Ιπποκράτης Κρητικίδης (3)

Αγαπητοί συνάδελφοι

Θα ήθελα να μας πληροφορήσει ο συν. Θαλασσινός ή όποιος άλλος γνωρίζει, αν όντως αληθεύει αυτό που αναφέρει στην ανάρτησή του ο συν. Δεστούνης, ότι δηλαδή έχει απορριφθεί η αίτηση θεραπείας μας από τον πρώην υπουργό Απασχόλησης Μαγγίνα, γιατί υπάρχουν στο θέμα αυτό αλληλοσυγκρουόμενες πληροφορίες. Εγώ προσωπικά δεν το γνωρίζω αλλά και με όσους έχω μιλήσει, δεν γνωρίζουν κάτι τέτοιο.

Εάν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, έχουμε υποβάλει καινούργια αίτηση προς την νυν Υπουργό (αν βεβαίως νομικά μπορεί να γίνει αυτό)???

Επίσης θέλω να σας γνωρίσω πως την Πέμπτη 31-01-2008 είχα στην Αθήνα όπου βρέθηκα για τη συνεδρίαση του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΣΕ, συνάντηση με τον πρόεδρο της ΟΜΕ – ΟΤΕ συν. Κούτρα Παναγιώτη, από τον οποίο ζήτησα επαφή.

Ο συν. Πρόεδρος είναι ανοιχτός οποτεδήποτε θελήσουμε να μας δεχτεί προκειμένου να του εκθέσουμε τους προβληματισμούς μας και να δούμε αν μπορεί και με ποιο τρόπο η ΟΜΕ να μας βοηθήσει.

Ύστερα από τα παραπάνω νομίζω πως είναι πλέον καιρός να οργανώσουμε μια πανελλήνια συνάντηση στην Αθήνα και επειδή βλέπω πως τέτοια πρόθεση και διάθεση υπάρχει από πολλούς συναδέλφους αλλά και επειδή κανείς δεν αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τη διοργάνωση αυτή, σας υπόσχομαι πως ύστερα και από κάποιες συνεννοήσεις, θα επανέλθω στις αρχές της επόμενης εβδομάδας με συγκεκριμένη πρόταση.

Εκτός εάν μας προλάβουν οι εξελίξεις…..επειδή πάλι πολλά ακούγονται.

Ιπποκράτης Κρητικίδης