Θεόφιλος Καπέλης

Συνάδελφοι συνταξιούχοι,

Σχετικά με το σχόλιο του συναδέλφου Σαρμαδάκη, αν μιλάει για την εφάπαξ αποζημίωση του ταμείου Αρωγής που θα πάρουμε, όντως αυτό το ποσό του χρόνου πρέπει να το περάσουμε στον κωδικό 781.
Αν όμως μιλάει για την αποζημίωση που πήραμε ήδη από τον ΟΤΕ κάνει λάθος.
Αυτή πρέπει να περαστεί στην φετινή δήλωση στον κωδικό 659 (αποζημίωση σύμφωνα με το νόμο 2112/1920).
Αυτά σύμφωνα με το βιβλιαράκι που μας στέλνει η εφορία μαζί με τη δήλωση….

Εύχομαι καλοφάγωτη τη σύνταξη σε όλους με υγεία πάνω από όλα.

Θεόφιλος Καπέλης.

Ευστάθιος Κοντοστάθης

Γιούπιιιιιιιιιιιιιι!
28/5/2010 μου ήρθε και η επιστολή και τα χρήματα μαζί.!!!!!!!!!
Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να ευχαριστήσω την τριμελή επιτροπή,ιδιαίτερα τον φίλο μου τον Γιώργο Θαλασσινό,και όσους συνεισέφεραν στον ψυχοφθόρο αυτό τετραετή αγώνα,γνωστούς και αγνώστους, τον υποστηρικτή αυτού του blog Δ.Αποστόλου που σ'αυτές τις δύσκολες στιγμές υπήρξε ο φάρος μας και θα τον παρακαλούσα όσο είναι δυνατόν να το διατηρήσει για να μπορούμε να επικοινωνούμε μεταξύ μας και να κανονίζουμε κάποια ανταμώματα. :-)
Ο Σάββας .Πόρης.από Τρίκαλα αν διαβασει αυτό μήνυμα να με πάρει τηλέφωνο να βρεθούμε στα μέρη μας για κανένα τσίπουρο....

Ευστάθιος Κοντοστάθης
Θήβα
τλφ 6977260729

Επίσης και ο Ν.Γιαννιτσάκης τα πήρε και τα κοπανήσαμε χθές,γιαυτό άργησα να σας στείλω την ενημέρωση λόγω ..χικ!χικ!

Ε. Σαρμαδάκης

Σήμερα 28-05-2010 ήρθε η λύτρωση.
Ευχαριστώ θερμά όλους όσους αφιέρωσαν χρόνο & χρήμα για την επιτυχία μας.
Πρέπει με κάθε τρόπο να διατηρήσουμε το blog.
Επισημαίνω ότι στην φορολογική δήλωση πρέπει το ποσό της αποζημίωσης να γραφεί στον κωδικό 781 & όχι στον 659 για τον λόγο ότι σε περίπτωση έκτακτης εισφοράς στον 659 θα θεωρηθεί εισόδημα & θα επιβληθεί εισφορά.

Υγεία σε όλους
Ε. Σαρμαδάκης

6973926355
Σέρρες

Γιώργος Κουμανδράκης

Είμαι και εγώ ευτυχής που παρέλαβα την ειδοποίηση και είχε αίσιο τέλος η υπόθεσή μας και μάλιστα σε δύσκολους καιρούς.Ενα μεγάλο ευχαριστώ και από εμένα στα μέλη της επιτροπής που μόχθησαν για όλους εμάς και από εδω και πέρα υγεία ,να μην ξεχνάμε πως ξεκινήσαμε και που φτασαμε,και επίσης δεν χρειάζεται διαφήμηση η σιωπή είναι χρυσός.

Γιώργος Κουμανδράκης

Αποστόλης Μοσχοβίδης

Θα ήθελα και γώ με την σειρά μου να απευθύνω θερμά και ειλικρινά ευχαριστώ από την καρδιά μου σε όσους βοήθησαν και ιδιαίτερα στην επιτροπή μας και στον φίλο Γιώργο Θαλασσινό στην προώθηση του δίκαιου αιτήματος μας. Το κοινό μας πρόβλημα σφυρηλάτησε δεσμούς φιλίας και εκτίμησης ανάμεσά μας.


Να μην χαθούμε όμως.

Το blog να γίνει σημείο συνάντησης μας.

Μπορούμε, με εργαλείο το blog, να διευρύνουμε και άλλο τις συναδελφικές και φιλικές μας σχέσεις πχ

· να ανταλλάσουμε μεταξύ μας προϊόντα (εγώ σου στέλνω το κρασί που εγώ φτιάχνω, εσύ μου στέλνεις το λάδι που εσύ παράγεις)
· να φιλοξενούμε ο ένας τον άλλον στα εξοχικά μας, (ή να παραχωρούμε αμοιβαία τα εξοχικά μας για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα)
· να ανταλλάσουμε απόψεις για τυχόν κοινά ενδιαφέροντα που έχουμε (κυνήγι, ψάρεμα, συλλογή μανιταριών, κλπ,)
· να οργανώνουμε και να πηγαίνουμε μαζί εκδρομές
· να γίνουμε συνεταίροι σε κάποια εταιρεία που θα συστήσει κάποιος που έχει μία καλή ιδέα και απαιτούνται μεγάλα κεφάλαια για την ίδρυσή της
· κλπ.
μα πάνω απ όλα καλοφάγωτη η σύνταξη σύντροφοι.
Κάλιο τα μελλούμενα να είναι καλύτερα από τα περασμένα.

Αποστόλης Μοσχοβίδης
Λάρισα
Τηλ.6974 640785

Διονύσης Στραβοράβδης

… δεν έχω ήχο…
… δεν έχω υλικό…
δεν βρίσκω λόγια τα ‘χετε εξαντλήσει όλοι, με τη χαρά σας, με τις ευχές σας, με τις ευχαριστίες σας…
Κι από εμένα, λοιπόν:

ευχές – ευχές – ευχές

Για να ‘ναι οι μέρες που ακολουθούν περισσότερες, καλύτερες, γλυκύτερες, ευτυχέστερες, απ’ αυτές που αφήνουμε πίσω μας. Μακριά πλέον απ’ την κοινή μας οικογένεια, κοντά στ’ αγαπημένα του πρόσωπα ο καθείς. Δεν θα χαθούμε. Θα ‘μαστε μαζί και στη συνέχεια, με κάθε τρόπο. «Όλοι για έναν και ένας για όλους».

κι ευχαριστίες – ευχαριστίες – ευχαριστίες
σ’ αυτούς που πρωτοστάτησαν (πρωτίστως)
σ’ αυτούς που βοήθησαν
σ’ αυτούς που συμπαραστάθηκαν
σ’ αυτούς που μοιράστηκαν δυσκολίες και αγωνίες

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, σε ΟΛΟΥΣ σας, συνάδελφοι.
Και δεν μιλάω για το σήμερα
Μιλάω για μια ολόκληρη διαδρομή.
Γιατί μαζί σας «κράτησα τη ζωή μου» από 18 χρονών παιδί.
Κι αυτά δεν ξεχνιώνται, δεν παραγράφονται, δεν εξαργυρώνονται.

«ν’ ακούω πάντα καλά τ’ όνομά σας»

Διονύσης Στραβοράβδης
Κέρκυρα
denstra@otenet.gr

Κώστας Τριανταφύλλου

Συνάδελφοι πρώην,

Είμαι πολύ ικανοποιημένος, σχεδόν ευτυχισμένος, που κι εμένα χτές, 26-5-2010, κοινοποιήθηκε επιτέλους η συνταξιο-δοτική απόφαση. Στέλνω κι εγώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της Επιτροπής, που μόχθησαν, και στον κ. Στογιάννη και στον κ. Αποστόλου. Για όλα, όσα κατώρθωσαν για μας.

Ωστόσο, στην κατάσταση που περιέρχεται βαθμηδόν η Κοινωνία μας, δεν υπάρχουν ψευδαισθήσεις γι’ ‘ατομικές’ ή ‘προνομιακές’ λύσεις. Εξάλλου δεν είμαστε μεγαλομέτοχοι. Μήτε ιδιοκτήτες ‘’σίγουρων πακέττων ατομικής ασφάλισης’’, δεκάδων χιλιάδων ευρώ, όπως οι προνομιούχοι, ώστε να τα καταφέρνουμε στο μέλλον προνομιακά. Και να ‘επιπλέουμε’. Τμήμα της Κοινωνίας είμαστε. Ό,τι υφίσταται η Κοινωνία, θα υποστούμε κι εμείς.

