Γρ. Στογιάννης

Μιλησα, εμαθα, σας μεταφέρω.



Αγαπητοι συναδελφοι καλησπερα
Νομιζω φτασαμε αισιως στο τελος (και δεν αναφερομαι στα νεα μετρα αυτα θα τα λουστουμε σε λιγο.. ) αυτής της πολύμηνης αγωνίας και ταλαιπωρίας .

Κύρια συνταξη.
Ολοκληρώθηκε η αποστολη των 2/3 ( περιπου 400 δηλαδη και ολος ο Ιουλιος , επιβεβαιωμενο και απο ταποτε και απο Μ/κ αλλα κραταω και μια μικρη επιφυλαξη αυτο που λεμε το εκτος απροοπτου ..)των παραστατικων των συνταξεων μας.
Επεξεργαζονται αυτη την εβδομαδα στην πληροφορικη του ΟΤΕ η οποια ειναι υπευθυνη .
Τα επεξεργασμένα στοιχεία με ολα τα αναδρομικα απο την στιγμη της απολυσης μας χωρις καμμια περικοπη λογω των νεων μετρων (αυτα θα ακολουθησουν μολις μονιμοποιηθουν οι νεες τροποποιησεις και τα εξαγγελθενα μετρα) και την προκαταβολη της συνταξης του Ιουνιου 2010.
Το cd αυτο θα αποσταλει στην Εθνικη τραπεζα στην χειροτερη περιπτωση την Δευτερα στις 17/5 . Θα πιστωθουν τα χρηματα αυτα στους νεους μας λογαριασμους που μας δινει το ΤΑΠΟΤΕ και οχι σε αυτους που δηλωσαμε η πληρωνομασταν μεσω ΟΤΕ με ημερομηνια πληρωμης την 28/5 . ((Αυτος ο λογαριασμος(παρεπιπτοντως σε αυτον τον λογαριασμο αν δεν εκταμιευονται τα χρηματα εντος τριμηνου θα επιστρεφουν στο Ταποτε και θα μπορουμε να τα παρουμε απο εκει για αυτο καλο ειναι να γινει διασυνδεση με λογαριασμο που χρησιμοποιουμε ) θα μας γνωστοποιηθει μεσω της συστημενης επιστολης που θα μας στειλει το Ταποτε ο κ. Τριαμπελας και η οποια θα κοινοποιηθει σε ΟΤΕ και Ταμειο Αρωγης για το εφαπαξ και συνταξη του επικουρικου)).
Ταυτοχρονα και η Πληροφορικη του Μ/κ θα μας αποστειλει και το εκκαθαριστικο 'χαρτακι" ΜΙσθοδοσιας μας με τις σχετικες πληροφοριες (αυτο θα γινεται αργοτερα καθε τριμηνια η ενημερωση )και τα ποσά.( να ευχαριστησω και εγω και ολοι μας φανταζομαι , την Μαρια την Χρηστου η οποια διαχειριζεται αγγογυστα ΜΟΝΗ της ,τις συνταξεις μας απο πλευρας ΟΤΕ.)
Παντως και στην περιπτωση που το ανωτερω εκκαθαριστικο και η ανωτερω επιστολη ( θα αρχισουν να αποστελλονται απο το Ταποτε απο τις 15/5 και μετα ) δεν φθασουν στα χερια μας νωριτερα απο τις 28/5 ημερομηνια πληρωμης ,τα χρηματα θα βρισκονται μεσα στο συγκεκριμμενο αυτο λογαριασμο που μπορουμε να τον αναζητησουμε και μεσω της Εθνικης δινοντας τα στοιχεια μας.

καλη εισπραξη λοιπον και σε καλη μερια με ενα μεγαλο ΟΥΦ .. Ανάσας.
Θα ηθελα οι πληροφοριες αυτες να μην υπαρξουν το εφαλτηριο για να αρχισουν οι οχλησεις προς ΤΑΠΟΤΕ Και Μ/Κ ΟΤΕ διοτι μονο καθυστερηση και προβληματα μπορουν να δημιουργησουν .
Επισης να ευχαριστηω στον κ. Τριαμπελα που τον εχω 'ενοχλήσει" αρκετες φορες και μην ξεχναμε δεν ειμαστε μονο εμεις καθε μηνα βγαινουν γυρω στις 80.000 συνταξεις(οτε, οσε ελτα) αν θυμαμαι καλα.
ΥΓ.Επισημαινω οτι τα στοιχεια της συνταξης θα ερθουν χωρις κανενα περιορισμο απο τα νεα μετρα , αυτα θα ακολουθησουν ...

