Γρηγορης Στογιαννης

καλημερα συναδελφοι

Προκειμενου να σπασουμε την βουβαμαρα του blog ( μου το ζητησαν καποιοι) σας μεταφερω:
για τους 200 , οτι εχουν διατρηθει ολα τα παραστατικα απο την Πληροφορικη του OTE ( πλην προφανως οπως ειχα πει καποιων που ειχαν λιγο πιο περιπλοκες περιπτωσεις , οπως ενσημα ικα κλπ) και σε λιγο θα αρχισουν να ερχονται οι επιστολες απο το ΤΑΠΟΤΕ με τον κωδικο στον οποιο θα κατατεθουν τα χρηματα μας στις 28/6 στην εθνικη τραπεζα,

για τους πρωτους 400 , επιλυονται σιγα σιγα καποια θεματα που ειχαν προκυψει με το επικουρικο .Απο εβδομαδα το Ταμειο αρωγης θα επεξεργαζεται τα στοιχεια που θα του αποστειλει το ΤΑΠ ΟΤΕ για την αποδοση του εφαπαξ και προετοιμασια της σύνταξης . Αισιοδοξω οτι απο 21/7 θα εχουμε νεα. (Σημειωση οτι μολις ειναι ετοιμα ο κ Κουτσιμπογιωργος θα μας ειδοοποιησει να ανεβασουμε στο blog το μηνυμα οτι ολα ειναι ετοιμα για παραλαβη του εφαπαξ απο την Αγροτικη Τραπεζα της περιοχης μας. Αυτο θα μαθαινεται με ενα τηλεφωνημα στο ταμειο αρωγης και δεν θα περιμενουμε τις επιστολες. ευχαριστουμε για αυτην την εξυπηρετηση τον κ.Κουτσιμπογιωργο ).

Καλη συνεχεια και καλο Μουντιαλ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΗΡΑΚΛΑΡΑΑΑ( προσωπικος πονος, δινεται συμπαρασταση οσοι θελετε στο site www.bluearena,gr )( φανταζομαι μην παρεξηγηθει κανεις για το τελευταιο , λιγη χαλαροτητα χρειαζεται ευχ προσωπικα γρ.)

ευχ
Γρηγορης Στογιαννης
Αθηνα 11/6/2010
gstogiannis@yahoo.gr
6974 828260.