Στην μεγάλη διαδήλωση της 5ης Μαίου 2010, μόνο ένα μέρος συναδέλφων κατέβηκε στο πεζοδρόμιο. Μάλιστα, μέρος των διαδηλωτών του Ο. Τ. Ε. με τα πανώ, αμέσως μετά την έναρξη της πορείας, στο ύψος της Ιουλιανού και Πατησίων, «τόστριψε» προς την Γ’ Σεπτεμβρίου, εγκαταλείποντας, γυρνώντας την πλάτη τους στην διαδήλωσή μας. Στην δε συγκέντρωση της επομένης, (απόγευμα της 6ης Μαίου 2010, στον Αγνωστο Στρατιώτη), ολίγιστοι οι παρόντες : μ’ ένα, –τουλάχιστο μεγάλο,- πανώ, δίπλα στον συν. Μπρόφα, –Α.Σ.Ε.- ΟΤΕ- και κάποιους άλλους. Και με την εσκεμμένη απ’ τα ΜΜΕ υποβάθμιση και συκοφάντησή τους – είδατε λ.χ. εσείς στην Τιβί των ΜεγαΚα-ναλαρχών, έστω ελάχιστη μνεία της ανάλογης μεγάλης συγκέντρωσης/πορείας του Κ.Κ.Ε. του Σαββάτου 15-5-2010, στο Πεδίο του Άρεως ; Ανύπαρκτη γι’ αυτούς, όπως κι εμείς ανύπαρκτοι . Και στο μέλλον θάστε - και θάμαστε - α ν ύ π α ρ κ τ ο ι για τους έχοντες/κατέχοντες. Να μου το θυμηθείτε. Εδώ θα είμαστε.

Συνάδελφοι πρώην,
άς μην παρασυρόμαστε απ’ το καρόττο . Το μαστίγιο καιροφυλακτεί. Δίπλα στην αμετάκλητη απαξίωση των «εξ επαγγέλματος πολιτικών», (όπως πανθομολογείται άλλωστε, με τις δηλώσεις του τύπου «Ο κύκλος της Μεταπολίτευσης έκλεισε» (1974-2010), απ’ τους ίδι-ους τους «εξ επαγγέλματος πολιτικούς»), ο κ ό σ μ ο ς της Ε ρ γ α σ ί α ς πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.
Οι συνταξιούχοι δεν μπορούν, παρά ν’ αναμειχθούν. Ήδη στην Ρουμανία, στις 10-5-2010, δεκάδες χιλιάδες συνταξιούχοι, πιε-σμένοι απ’ την ανάλγητη πολιτική τής, - εντολοδόχου του Δ Ν Τ,- κυβέρνησης, που χωρίς δεύτερη σκέψη λαμβάνει άγρια μέτρα σε βάρος της κοινωνίας, -όπως διαβάζουμε στον χτεσινό τύπο («Ελευθεροτυπία»)-, κύκλωσαν το προεδρικό Ρουμανικό μέγαρο σε σύγκρουση με τις δυνάμεις ασφαλείας. Ό,τι έφερε το Δ Ν Τ στη Ρουμανία, προμηνύεται πιθανότατα κι εδώ.

Δεν υπάρχουν περιθώρια γι’ ατομικές ή ομαδικές λύσεις, για ‘χρυσοπληρωμένους’, γι’ ατομικούς παραδείσους. Ο νοών νοείτω. Ας θυμηθούμε τι συνέβη στην Κατοχή…

Τι θα πεί, άλλωστε,
« ο πενηνταπεντάρης κι ο πενηντάρης στην απανεμιά και στα προνόμια, κι οι σαραντάρηδες, οι τριαντάχρονες, οι εικοσιπεντάχρονοι ταμένοι σ’ ένα γκρίζο μέλλον, στη θύελλα, καραβοτσακισμένοι;»

Η εθελουσία δεν είναι έμμεσα επιδέξια τακτική για να μας δ ι α ι ρ έ σ ο υ ν, να διαιρέσουν την Κοινωνία της εργασίας !
Η διαφοροποίηση σε «χρυσοπληρωμένους» και μη, απαράδεκτη. Χωρίς ενοχές. Τους το επιστρέφω.
Η συνέπεια της πράξης, άς το αποδείξει.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς για την 5η προσεχούς Ιουνίου,

αλλοιώς το μέλλον άδηλόν εστι,
αλλοιώς το μέλλον μας δ ε ν χτίζεται ,
Κώστας Δ. Τριανταφύλλου

Γιώργος Κωστόπουλος

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

. ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΘΕΡΜΑ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΑΛΛΟΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΥ ΏΣΤΕ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΤΗΝ 3ΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥ ΑΘΕΑΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘHΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΈΒΡΙΣΚΑ ΑΚΡΗ.

Η ΙΔΕΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΩ ΠΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΗ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΟΛΟΥΣ.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ- ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΚΡΙΝΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΟΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΙΓΟΩΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΒΡΑΔΙΑΣ.

1. ΘΑ ΠΡΩΤΙΝΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΔΥΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ.
2. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΑΚΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΡΙΟΥ.(ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ)
3. Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΜΕΝΗ ΣΕΠΤEΜΒΡΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ.
4. Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΪΟ 2011 ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ
5. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ Ο Λ Ο Ι Σ Ε Ν Η Σ Ι ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
6. Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟYΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΕΤΣΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΩΤΙΝΟ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ.
Η 3ΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΣΑΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΡΓΟΣ
6974640120

Νίκος Καραμολέγκος

ΗΡΘΕ.. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους που αγωνίστηκαν για την επιτυχία της υπόθεσης μας και ιδιαίτερα την Επιτροπή, τον Captain, τον Στογιάννη και σε όλους τους Αθηναίους που έτρεχαν όλο αυτό τον καιρό.

Ευχομαι ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ και ΕΥΤΥΧΙΑ σε όλους και στις οικογένειες μας, για να την χαρούμε κιόλας.

Ακόμα να ευχηθώ σε όσους, με διάφορους τρόπους, κατάφεραν να μας τρέχουν για πέντε χρόνια (πολιτικούς κ υπηρεσιακούς), να μην περάσουν παρόμοιες καταστάσεις ούτε αυτοί ούτε τα παιδιά τους. Θεωρώ ότι εμείς ήμαστε πιο μεγαλόψυχοι.

Τέλος η επιτροπή θα κάνει και την τελευταία δουλειά που της μένει , να οργανώσει μια σύναξη να τα πούμε από κοντά.

Ο Captain θα διατηρήσει το Blog στο οποίο θα μπαίνουμε, και από συνήθεια πια (αφού μπαίναμε 20-30 φορές τη μέρα, μη ξεχνάμε ότι με αυτό ξυπνούσαμε με αυτό κοιμόμαστε).

Φίλοι μου τελειώνοντας εύχομαι ακόμα να πετύχουμε όλους τους στόχους που θα βάλουμε (γιατί πρέπει να βάλουμε) στην νέα μας ζωή.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ
ΣΥΡΟΣ
Τηλ. 22810-43977

Δημήτρης Χρηστίδης

Αγαπητοί Συνάδελφοι γειά σας

Επιτέλους έφθασε και για μένα σήμερα 25-05-2010 η πολυπόθητη απόφαση της συνταξιοδότησης μου.
Την ημερομηνία αυτή (παραλαβή της επιστολής) καθώς και την 05-05-2010 (ημερομηνία ψήφισης της τροπολογίας για την απόλυσή μας) πρέπει να τις συμπεριλάβουμε στο εορτολόγιό μας.
Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω την τριμελή επιτροπή για τις προσπάθειες που έκανε , για να φθάσουμε στη σημερινή ημερομηνία, τον συνάδελφο Δημήτρη Αποστόλου για την συνεχή ενημέρωσή μας και όλους τους συναδέλφους με τα e-mail τους στο blog μας κρατούσαν σε εγρήγορση γύρω απο το πρόβλημά μας.
Εύχομαι σ'όλους πάνω απ'όλα ΥΓΕΙΑ και ΕΥΤΥΧΙΑ και να χαρούμε απο δω και πέρα τις οικογένείές μας που μας ανέχθηκαν με τις γκρίνιες μας όλο αυτό το χρονικό διάστημα της μεγάλης προσμονής της σύνταξης.
Να περνάτε καλά και καλοφάγωτη η σύνταξη.

ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ
6972699597

Κωνσταντίνος Ριγγας

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΑΒΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΛΟΓΩ ΓΗΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΑΛΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΦΑΓΟΤΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΡΙΓΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΗΝΑ

Δημήτρης Γούλας

Αγαπητοί Φίλοι,
ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΡΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΜΟΥ Σ΄ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Η ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΑ ΣΥΒΟΤΑ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ, ΧΡΩΣΤΑΩ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Σ΄ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ.
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ.

Γούλας Δημήτρης,
Τηλεφ: 6976608270

Γιάννης Μυλωνάς

Δημήτρης Κακολύρης

Επιτέλους ήρθε και σε μένα.

Από μέρους μου ένα μεγάλο ευχαριστώ στούς Συναδέλφους της επιτροπής για τον αγώνα που έκαναν,για να φτάσουμε στο πολυπόθητο αποτέλεσμα. Εύχομε υγεία ,χαρά σε όλους μας και στις οικογένειές μας.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗ

Δημ. Κακολύρης
Ζάκυνθος

Γεώργιος Τσεπας

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΜΕΝΑΜΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ . ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ , ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ Κ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ... ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ .

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΕΠΑΣ
ΜΑΡΟΥΣΙ Δ.Μ

Γιώργος Βάρκας

Αγαπητοί Συνάδελφοι, σας χαιρετώ…

Με την απόφαση συνταξιοδότησης, ανά χείρας, λήγει και τυπικά μια περιπέτεια ετών, με αφάνταστη ψυχική ταλαιπωρία και αβεβαιότητα που βιώσαμε έντονα εμείς και οι οικογένειες μας .

Ας είναι όμως…βαδίζοντας πλέον στα γηρατειά θα έχουμε αναμνήσεις να διηγούμαστε.. Οι αναμνήσεις άλλωστε ομορφαίνουν και τις δύσκολες στιγμές.

Αφού ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου όλους όσους πήραν στην «πλάτη» τους την υπόθεση μας και συντονισμένα και μεθοδικά φτάσαμε στην Ιθάκη μας, θέλω ιδιαιτέρα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους:

Γιώργο Θαλασσινό
Νίκο Βαλή
Γιώργο Στασινό
με τους οποίους συνεργαστήκαμε όταν η κρίση ήταν στην κορύφωση της. Είναι φίλοι μου και ας μην τους γνωρίζω ούτε εξ όψεως…!!!!.

Και οπωσδήποτε να ευχαριστήσω τον συνάδελφο Δημήτρη Αποστόλου, γιατί μέσα από το blog είχαμε επικοινωνία και κοινή στρατηγική , πράγματα απαραίτητα που μας κράτησαν στον πολυετή αγώνα μας.

Αγαπητοί συνάδελφοι εύχομαι σε σας και στις οικογένειες σας, υγεία και δημιουργική την νέα φάση της ζωής μας, και η σύνταξη …σε καλή μεριά.

Με συναδελφική εκτίμηση

Γιώργος Βάρκας
Κοζάνη
6974999655

Ιπποκράτης Κρητικίδης

Αγαπητοί συνάδελφοι

Στις 21/5/2010 έλαβα και εγώ την απόφαση για τη σύνταξη.
Από βάθους καρδιάς θέλω με τη σειρά μου να ευχαριστήσω την τριμελή επιτροπή για τις συνεχείς προσπάθειες τους προκειμένου να φτάσουμε στις σημερινές ευχάριστες στιγμές καθώς και στον Δημήτρη Αποστόλου για το βήμα που μας προσφέρει.
Εύχομαι πάνω και πρώτα από όλα ΥΓΕΙΑ χαρά και ευτυχία σε μας και στις οικογένειές μας.

Ιπποκράτης Κρητικίδης
Θεσσαλονίκη 6974800691

Γρηγόρης Τζούμας

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Ένας εξ των 600 οσίων παρέλαβα και εγώ την πολυπόθητη επιστολή.
Είναι αυτονόητο ότι αισθάνομαι το χρέος να ευχαριστήσω τόσο όσους έτρεξαν για όλους μας τους δύσκολους καιρούς δηλαδή την επιτροπή όσο και όσους με την καθημερινή σχεδόν επικοινωνία στήριξαν ψυχολογικά ο ένας τον άλλον τα τρία και πλέον τελευταία πέτρινα χρόνια.
Προσωπικά θα ήθέλα να ευχαριστήσω τον Ηλία Δήμου, Βασίλη Δεστούνη , Κώστα Κραβαρίτη, Θανάση Χαλεπλή, Γιώργο Πάσχο, Νόντα Σκολαρίκο, Παναγιώτη Ποντίκα ,Δημήτρη Σπερδούλη (η σειρά είναι τυχαία) , με τους περισσότερους των οποίων είμαστε καλοί φίλοι και τελευταίο τον συνάδελφο που μας έδωσε την δυνατότητα να επικοινωνούμε μεταξύ μας και ιδίως με την επιτροπή και κυριολεκτικά να κρεμόμαστε από την πληροφόρησή της τον Δημήτρη τον Αποστόλου.
Δεν θέλω να γίνω κουραστικός αλλά αν είναι χρήσιμο για μερικούς συναδέλφους (π.χ Στεργίου που είχε διατυπώσει παλαιότερα ερώτημα) θα ήθελα να σας γνωρίσω λόγω λογιστικής ενημερότητας ότι φορολογικά η απεικόνιση της κύριας και της επικουρικής σύνταξης θα γίνει ως εξής:
Τον Απρίλη του 2011 θα λάβουμε μια βεβαίωση για την κύρια σύνταξη η οποία θα ξεχωρίζει το ποσό που θα αφορά τ’ αναδρομικά του 2009 από αυτά του 2010 .
Το ίδιο θα συμβεί και για την επικουρική σύνταξη.
Εκείνο που πρέπει να προσέξουμε είναι το ότι για τ’ αναδρομικά του 2009 θα πρέπει να υποβάλλουμε συμπληρωματική δήλωση η οποία εκκαθαρίζεται σχεδόν αμέσως από την τοπική Δ.Ο.Υ. και για την οποία ο φόρος σίγουρα είναι χρεωστικός σε αντίθεση με την φετινή μας δήλωση για την οποία ο φόρος θα είναι πιστωτικός.
Αυτό οφείλεται στο ότι η παρακράτηση φόρου για το 2009 είχε υπολογιστεί για τις αποδοχές ολόκληρου του χρόνου που πήγαινε σε υψηλούς συντελεστές και μετά διαιρούνταν με το 14 για να παρακρατηθεί ο μηνιαίος φόρος. Επειδή όμως εμείς δεν εξαντλήσαμε την χρονιά επιβαρυνθήκαμε από 1/6 μέχρι ½ περισσότερο φόρο ανάλογα με το πότε έφυγε ο καθένας μας.
Να κρατάμε λοιπόν μικρό καλάθι φέτος γιατί θα τα πληρώσουμε του χρόνου αναδρομικά .
Εκτός των άλλων που ανέφερα στην επικουρική μέχρι στιγμής τουλάχιστον γίνεται παρακράτηση φόρου 20% ενώ με την φορολογική δήλωση πηγαίνει στο 38% με αποτέλεσμα να μας ζητάνε διπλάσιο φόρο.
Αυτά με τα φορολογικά για το ευχάριστο στάδιο της ζωής μας που διανύουμε τώρα εύχομαι σ’ όλους μας υγεία συμφωνώ με τις συναντήσεις που προτείνονται έτσι για να ξορκίσουμε τ’ότι οι γέροι ζούνε με το παρελθόν και οι νέοι με το μέλλον γιατί εμείς δικαιούμαστε να αισθανόμαστε νέοι περασμένης ηλικίας…..

Γρηγόρης Τζούμας
Πύργος Ηλείας
6974321227

Χαράλαμπος Μαχαιρίδης

Δοξάζω το Θεό , που με αξίωσε σήμερα 25/5/2010 να διαβάσω την Απόφαση Συνταξιοδότησής μου.

Θερμές ευχαριστίες στην οικογένεια και στο στενό οικογενειακό μου περιβάλλον , οι οποίοι με στήριξαν και ανέχτηκαν την
΄΄ γκρίνια ΄΄ μου, όλους αυτούς τους μήνες , που μεσολάβησαν από την ημερομηνία αίτησης για συμμετοχή μου στο Πρόγραμμα Εθελουσίας μέχρι σήμερα.

Θερμές ευχαριστίες σ’ όλους τους συναδέλφους , επώνυμους και ανώνυμους , οι οποίοι μόχθησαν , μάτωσαν , συγκρούστηκαν , ώστε να στεφθεί με επιτυχία η υπόθεσή όλων μας.

Εύχομαι σε όλους σας κάθε προσωπική και οικογενειακή επιτυχία. Προσεύχομαι να είμαστε υγιείς , φωτεινοί , αισιόδοξοι . Να μας δίνει ο Θεός δύναμη για να παλεύουμε για καλύτερο αύριο για εμάς , την οικογένειά μας , το περιβάλλον μας .

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Χαράλαμπος Μαχαιρίδης Ξάνθη

Γιώργος Αλεξανδράκης

Την πήρα κι εγώ επιτέλους την πολυπόθητη απόφασή Ευχαριστώ την επιτροπή για τον αγώνα που έκανε.Εύχομαι υγεία και μακροημέρευση για όλους μας και να φάμε όσα μπορούμε περισσότερα και για πιο πολλά χρόνια
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημήτρης Σπερδούλης

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!ΣΗΜΕΡΑ 25/5 ΕΛΑΒΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ.ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ.ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΜΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΟΣΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΕΣ,ΟΜΩΣ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΦΥΓΑΜΕ ΜΕ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ (ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ)ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΙΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ (ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗ),ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΟΥΝ,ΤΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΛΠ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΤΕ.ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΠΕΡΔΟΥΛΗΣ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ

Γιώργος Ματθαιίδης

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΥΟΔΩΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΟΥΡΑΣΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ, ΠΙΣΤΕΥΩ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ ΤΟ BLOG ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΙΑ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΜΑΣ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΚΥΜΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΑΝΩΘΕΝ. ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΟΤΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΘΙΑ ΚΡΙΣΗ, ΑΝ ΑΥΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ, ΘΑ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ.

ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΗΜΕΡΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΟΤΙ ΤΟ BLOG ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΩΣ ΜΕΣΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΞΟΥΜΕ.

ΕΙΘΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ.

Γ. ΜΑΤΘΑΙΙΔΗΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημήτρης Πέτσιος

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΟΧΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΟΝ Α Ή Β ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ....
ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ BLOG ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

ΠΕΤΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
6974799897

Δημήτρης Αποστόλου

Συνάδελφοι, ήλθε και σε μένα η πολυπόθητη απόφαση συνταξιοδότησης που όλοι περιμένουμε, μετά από 5 χρόνια απογοήτευσης, αγωνίας και αγώνα. Θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω όσους προσπάθησαν στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους, να βοηθήσουν στη καλή έκβαση της υπόθεσής μας. Ειδικότερα την 3μελή επιτροπή, και ιδιαίτερα το Συν/λφο Γ. Θαλασσινό, για τη μεθόδευση των κινήσεών της και την ακούραστη δραστηριότητά της, όπου έκρινε απαραίτητο. Τον Συν/λφο Βαλή που, το 2005, πρώτος από τους 700όσιους κατέθεσε αίτηση συνταξιοδότησης και συμπαρέσυρε και εμάς. Τον Συν/λφο Γρ. Στογιάννη που μέσω της καλής υπηρεσιακής σχέσης που είχε τόσα χρόνια με εμπλεκομένους υπηρεσιακούς παράγοντες, συνέβαλε τα μέγιστα στο κοινό σκοπό και παράλληλα μας εξασφάλιζε έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Συνάδελφοι, σιγά-σιγά όλη αυτή η περιπέτεια μένει πίσω μας, και ξεκινά μπροστά μας μια νέα περίοδος της ζωής μας, που όμοιά της δεν έχουμε γνωρίσει στο παρελθόν. Όλοι έχουμε τουλάχιστον μισό αιώνα ωριμότητας, οι οικογενειακές υποχρεώσεις των περισσοτέρων φτάνουν στο τέλος τους, έχουμε εξασφαλίσει κάποιο οικονομικό έσοδο μέσω της σύνταξης χωρίς την έγνοια του επαγγελματικού ανταγωνισμού, και έχουμε (οι περισσότεροι τουλάχιστον) αρκετό ελεύθερο χρόνο. Επιτρέψετε μου να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις μου, και προτείνω να σκεφθούμε καλά πως θα αξιοποιήσουμε αυτόν το χρόνο με αυτές τις συνθήκες, χωρίς να ξεχνάμε ότι είναι τελευταία φάση της ζωής μας με ενεργό δράση και ότι αυτές τις ευκαιρίες δεν τις έχουν όλοι. Ίσως θα πρέπει να αρχίσουμε με μια σχολαστική αναπόληση και αξιολόγηση της μέχρι τώρα ζωής μας, να εντοπίσουμε τα λάθη μας, τις υπερβολές μας, τις ατολμίες μας, τις επιτυχίες και τα κατορθώματά μας, με κατά το δυνατόν αντικειμενικό μάτι. Τώρα είναι η ευκαιρία και οι καλλίτερες συνθήκες να διορθώσουμε ένα λάθος που κάναμε ή συνεχίζουμε να κάνουμε και να δρομολογήσουμε την πραγματοποίηση κάποιου ονείρου (ή μιάς μεγάλης αλλαγής), που θέλαμε από παλιά και δεν μπορέσαμε. Τώρα, πριν ρουτινιάσει η νέα ζωή μας.

Αυτά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, και να σας δώσω τις καλλίτερες ευχές μου για υγεία και χαρά σε σας και τις οικογένειές σας.

Το blog, όσο περνάει από το χέρι μου, θα συνεχίσει να είναι ανοικτό και θα περιμένει όποιο μήνυμά σας θέλετε να ανακοινωθεί.

Τέλος προτείνω στην 3μελή επιτροπή να οργανώσει δύο συναντήσεις των 700οσίων, από τον Οκτώβρη και μετά (αφού τελειώσουν όλες οι εκκρεμότητες και οι καλοκαιρινές ενασχολήσεις μας) μία στην Αθήνα και μία στη Θεσσαλονίκη για να γνωριστούμε και προσωπικά μεταξύ μας.

Με συναδελφική εκτίμηση και αγάπη,

Δημήτρης Αποστόλου
captainj56@gmail.com

Κώστας Πατήλας

ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ......ΤΕΛΟΣ!!!!!!!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΤΟ blog ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΤΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΣ.
ΝΑ 'ΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΠΑΡΑ-ΠΑΡΑ-ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΗΛΑΣ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
6972434200

Αντώνης Λιμπαντούδης

Παρέλαβα και εγώ , όπως γίνεται με όλους μας, την περιβόητη επιστολή.

Αφού για άλλη μια φορά ευχαριστήσω όλους όσους ασχολήθηκαν με την υπόθεσή μας και κυρίως την 3μελή επιτροπή , θέλω να θέσω μερικά ερωτήματα.

Σχετικά με τις περικοπές που εξαγγέλθηκαν από την κυβέρνηση , αν αφορούν και εμάς ;

1). Η μείωση των συντάξεων για ΟΤΕ και ΔΕΗ κατά 3%-8% ,
2). Οι κρατήσεις υπέρ ΛΑΦΚΑ κατά 3%-9% και
3). Η περικοπή των δώρων ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ , ΠΑΣΧΑ και ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ.

Διότι σύμφωνα με την απόφαση συνταξιοδότησής μας , ο ΟΤΕ έχει καταβάλλει στο ΤΑΠ-ΟΤΕ ολόκληρο το ποσό της σύνταξής μας (χωρίς καμμία περικοπή ) για όλο τον πλασματικό χρόνο που απαιτούνταν μέχρι να βγαίναμε κανονικά στην σύνταξη. Το διάστημα αυτό είναι από 18 μέχρι 40 μήνες περίπου για τον καθένα μας, ανάλογα την περίπτωση. Άρα λογικά δεν πρέπει να έχουμε καμμία περικοπή στη σύνταξή μας ,για όλο το παραπάνω διάστημα που αφορά τον πλασματικό χρόνο.

Θα ήθελα όμως όποιος γνωρίζει περισσότερα με αυτό το θέμα , που αφορά όλους μας ,να μας δώσει απαντήσεις.

Κατά τα άλλα εύχομαι σε όλους μας πρώτα υγεία (σωματική και ψυχική) και μετά καλοφάγωτη η σύνταξη (τα ταξίδια είναι ότι καλύτερο για την περίπτωσή μας).

ΛΙΜΠΑΝΤΟΥΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
6977-221858

Σάββας Πορης

Σας ευχαριστώ όλους θερμά για τον τίμιο αγώνα που κάνατε για να πετύχουμε τον σκοπό μας,την συνταξιοδότηση.
(Τριμελή Επιτροπή και στους υπόλοιπους που συνέβαλαν).

Πήρα την απόφαση την 20/05/10.
Εύχομε υγεία και ευημερία σ'ολους και στις οικογενειες σας,το block αν παραμείνει θα είναι σημείο αναφοράς ολων μας.

ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ
ΣΑΒΒΑΣ ΠΟΡΗΣ ΤΡΙΚΑΛΑ

Ευτ.Δασκαλάκης

Τα Χανιά σας λένε ενα μεγάλο καλημέρα.Ηταν Οκτώβρης του 2005 και η συμμετοχή μας την τελευταία μέρα της προθεσμίας στην εθελούσια εκείνη ήταν ενα λαχείο που χάσαμε ομως για 55 μήνες και που επιτέλους το βρήκαμε ξανά για να το εξαργυρώσουμε.Ηταν θέμα δικαίωσης αλλά και οικονομικό σίγουρα.Πολλές ευχαριστίες για τους συναδέλφους που έκαναν ολες αυτές τις προσπάθειες για να φθάσουμε στο ευχάριστο αποτέλεσμα.Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Γιώργο Θαλασσινό-συνεργάτης και φίλος στη Ρόδο πριν 20 χρόνια.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ και ΧΑΡΑ σε ολους τους συναδέλφους και στις οικογένειες τους.
Ευτ.Δασκαλάκης

Αντώνης Ελευθερίου

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ Ηρθεεε!!!!

Σήμερα 21-5-10

Εύχομαι και στους υπόλοιπους συναδέλφους να νιώσουν αυτήν την Χ Α Ρ Α και μάλιστα σύντομα!

Ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στα Παιδιά της Επιτροπής για τον Συνεχή Δύσκολο Αγώνα που έκαναν όλο αυτό το καιρό επίσης και σ' όσους που είτε άμεσα είτε έμμεσα βοήθησαν εύχομαι να ειμαστε ενωμένοι και ποτέ νικημένοι -ΕΔΩ-

Να είναι καλοφάγωτη η σύνταξη με πολλή υγεία και ευτυχία. και τύχη στο καθε ένα προσωπικά.

Αντώνης Ελευθερίου
Χαλκίδα 2221098130
6970259599
antele@otenet.gr

Δημήτριος Σπινέλλης

Για να θυμηθούμε με ποιούς ξεκινήσαμε.

