Γιάννης Πορφυράκης

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ 600.ΟΣΙΟΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ !

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΚΤΟΣ ΟΤΕ ΣΤΟ ΙΚΑ. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΟΤΕ ( ΜΕΓΑΡΟ-ΜΑΡΟΥΣΙ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΩ ΤΗ ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΤΡΙΜΗΝΑ. ΟΜΩΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ.
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΙΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΡΩΓΗΣ ΟΤΕ ( ΑΘΗΝΑΣ 45 ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΔΗΛΩΣΩ ΣΤΟ ΙΚΑ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ Ο ΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ. ΤΕΛΟΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΕΤΑΜ ( ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ 12 ) ΤΟΥΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΟ. ΜΕ ΑΤΙΜΕΤΩΠΗΣΑΝ ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΝΟΜΕΙΟΥΧΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΟΝ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.
ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΖΗΤΗΣΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΤΟΓΙΑΝΝΗ ΤΗΛΕΦΟΝΙΚΑ. ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ( ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ) ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΤΡΙΑΜΠΕΛΑ ΣΤΟ ΙΚΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΝΑ ΤΟ ΑΦΙΣΩ ΔΙΟΤΙ Ο ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕΙΩΘΕΙ.
ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ.
ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ( ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ) ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΩ ( ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ) ΑΠΟ  ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΓΟΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ. ΙΣΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

ΠΟΡΦΥΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΧΑΝΙΑ 
6974 886500