Ταμειο Αρωγης.
Σε σημερινη μου επικοινωνια με τον αξιαγαπητο φιλο και συναδελφο,ανθρωπο, διευθυντη του ΤΑμειου Αρωγης Του ΤΑΥΤΕΚΩ κ.Λαμπρο Κουτσιμπογιωργο με πληροφορησε οτι απο πλευρας τους εχουν κανει ολες τις απαραιτητες προετοιμασιες και ειναι ετοιμος μεσα σε 15 μερες απο την στιγμη που θα του κοινοποιηθει η σχετικη αποφαση συνταξιοδοτησης απο το ΤΑΠΟΤΕ να μας δωσει το εφαπαξ που δικαιουμαστε μεσω της Αγροτικης ΤΡαπεζης (καταστημα για την ΑΘΗΝΑ αυτο της Πανεπιστημιου 4 και για τις αλλες πολεις τα τοπικα κεντρικα καταστηματα της Αγροτικης ) βεβαια ολα αυτα με την προυποθεση οτι θα εχει ολοκληρωθει η σχετικη δανειοδοτηση απο ΟΤΕ προς το ταμειο ( εδω βοηθαει και πιεζει πολυ και η ΟΜΕ ΟΤΕ).
Θα μας αποστειλει σχετικη συστημενη επιστολη αμεσα με πληροφοριες (ποσα τοπο κλπ)για το εφαπαξ ( δεν χρειαζεται καμμια επικοινωνια μαζι τους αυτο διαμορφωνεται απο τις αποδοχες μας )
Θα ακολουθησει και η σχετικη συστημενη επιστολη τους προς εμας για την επιθυμια μας εξαγορας ετων επικουρικης συνταξης (εφοσον θελουμε.-με διακανονισμο-, αλλα καλο ειναι ειτε ναι ειτε οχι τοτε που θα παρουμε τις επιστολες μας να του απαντησουμε θετικα η αρνητικα) για την διαμορφωση και εκδοση της επικουρικης μας συνταξης. Εκτιμα οτι θα μπορεσει να μας τις δωσει μετα απο δυο μηνες περιπου ..κσι παντα εκτος απροοπτου ( αυτο το προσθετω εγω.)
Με ενημερωσε οτι θα ειναι παντα σε επικοινωνια ανοικτη με ολους μας και παντα στην διαθεση μας και αυτος και τα στελεχη του για οποιαδηποτε διευκρινηση και τον ευχαριστω ιδιατερως και πολυ εκ μερους ολων μας .

Αυτα εμαθα αυτα σας λεω.. και θελω να πιστευω οτι σε καποιους θα ειναι χρησιμες οι ανωτερω πληροφοριες.

με εκτιμηση και ευχες προς ολους σας
Γρηγορης Στογιαννης
11/5/2010 Αθήνα .
gstogiannis@yahoo.gr
6974 828260

ΥΓ: οι πληροφοριες μου ειναι πιστευω εγκυρες και ευχαριστησα ηδη τους συνομιλητες μου.
Δεν μπορω να δεσμευθω για οτιδηποτε απροοπτο ...

συγνωμη αποστελω το εμαιλ οπωςτο εγραψα με μια απλη αναγνωση και χωρις ιδιαιτερο ρετουσαρισμα και συγνωμη για αυτο αλλα η ενταση και χαρα μου .. δεν μου επιτρεπει να συγκεντρωθω για βελτιωσεις .( υποψη ειμαι στους υπολοιπους 200 που πιστευω να εχουμε τελειωσει και εμεις μεσα στον ΙΟΥΝΙΟ .)
Επισης να ευχαριστησω τον Γιωργο θαλασσινο που ηταν ο ακαταπαυστος υποκινητης μου με παντα ιδιαιτερη αγωνια και ενδιαφερον καθως και τον 'καπετανιο ' τον αποστολου που μας δινει το βημα.
ευχ
Γρηγορης