Σχολές ΟΤΕ 9η εκπαιδευτική σειρά ,Τεχνικοί.

Από 11-07-1977 Δευτέρα εως 18-11-1977 Παρασκευή .
20-11-1977 είχαμε βουλευτικές εκλογές .
Την λίστα την έγγραψε ο συνάδελφος Τσίντος Δημήτρης γιαυτό έχει βάλει καί το ονομα του με κεφαλαία.
Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους της 3μελούς επιτροπής για την ουσιαστική προσπάθεια τους .
Καθώς καί τον Δ. Αποστόλου για την δημιουργία αυτού του Blog το οποίο συνέβαλε με καθοριστικό τρόπο στην ενημερωση μας .
Επίσης σε όλους τους άλλους συναδέλφους που μέσα απο τα άρθρα τους έδιναν τον δικό τους τόνο.
Καλή σύνταξη σε όλους γιά πολλά και καλά χρόνια.

ΥΣ . Εμείς οι υπόλοιποι 201 θα πάρουμε με το καλό την απόφαση τον Ιούνιο .

Αθήνα 22-05-2010.
Δημήτριος Σπινέλλης

Αντώνιος Πατεράκης

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΗΡΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ...
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΑΓΟΓΓΥΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ....
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΑΓOΤΗ Η ΣΥΝΤΑΞΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ.
antwnio@gmail.com
ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Χρήστος Κοντός

Eπιτέλους ήρθε!!!!

Εύχομαι σ' όσους δεν πήραν την απόφαση συνταξιοδότησης να την πάρουν πολύ σύντομα!

Απο την μεριά μου ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά της επιτροπής για τον αγώνα που έκαναν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και σ' όσους που είτε άμεσα είτε έμμεσα βοήθησαν, διότι ήταν πραγματικά μια πάλη αντίξοη αλλά ευτυχώς καταλήξαμε στο ποθούμενο αποτέλεσμα.
Ο Θεός να σας ευλογεί πλούσια καλοφάγωτη η σύνταξη με πολλή υγεία και ευτυχία.

Χρήστος Κοντός
Κέρκυρα 6974792511

Δημήτρης Παππάς

Συνάδελφοι ,
Ήρθε που την περίμενα,
ήρθε! τα ούφ τελειώσαν!!
Όνειρα και χαμόγελα,
σε όλους όσοι δώσαν,
κομμάτι απ’το είναι τους
ψυχή απ την ζωή τους
για έναν ΟΤΕ τόσο τρανό!
Τόσο πολύ ΜΕΓΑΛΟ!!!
Νομίζω δικαιούμαστε
ΧΑΡΕΣ ΤΟ ΔΙΧΩΣ ΑΛΛΟ!!…

Δημήτρης Παππάς
Δ.Γούναρη 17
60100 Κατερίνη
6970017258.

ΥΓ :Εύχομαι ακόμη και σε όσους έπαιξαν αρνητικό ρόλο στην υπαλληλική μου ζωή νάναι καλά….

Δημήτρης Μαρούλης

21 ΜΑΗ 2010 ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ!!! ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΜΟΧΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΔΩ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΧΡΟΝΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΗ 1979 ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (Κ.Τ.Α.). ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΡΔΑΒΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΠΟΣΟ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ ΥΠΗΡΞΑΜΕ!!! ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΓΡΑΦΕΙ "ΛΟΓΩ ΓΗΡΑΤΟΣ"!!!! ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΟΥΛΗΣ 6977879091

Σπύρος Γκόρος

Αγαπητοί μου όλοι,

Οι δικές μου ευχές είναι:

΄΄Να μείνει το πνεύμα μας (γιατί το σώμα δεν μπορεί) όπως και αυτών που είμαστε στην φωτογραφία΄΄

Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι στην Ακράτα όποτε και όταν βρεθείτε ή περάσετε.

ΣΠΥΡΟΣ ΓΚΟΡΟΣ

sgoros@otenet.gr

+ 30 697 8088898

Γιώργος Περπινιάς

20 Μάη 2010 ώρα 1015 πμ
επιτέλους έφθασε η απόφαση και ο κόμπος άρχισε να ξεσφίγει στο στομάχι, εύχομαι να γίνει το ίδιο σε όλους όσο γίνεται πιο γρήγορα.
Για ευχαριστίες σ΄αυτούς που πάσχισαν μοιράζω την χαρά που νοιώθω και τους εύχομαι να μην λείψει ποτέ από την ζωή τους.

γ περπινιάς

Στέργιος Τσιαμπάζης

Καλησπέρα Συνάδελφοι

Είμαι ο Στέργιος Τσιαμπάζης από Θεσσαλονίκη παντρεμένος με δύο παιδιά, που υπηρετούσε μέχρι προσφάτως σήμερα 19/5/2010 στο Συγκρότημα Υποδομών, άρον άρον αποχωρών λόγω νέου ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

Συγχαρητήρια κατ΄ αρχήν για το blog, που έτυχε και το βρήκα κατά λάθος. Ελπίζω να έχει και συνέχεια.
Δεν θα ήθελα να σας κουράσω με τα δικά μου προβλήματα αλλά όποιος γνωρίζει κάτι γι αυτά που θα σας εξιστορήσω, να΄ναι καλοδεχούμενη η βοήθεια.
Αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα σχετικά με την φορολόγηση των πρόσφατων κινήτρων αποχώρησης 2010, εάν ψηφιστεί το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο για τον λόγο ότι ανήκω στον όρο 36.
Ανήκω στα άτομα με αναπηρία στον ΟΤΕ (παραπληγικός-αναπηρικό αμαξίδιο) που μπορούν να αποχωρήσουν από την Υπηρεσία με πάνω από 15 έτη εργασίας, με απόδοση πλήρης σύνταξης και εμπίπτω στα κίνητρα αποχώρησης του ΟΤΕ.
Ο μόνος και ουσιαστικός λόγος που έκανα αίτηση αποχώρησης από τον ΟΤΕ τον Ιανουάριο 2010 ήταν τα πρόσφατα κίνητρα, που για μένα είναι το ανώτατο ποσό δηλ 70.000, 00 €, για τον λόγο ότι έχω ανάγκη αυτά τα χρήματα για να πάω σε κέντρο αποκατάστασης στην Ρωσία ή στην Κίνα, έστω για μερική αποκατάσταση της υγείας μου.
Από την αρχή του έτους 2010, σύμφωνα με τα δεδομένα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (ΤΑΠ-ΟΤΕ), έκανα όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, όπως, πέρασα από υγειονομική επιτροπή πριν από 3 μήνες, μου την κοινοποίησε το ΙΚΑ από Αθήνα που λέει ότι όντως ανήκω με 80% αναπηρία στις διατάξεις του Ν.612/77 και σε εφαρμογή των διατάξεων του Ν.1902/90 αριθμ. 4 παρ.8 περί παραπληγίας και μπορώ να φύγω στην σύνταξη.
Συμπλήρωσα σήμερα στις 19-5-2010 και το έντυπο του ΙΚΑ (απονομής σύνταξης λόγω γήρατος) με όλα τα απαραίτητα έγγραφα, εκτός του πιστοποιητικού περί μή λύσεως γάμου, για τον λόγο ότι τα Δικαστήρια (Πρωτοδικείο) Θεσσαλονίκης έιναι κλειστό μέχρι και την Παρασκευή λόγω της βόμβας και των ζημιών που έγιναν πρόσφατα.
Θα κατέβω ό ίδιος στην Αθήνα οδικώς εντός της άλλης εβδομάδας (μετά του Αγίου Πνεύματος) για να καταθέσω τα έγγραφα και να βρώ τον Κο Τριάμπελλα για να τον παρακαλέσω -δεν ξέρω τι να κάνω άλλο, είμαι τρομερά απελπισμένος- για να βγεί η απόφαση της συνταξιοδότησης πολύ σύντομα.
Ο λόγος που με ενδιαφέρει να βγεί πολύ σύντομα η σχετική απόφαση συνταξιοδότησης πριν από την ψήφιση του νέου ασφαλιστικού είναι μόνο και μόνο να την προσκομίσω στον ΟΤΕ για την εκταμίευση των κινήτρων (απαράβατος όρος λόγω του όρου 36), για να μην με φορολογήσουν με 80% τα κίνητρα, που τα έχω ανάγκη όπως σας εξήγησα παραπάνω και ο μόνος λόγος που αποχώρησα από τον ΟΤΕ.
Συνάδελφοι δεν γνωρίζω εάν ξέρετε τον Κο Τριάμπελλα Ταξιάρχη αλλά είναι ένα ζήτημα ζωής και θανάτου -στην κυριολεξία- για εμένα αυτό το θέμα. Έχω μόνο καθαρά χρόνια στον ΟΤΕ και τίποτα άλλο. Δεν με ενδιαφέρει πότε θα βγεί η σύνταξη και τόσο -ας έχει καθυστερήση-, όσο να πάρω την απόφαση συνταξιότηση από τον Κο Τριάμπελλα και να την προσκομίσω στον ΟΤΕ για την εκταμίευση των κινήτρων.
Εάν μπορείτε να βοηθήσετε και ξέρετε προσωπικά τον Κο Τριάμπελλα ή έχετε κάποιο τηλέφωνό του προσωπικό να επικοινωνήσω μαζί του και να τον παρακαλέσω, διότι όλα κρέμονται στην κυριολεξία από τον ίδιο εάν προλάβω ή δεν προλάβω πριν την ψήφιση του ασφαλιστικού, θα σαν ήμουν τρομερά ευγνώμων.
Συνάδελφοι εάν γνωρίζετε και μπορείται και συνεισφέρετε μέσω του Κου Τριάμπελλα, παρακαλώ κάντε το.

