Γρ. Στογιάννης

Καλημερα συναδελφοι

Σε συνεχεια του προηγουμενου μου μηνυματος της 11/5/2010 σας μεταφερω φρεσκιες εγκυρες πληροφοριες απο την πηγη και απο τους αρμοδιους υπευθυνους.

α. Εσταλη σημερα 17/5 (καρατσεκαρισμενο) απο την πληροφορικη του ΟΤΕ στην Εθνικη τραπεζα το cd με τα τα αναδρομικα μας και την προκαταβολη του Ιουνίου με ημερομηνια αναληψης την 28/5/2010.
Ειναι περιπου 400 (καρατσεκαρισμενο) και αφορουν απολυμενους απο την 15/6 εως και 31/7/2010 ( συμφωνα με την ημερομηνια απολυσης και οχι καταθεσης των αιτησεων μας )πλην πιθανως καποιων προβληματικων περιπτωσεων .

β. Εχουν υπογραφει απο τον κ. Τριαμπελα το συνολο και συνεχιζει (των ανωτερω 400 ατομων) των επιστολων - αποφασεων (2 επιστολες, μια της αναγνωρισης και μια αποφαση συνταξιοτησης μας ) οι οποιες εχουν προωθηθει στο πρωτοκολλο του ΤΑΠΟΤΕ και απο εκει στο Ταχυδρομειο για αποστολη σε εμας. Εντος των ημερων θα αρχισουν να καταφθανουν , αισιοδοξει οτι μεχρι την 28/5 θα τις εχουν, ολοι οι ανωτερω στα χερια τους.
Εδω θα σημειωσω και θα διορθωσω τον ευατο μου ,σχετικα με αυτο που ανεφερα στη προηγουμενη ανακοινωση μου , οτι τα χρηματα αυτα θα κατατεθουν σε καποιο προσωπικο κωδικο και οχι λογαριασμο που θα μας ανακοινωνεται με την σχετικη ανωτερω επιστολη που μας στελνει. Και διορθωνομαι ως προς το εξης οτι αν δεν εχουμε την επιστολη με τον κωδικο και την ταυτοτητα μας βεβαια ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ χρηματα στις 28/5 ,επαναλαμβανω, ΟΧΙ χωρις την σχετικη ΕΠΙΣΤΟΛΗ.

Θυμιζω και διευκρινιζω οτι ακολουθει επιστολη της πληροφορικης με τα χαρτακια μας και αναλυτικα τα χρηματα τα αναδρομικα. Αυτη θα φθασει λιγο αργοτερα διοτι μαλλον δεν θα εχει προλαβει να εκτυπωθει και να αποσταλει . ΜΙα τετοια επιστολη αργοτερα θα παιρνουμε καθε τρεις μηνες Μαρτιο, Ιουνιο Σεπτεμβριο Δεκεμβριο και θα αναφερεται στους τρεις μηνες .

Αυτα και σε καλη μερια
και παλι το στελνω χωρις πολλες αναγνωσεις και διορθωσεις συγχωρεστε με ..

υγ: αισιοδοξω μετα απο συζητηση , μαζι τους , οτι οι υπολοιποι εμεις 200 θα ειμαστε ολοκληρωμενοι εντος του Ιουνιου , δεν δεσμευθηκαν ομως ... ειδομεν ..

και παλι θα μου επιτρεψετε να ευχαριστησω τους κ.κ Τριαμπελα και Μαρια Χρήστου .

Γρηγορης Στογιαννης
6974828260