Γρηγορης Στογιαννης

καλημερα συναδελφοι

τα νεοτερα εχουν ως εξής :
Για τους 200 οσιους εχουν υπογραφεί οι επιστολές-αποφασεις συνταξιοδότησεις μαςαπο το ΤΑΠΟΤΕ , πρωτοκολλουνται σημερα αυριο και αποστελλονται συστημενα ταχυδρομικα. Απο την Δευτερα 21/6 θα πρεπει να φθανουν στους παραληπτες με ημερομηνια πληρωμής την 28/6.
Ταυτοχρονα εχει ολοκληρωθει η επεξεργασία στην πληροφορικη του ΟΤΕ απο την Μαρια την Χρήστου(ευχ), τα στοιχεια με τα αναδρομικά μας. Θα μας αποσταλει και επιστολή με τα ποσα που θα κατατεθούν στον κωδικο της εθνικης τραπεζης που θα μας κοινοποιηθει με την παραπανω επιστολη του ΤΑΠ ΟΤΕ.

Για τους πρωτους 400οσιους για επικουρικο , αναμενεται εντος της εβδομαδας η υπογραφη απο τον κ Βουρλουμη για την ολοκληρωση των διαδικασιων . Τα στοιχεια μας εχουν ηδη επεξεργασθει απο το Ταμειο Αρωγης ( καποια προβληματα που υπηρχαν ξεπερασθηκαν με την βοηθεια του προιστ υποδντη της πληροφορικης Δεληγιάννη Θάνου και του συνεργατη του Νώντα Κανελλοπουλο , πρεπει να τους αναφερουμε και να τους ευχαριστουμε και αυτους πολυ για την βοηθεια τους διοτι δεν ειναι και στα καθηκοντα τους απλως βοηθανε για την επισπευση των πραγματων ). Ορισμενα πραγματα συναδελφοι χρειαστηκε μεγαλη προσπαθεια και τρεξιμο αρκει να σας πω οτι σημερα φευγοντας απο το γραφειο του κ.Κουτσιμπογιωργου ( τον ευχαριστω και παλι ) απεξω ηταν παλι ο αγογγυστος μαχητης για σχετικα θεματα και κυνηγητο ο Γιωργος ο Θαλασσινος .( μπραβο ρε Γιώργο , υποψη οτι εχω δεν ειμαι στην τριμελη επιτροπη για να μην παρεξηγηθώ , απλα βοηθαω οσο μπορω τον αγωνα του ανωτερω συναδελφου ).
Ολοκληρωνω και σας λεω οτι αν ολα πανε καλα απο τα ΜΕΣΑ της επομενης εβδομαδας ( θελει δυο με τρεις μερες η ενεργοποιηση της εντολης) θα αρχισει η καταβολη του επικουρικου απο την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Πανεπιστημιου 4 για την Αθήνα και την κεντρικη αντιστοιχη των αλλων πολεων ) .
Την εναρξη της πληρωμης θα μας την δωσει μεσω του blog μας ο κ. Κουτσιμπογιωργος ο Λαμπρος .( θα χρειαστει σιγουρα φορολογικη ενημεροτητα που μπορειτε να την εχετε προμηθευθει απο τωρα και ταυτοτητα) Περισσοτερες πληροφοριες θα μας δοθουν μεσω του blog.

καλη συνεχεια
Γρηγορης Στογιαννης
16-6-2010
αθηνα
6974 828260

Σ।Σ। Επαναφέρω την ανάρτηση του συν. Στογιάννη την οποία έσβησα κατά λάθος (πάνω στη φούρια της προετοιμασίας των διακοπών) και ζητώ ταπεινά συγνώμη...