Συγγνώμη εάν σας κούρασα
Ευχαριστώ πολύ

Τσιαμπάζης Στέργιος
Τλφ. 6974-851028

Χρήστος Κουναλάκης

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…………………

ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ – ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ.

ΝΙΩΘΩ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ & ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΑ.

ΚΑΛΑ ΒΑΘΕΙΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΟΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ & ΓΑΛΗΝΗ.

ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ……………..

Χρ. Κουναλάκης

Κώστας Αλμπανίδης

Αγαπητοί Συνάδελφοι γεια σας.

Η σημερινή μέρα φαντάζομαι πως ήταν για τους περισσότερους από εμάς μία από τις ευτυχέστερες ημέρες της υπαλληλικής μας ζωής. Εύχομαι από εδώ και πέρα όλες οι μέρες μας να είναι γεμάτες υγεία, οικογενειακή και προσωπική ευτυχία και να δοξάζουμε το Θεό για όλα τα αγαθά και το αίσιο τέλος (στην θρυλική κυριολεκτικά ιστορία μας) που μας χάρισε.

Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στα παιδιά της επιτροπής που πραγματικά πάλεψαν για το τελικό αποτέλεσμα και ιδιαίτερα στο Γ. Θαλασσινό, τον Δ. Αποστόλου, το φίλο μου Κ. Κώτελο, τον παιδικό μου φίλο Γρ. Στογιάννη (γεια σου παιχταρά μου) και τον αγαπημένο μου Γ. Βάρκα. Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω και όλους τους συναδέλφους που είτε άμεσα είτε έμμεσα έδωσαν ότι μπορούσαν από τον ευατό τους ασκώντας ο καθένας με τον τρόπο του την ανάλογη πίεση προς κάθε αρμόδιο πρόσωπο ή Υπηρεσία.

Καλή ΣΥΝΤΑΞΗ.

Να είστε ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.

Κώστας Αλμπανίδης

Θεσσαλονίκη

Τηλ: 6979710930

Βασίλης Ρελλος

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ 19/5/2010 ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΩ ΣΤΙΣ 28/5/2010 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ.
ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.
ΥΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΛΛΟΣ
vrellos@hotmail.com
6974846160

Γιώργος Παπαδημητράκης

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΧΙΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ Ι.Κ.Α. ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΡΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΛΟΓΩ ΓΗΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ ΣΤΙΣ 28-05-2010.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ
ΤΗΛ. 6974996823

Νίκος Κοτρώτσος

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΗΜΕΡΑ 19-5-2010 ΕΛΑΒΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΓΩ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΤΥΧΗ ΕΚΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΣ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!

ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ.
τηλ. 6979970570

Γιώργος Κρομλίδης

Συνάδελφοι γεια σας

Πήρα και εγώ σήμερα 19/05/2010 την απόφαση συνταξιοδότησης, με μεγάλη χαρά φυσικά, γιατί επιτέλους οι κόποι τόσων χρόνων έφτασαν στο τέλος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Γιώργο Θαλασσινό και Γρηγόρη Στογιάννη τους οποίους τυχαίνει να γνωρίζω και προσωπικά από τα πρώτα μας χρόνια στον ΟΤΕ, αλλά και σε όλους τους συναδέλφους που με τον τρόπο τους βοήθησαν , ώστε να έχει αίσιο τέλος αυτή η μακρόχρονη ταλαιπωρία μας.

Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου υγεία, οικογενειακή ευτυχία και εκπλήρωση των στόχων του καθενός από εσάς. Επίσης θέλω να τονίσω ότι πρέπει να αισθανόμαστε υπερήφανοι για τα χρόνια της υπαλληλικής σταδιοδρομίας μας, γιατί ήμασταν δύο από τις πιο παραγωγικές σειρές του ΟΤΕ.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ

Γιώργος Κρομλίδης

Έδεσσα

6977201224

Γιώργος Θαλασσινός

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ
ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΜΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΙΑ
ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ
ΜΗ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΣΑ

Γ. ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ

Γιώργος Θαλασσινός

Συνάδελφοι,

Την πήρα την απόφασηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Είμαι συνταξιούχοςσσσςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Νά είστε όλοι καλά, να χαιρόμαστε τα παιδιά μας, τις οικογένειές μας

ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ, ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΒΑΘΕΙΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Γ. θαλασσινός

Νίκος Τσαμαδός

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Αγαπητοι συναδελφοι,

Σημερα πριν από λιγο πηρα και εγω την επιστολη συνταξιοδοτησης από το ταμειο.

Ευχομαι γρηγορα να το παρετε και ολοι οι υπολοιποι.

Ευχαριστω ιδιαιτερως τον Γ. Θαλασσινο για τις προσπαθειες που κατεβαλε και την επιτροπη που μας εκπροσωπησε επαξια τοσο καιρο. Ευχαριστω επισης τον Δ. Αποστολου για την προσφορα του την οποια ελπιζω να συνεχισει σε άλλες βασεις από εδώ και περα.

Ευχαριστω τελος ολους οσους αποτυπωσαν τον πονο τους και την απογοητευση τους

σε αυτό το blog και βοηθησαν με αυτό τον τροπο στην προωθηση του θεματος μας αλλα και δημιουργησαν μια αισθηση συμπνοιας μεταξυ μας.

Ευχομαι σε ολους πολλη και καλη υγεια για να μπορεσουν να απολαυσουν με ηρεμια τα καλα της συνταξιοδοτησης μας.

Τσαμαδος Ν.

Θεόφιλος Καπέλης

Συνάδελφοι συνταξιούχοι και με τη βούλα πια….

Την ΠΗΡΑ Α Α Α Α Α …… σήμερα …..

Τη συστημένη επιστολή του ΙΚΑ με το χαρτί απονομής σύνταξης.

Εύχομαι σε όλους καλοφάγωτα, με υγεία πάνω από όλα….

Θεόφιλος Καπέλης

Αθανάσιος Δρίβας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

Αγαπητοι Συναδελφοι
Σημερα 19/5/2010 και ωρα 08:27 με τον ταχυδρομο της
γειτονειας ελαβα το πολυποθητο ΧΑΡΤΙ
Ευχομαι ολοψυχα σε ολους Υγεια, Υγεια , Υγεια.
Τοσο ατομικη οσο και οικογενειακη
Για μια ακομα φορα ΕΝΑ πολυ ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστω
σε ολους τους συναδελφους που ασχοληθηκαν με το θεμα μας
και ιδιαιτερα στον συν. ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΓΙΩΡΓΟ
τηλ. 6974364299
ΛΑΜΙΑ
Δρίβας Αθανάσιος

Γ. Μυλωνάς

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ

http://telecompatras.blogspot.com/2010/05/blog-post_18.html

Γιάννης Μυλωνάς

Α. Χαραλαμπίδης

Αγαπητοί συνάδελφοι, καλοί μου φίλοι

Ας σταθεί αυτό το βήμα μια ευκαιρία να εκφράσουμε όλοι μας την χαρά μας που φθάσαμε αισίως ως το τέρμα. Τέλος καλό, όλα καλά…λέει ο κόσμος. Προφανώς δεν πρέπει να ξεχάσουμε τα διδάγματα που πήραμε όλοι μας από αυτή την δοκιμασία των πέντε χρόνων. Όπως επίσης δεν ωφελεί να παραβλέψουμε τα συνολικά οφέλη από την συνταξιοδότησή μας.

Αναφέρω τα βασικότερα:

  • Είμαστε οι τελευταίοι συνταξιούχοι που βγήκαμε από την εργασία στην ηλικία αυτή και μάλιστα με διαδικασία νομοθετικά κατοχυρωμένη.
  • Στη σημερινή συγκυρία είμαστε οι πλέον τυχεροί που συνταξιοδοτηθήκαμε με πλήρεις αποδοχές και σ’ αυτή την ηλικία.
  • Δεν κινδυνεύσαμε να απολυθούμε από τον Οργανισμό και να περιμένουμε την σύνταξή μας μετά από πολλά χρόνια.
  • Βάσει του προσδόκιμου χρόνου ζωής έχουμε πολλά χρόνια δημιουργίας ακόμη προς όφελος δικό μας, της οικογένειάς μας και της κοινωνίας γενικότερα.

