε (περισσότερο απ' όλους οι μονόμισθοι, σαν και μένα).

Βεβαίως, δεν ξεχνώ την επιροπή μας, που με τη στήριξή μας, "έτρεξε" το θέμα μας, από γραφείο σε γραφείο, βήμα-βήμα, για να φτάσουμε στο ποθυτό αποτέλεσμα. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ίσως είναι λίγο.

Ευχαριστώ, επίσης, τον captain, για το παρόν βήμα, στο οποίο είπαμε τους καϋμούς μας, και μοιραστήκαμε τις λύπες, τις ανησυχίες και τελευταία, την χαρά της επιτυχίας. Θα ήθελα να μας 'πει, αν θα συνεχίσει το blog, για να έχουμε ένα σημείο αναφοράς και επικοινωνίας μεταξύ μας και για άλλα, διάφορα θέματα.

Κλείνω, με τις καλύτερες ευχές σε όλους, για ΥΓΕΙΑ και ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ।

Κώστας Πατήλας

Σ.Σ. Το blog θα παραμείνει ανοικτό όσο περνάει από το χέρι μου. Σκοπός μου είναι να αποτελέσει σημείο επαφής όλων μας και στο μέλλον.

Δ. Αποστόλου