Ας αναλογιστούμε το γενικότερο κοινωνικό γίγνεσθαι και να επαναπροσδιορίσουμε τα θέλω μας, τις ανάγκες μας και τους στόχους μας. Ας ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που χάριν των πρωτοβουλιών τους βρισκόμαστε σ’ αυτήν την θέση και να ευχηθούμε να έχουμε την υγεία μας για ν’ απολαύσουμε την νέα αυτή περίοδο της ζωής μας.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον πρωτεργάτη Νίκο Βαλή, τον Γιώργο Θαλασσινό που ακατάπαυστα για πολλά χρόνια αγωνίστηκε με συνέπεια και σταθερότητα, τον φίλο Δημήτρη Αποστόλου και όλους όσους βοήθησαν να φθάσουμε σ’ αυτό το αίσιο τέλος.

Αγάπιος Χαραλαμπίδης

agapchar@otenet.gr

6974-354945

Α. Κακαλιάντης

Αγαπητοί συνάδελφοι γειά σε όλους,

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, συνειδητά απο βάθους καρδιάς, μετά πλήρους γνώσεως της μεγάλης σημασίας αυτής της λέξεως και από εμένα, για την μεγάλη προσφορά στον αγώνα μας, στα μέλη της ανιδιοτελούς επιτροπής μας, στον εμπνευστή, δημιουργό και συντηρητή του BLOG μας, στο συνάδελφο, φίλο, συντοπίτη και συμμαθητή στο Γυμνάσιο Τούμπας Γρηγόρη Στογιάννη, στον κο Τριάμπελα, στην κα Μαρία Χρήστου, καθώς και σε όλους όσους συνέβαλλαν-βοήθησαν με τον τρόπο τους στην επίλυση της υπόθεσής μας.
Εύχομαι σ΄ολους μας υγεία και αισιοδοξία "λόγω της κατάστασης" και με το καλό να ολοκληρωθεί για όλους μας η διαδικασία απονομής της σύνταξης και του Ταμείου Αρωγής.

Αντώνης Κακαλιάντης
a908444@otenet.gr
Κιν. 6974835777

Γ. Θαλασσινός

Συνάδελφοι,

Λένε ότι οι ευχές είναι μεταφορά θετικής ενέργειας και ειδικότερα εαν αυτός που δίνει τις ευχές τις πιστεύει με όλη τη δύναμή του.

Προτείνω λοιπόν για να φύγει και η "μαυρίλα" από τις ψυχές μας
καθένας απο μας που θα πέρνει την απόφαση συνταξιοδότησής του να
στέλνει στο blog μήνυμα με ευχές για όποιον θέλει, π.χ. για τον ευατό του, για την οικογένειά του για τους συναδέλφους τους κ.λ.π. ή οποιοδήποτε
άλλο μήνυμα ελπιδοφόρο.


Γ. Θαλασσινός

Γρ. Στογιάννης

Καλημερα συναδελφοι

Σε συνεχεια του προηγουμενου μου μηνυματος της 11/5/2010 σας μεταφερω φρεσκιες εγκυρες πληροφοριες απο την πηγη και απο τους αρμοδιους υπευθυνους.

α. Εσταλη σημερα 17/5 (καρατσεκαρισμενο) απο την πληροφορικη του ΟΤΕ στην Εθνικη τραπεζα το cd με τα τα αναδρομικα μας και την προκαταβολη του Ιουνίου με ημερομηνια αναληψης την 28/5/2010.
Ειναι περιπου 400 (καρατσεκαρισμενο) και αφορουν απολυμενους απο την 15/6 εως και 31/7/2010 ( συμφωνα με την ημερομηνια απολυσης και οχι καταθεσης των αιτησεων μας )πλην πιθανως καποιων προβληματικων περιπτωσεων .

β. Εχουν υπογραφει απο τον κ. Τριαμπελα το συνολο και συνεχιζει (των ανωτερω 400 ατομων) των επιστολων - αποφασεων (2 επιστολες, μια της αναγνωρισης και μια αποφαση συνταξιοτησης μας ) οι οποιες εχουν προωθηθει στο πρωτοκολλο του ΤΑΠΟΤΕ και απο εκει στο Ταχυδρομειο για αποστολη σε εμας. Εντος των ημερων θα αρχισουν να καταφθανουν , αισιοδοξει οτι μεχρι την 28/5 θα τις εχουν, ολοι οι ανωτερω στα χερια τους.
Εδω θα σημειωσω και θα διορθωσω τον ευατο μου ,σχετικα με αυτο που ανεφερα στη προηγουμενη ανακοινωση μου , οτι τα χρηματα αυτα θα κατατεθουν σε καποιο προσωπικο κωδικο και οχι λογαριασμο που θα μας ανακοινωνεται με την σχετικη ανωτερω επιστολη που μας στελνει. Και διορθωνομαι ως προς το εξης οτι αν δεν εχουμε την επιστολη με τον κωδικο και την ταυτοτητα μας βεβαια ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ χρηματα στις 28/5 ,επαναλαμβανω, ΟΧΙ χωρις την σχετικη ΕΠΙΣΤΟΛΗ.

Θυμιζω και διευκρινιζω οτι ακολουθει επιστολη της πληροφορικης με τα χαρτακια μας και αναλυτικα τα χρηματα τα αναδρομικα. Αυτη θα φθασει λιγο αργοτερα διοτι μαλλον δεν θα εχει προλαβει να εκτυπωθει και να αποσταλει . ΜΙα τετοια επιστολη αργοτερα θα παιρνουμε καθε τρεις μηνες Μαρτιο, Ιουνιο Σεπτεμβριο Δεκεμβριο και θα αναφερεται στους τρεις μηνες .

Αυτα και σε καλη μερια
και παλι το στελνω χωρις πολλες αναγνωσεις και διορθωσεις συγχωρεστε με ..

υγ: αισιοδοξω μετα απο συζητηση , μαζι τους , οτι οι υπολοιποι εμεις 200 θα ειμαστε ολοκληρωμενοι εντος του Ιουνιου , δεν δεσμευθηκαν ομως ... ειδομεν ..

και παλι θα μου επιτρεψετε να ευχαριστησω τους κ.κ Τριαμπελα και Μαρια Χρήστου .

Γρηγορης Στογιαννης
6974828260

Α. Παπαθανασίου

Συνάδελφοι, ονομάζομαι Παπαθανασίου Αθανάσιος και αποχώρησα από την υπηρεσία μου τον ΟΤΕ Κατερίνης στις 24/06/2009.
Στις 05/05/2010 πήρα τηλέφωνο στην υπηρεσία για να ρωτήσω την πορεία της συνταξιοδότησής μας και η κοπέλα μου απάντησε ότι δεν έχω υποβάλλει την αίτηση Σ1 για απονομή σύνταξης γήρατος. Πράγματι δεν την είχα υποβάλλει γιατί κανείς δεν μου το είπε και δεν έχει καμμία σημασία τώρα να ψάχνω για την αιτία.
Στις 11/05/2010 αφού συγκέντρωσα όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά του Σ1 τα υπέβαλλα ο ίδιος στο στο γραφείο Γ9 στο ΙΚΑ της Απ. Παύλου 12 στο Μαρούσι. Η αρμόδια υπάλληλος του Γ9 μου είπε ότι η σύνταξή μου θα βγει σε 4 με 5 μήνες.
Η υπάλληλος στον 4ο όροφο του ιδίου κτιρίου μου είπε ότι θα βγει γρηγορότερα. Αν κάποιος με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει. Αν δεν είχα άμεση ανάγκη τα χρήματα δεν θα έγραφα στο blog.
Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους εκείνους που ασχολήθηκαν με το θέμα μας και μας ενημέρωναν κάθε τόσο για την πορεία του θέματός μας ανεξάρτητα από το δικό μου προσωπικό θέμα.
Ευχαριστώ και πάλι.
Παπαθανασίου Αθανάσιος τηλ. 2351074414

Γ. Θαλασσινός

Συνάδελφοι,

Πλησιάζει η ώρα για την επίτευξη του στόχου που είχαμε όλοι μας (από το 2005) για την απονομή της σύνταξής μας.

Είναι πλέον βέβαιο ότι από τα μέσα της βδομάδας θα έρχονται στα σπίτια μας με συστημένη επιστολή οι αποφάσεις συνταξιοδότησης όλων των συναδέλφων που απολύθηκαν από τον ΟΤΕ μέχρι τέλος Ιουλίου 2009 και στις 28/5/2010 θα πάνε στη τράπεζα να εισπράξουν τα αναδρομικά από την ημερομηνία που απολύθηκαν καθώς και τη σύνταξη Ιουνίου 2010.

Ο στόχος μας λοιπόν είναι στη τελική ευθεία και εκτιμώ ότι από εδώ και πέρα όλο και θα μειώνεται η επισκεψιμότητα του blog που μας φιλοξένησε.

Αυτή τη χρονική στιγμή και από το βήμα αυτό θέλω να εκφράσω τα παρακάτω.

Στον αγώνα που δώσαμε είμασταν όλοι μαζί και γιαυτό πετύχαμε, ορισμένοι όμως από μας έδωσαν παραπάνω από τον ευατό τους και τους αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους παρακάτω συναδέλφους

Γιώργο Βάρκα

Γιώργο Στασινό

Νικόλαο Βαλή

Μανώλη Παστρικό

Κώστα Κότελο

Χαράλαμπο Στεφανίδη

Γρηγόρη Στογιάννη

Και φυσικά τον Δημήτρη Αποστόλου που κάθε στιγμή ήταν διαθέσιμος προκειμένου να ενημερώνει διαρκώς το blog

Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα να σας ενημερώνω με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο. Για την επικοινωνία μου με μερικούς συναδέλφους μπορεί να έκανα λάθη και σε ορισμένες περιπτώσεις να ήμουν υπερβολικός γιαυτό το λόγο ζητώ συγγνώμη.

Εύχομαι σε όλους ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ, ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗ μέχρι τα βαθειά γεράματα.

Γ. ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ

Γρ. Στογιάννης

Μιλησα, εμαθα, σας μεταφέρω.



Αγαπητοι συναδελφοι καλησπερα
Νομιζω φτασαμε αισιως στο τελος (και δεν αναφερομαι στα νεα μετρα αυτα θα τα λουστουμε σε λιγο.. ) αυτής της πολύμηνης αγωνίας και ταλαιπωρίας .

Κύρια συνταξη.
Ολοκληρώθηκε η αποστολη των 2/3 ( περιπου 400 δηλαδη και ολος ο Ιουλιος , επιβεβαιωμενο και απο ταποτε και απο Μ/κ αλλα κραταω και μια μικρη επιφυλαξη αυτο που λεμε το εκτος απροοπτου ..)των παραστατικων των συνταξεων μας.
Επεξεργαζονται αυτη την εβδομαδα στην πληροφορικη του ΟΤΕ η οποια ειναι υπευθυνη .
Τα επεξεργασμένα στοιχεία με ολα τα αναδρομικα απο την στιγμη της απολυσης μας χωρις καμμια περικοπη λογω των νεων μετρων (αυτα θα ακολουθησουν μολις μονιμοποιηθουν οι νεες τροποποιησεις και τα εξαγγελθενα μετρα) και την προκαταβολη της συνταξης του Ιουνιου 2010.
Το cd αυτο θα αποσταλει στην Εθνικη τραπεζα στην χειροτερη περιπτωση την Δευτερα στις 17/5 . Θα πιστωθουν τα χρηματα αυτα στους νεους μας λογαριασμους που μας δινει το ΤΑΠΟΤΕ και οχι σε αυτους που δηλωσαμε η πληρωνομασταν μεσω ΟΤΕ με ημερομηνια πληρωμης την 28/5 . ((Αυτος ο λογαριασμος(παρεπιπτοντως σε αυτον τον λογαριασμο αν δεν εκταμιευονται τα χρηματα εντος τριμηνου θα επιστρεφουν στο Ταποτε και θα μπορουμε να τα παρουμε απο εκει για αυτο καλο ειναι να γινει διασυνδεση με λογαριασμο που χρησιμοποιουμε ) θα μας γνωστοποιηθει μεσω της συστημενης επιστολης που θα μας στειλει το Ταποτε ο κ. Τριαμπελας και η οποια θα κοινοποιηθει σε ΟΤΕ και Ταμειο Αρωγης για το εφαπαξ και συνταξη του επικουρικου)).
Ταυτοχρονα και η Πληροφορικη του Μ/κ θα μας αποστειλει και το εκκαθαριστικο 'χαρτακι" ΜΙσθοδοσιας μας με τις σχετικες πληροφοριες (αυτο θα γινεται αργοτερα καθε τριμηνια η ενημερωση )και τα ποσά.( να ευχαριστησω και εγω και ολοι μας φανταζομαι , την Μαρια την Χρηστου η οποια διαχειριζεται αγγογυστα ΜΟΝΗ της ,τις συνταξεις μας απο πλευρας ΟΤΕ.)
Παντως και στην περιπτωση που το ανωτερω εκκαθαριστικο και η ανωτερω επιστολη ( θα αρχισουν να αποστελλονται απο το Ταποτε απο τις 15/5 και μετα ) δεν φθασουν στα χερια μας νωριτερα απο τις 28/5 ημερομηνια πληρωμης ,τα χρηματα θα βρισκονται μεσα στο συγκεκριμμενο αυτο λογαριασμο που μπορουμε να τον αναζητησουμε και μεσω της Εθνικης δινοντας τα στοιχεια μας.

καλη εισπραξη λοιπον και σε καλη μερια με ενα μεγαλο ΟΥΦ .. Ανάσας.
Θα ηθελα οι πληροφοριες αυτες να μην υπαρξουν το εφαλτηριο για να αρχισουν οι οχλησεις προς ΤΑΠΟΤΕ Και Μ/Κ ΟΤΕ διοτι μονο καθυστερηση και προβληματα μπορουν να δημιουργησουν .
Επισης να ευχαριστηω στον κ. Τριαμπελα που τον εχω 'ενοχλήσει" αρκετες φορες και μην ξεχναμε δεν ειμαστε μονο εμεις καθε μηνα βγαινουν γυρω στις 80.000 συνταξεις(οτε, οσε ελτα) αν θυμαμαι καλα.
ΥΓ.Επισημαινω οτι τα στοιχεια της συνταξης θα ερθουν χωρις κανενα περιορισμο απο τα νεα μετρα , αυτα θα ακολουθησουν ...

Ταμειο Αρωγης.
Σε σημερινη μου επικοινωνια με τον αξιαγαπητο φιλο και συναδελφο,ανθρωπο, διευθυντη του ΤΑμειου Αρωγης Του ΤΑΥΤΕΚΩ κ.Λαμπρο Κουτσιμπογιωργο με πληροφορησε οτι απο πλευρας τους εχουν κανει ολες τις απαραιτητες προετοιμασιες και ειναι ετοιμος μεσα σε 15 μερες απο την στιγμη που θα του κοινοποιηθει η σχετικη αποφαση συνταξιοδοτησης απο το ΤΑΠΟΤΕ να μας δωσει το εφαπαξ που δικαιουμαστε μεσω της Αγροτικης ΤΡαπεζης (καταστημα για την ΑΘΗΝΑ αυτο της Πανεπιστημιου 4 και για τις αλλες πολεις τα τοπικα κεντρικα καταστηματα της Αγροτικης ) βεβαια ολα αυτα με την προυποθεση οτι θα εχει ολοκληρωθει η σχετικη δανειοδοτηση απο ΟΤΕ προς το ταμειο ( εδω βοηθαει και πιεζει πολυ και η ΟΜΕ ΟΤΕ).
Θα μας αποστειλει σχετικη συστημενη επιστολη αμεσα με πληροφοριες (ποσα τοπο κλπ)για το εφαπαξ ( δεν χρειαζεται καμμια επικοινωνια μαζι τους αυτο διαμορφωνεται απο τις αποδοχες μας )
Θα ακολουθησει και η σχετικη συστημενη επιστολη τους προς εμας για την επιθυμια μας εξαγορας ετων επικουρικης συνταξης (εφοσον θελουμε.-με διακανονισμο-, αλλα καλο ειναι ειτε ναι ειτε οχι τοτε που θα παρουμε τις επιστολες μας να του απαντησουμε θετικα η αρνητικα) για την διαμορφωση και εκδοση της επικουρικης μας συνταξης. Εκτιμα οτι θα μπορεσει να μας τις δωσει μετα απο δυο μηνες περιπου ..κσι παντα εκτος απροοπτου ( αυτο το προσθετω εγω.)
Με ενημερωσε οτι θα ειναι παντα σε επικοινωνια ανοικτη με ολους μας και παντα στην διαθεση μας και αυτος και τα στελεχη του για οποιαδηποτε διευκρινηση και τον ευχαριστω ιδιατερως και πολυ εκ μερους ολων μας .

Αυτα εμαθα αυτα σας λεω.. και θελω να πιστευω οτι σε καποιους θα ειναι χρησιμες οι ανωτερω πληροφοριες.

με εκτιμηση και ευχες προς ολους σας
Γρηγορης Στογιαννης
11/5/2010 Αθήνα .
gstogiannis@yahoo.gr
6974 828260

ΥΓ: οι πληροφοριες μου ειναι πιστευω εγκυρες και ευχαριστησα ηδη τους συνομιλητες μου.
Δεν μπορω να δεσμευθω για οτιδηποτε απροοπτο ...

συγνωμη αποστελω το εμαιλ οπωςτο εγραψα με μια απλη αναγνωση και χωρις ιδιαιτερο ρετουσαρισμα και συγνωμη για αυτο αλλα η ενταση και χαρα μου .. δεν μου επιτρεπει να συγκεντρωθω για βελτιωσεις .( υποψη ειμαι στους υπολοιπους 200 που πιστευω να εχουμε τελειωσει και εμεις μεσα στον ΙΟΥΝΙΟ .)
Επισης να ευχαριστησω τον Γιωργο θαλασσινο που ηταν ο ακαταπαυστος υποκινητης μου με παντα ιδιαιτερη αγωνια και ενδιαφερον καθως και τον 'καπετανιο ' τον αποστολου που μας δινει το βημα.
ευχ
Γρηγορης