Γρηγορης Στογιάννης

καλημερα συναδελφοι

Για οσους τυχον τους ενδιαφέρουν (ακόμη) οι διοικητικές αλλαγές στον ΟΤΕ.

Το 2008 εγινε η συνενωση ΟΤΕ με Οτενετ και τοτε οι της Οτενετ΄'καπελωσαν' τους Οτετζηδες , τωρα οι της COSMOTE 'καπελωνουν' τους Οτενετζηδες, ας ελπισουμε οτι ολες οι αλλαγές θα ειναι για το καλό του ΟΤΕ που αγαπήσαμε.
με φιλικους χαιρετισμους σε ολους σας

Γρηγορης Στογιάννης
6974828260
Αθήνα 17-2-2011

Σας παραθετω τμημα της ανακοινωσης των αλλαγων .
""""

Με άμεση ισχύ, από 17 Φεβρουαρίου 2011, επέρχονται οι παρακάτω οργανωτικές αλλαγές:

Α. Ο κ. Ζαχαρίας Πιπερίδης, με άμεση αναφορά στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΤΕ, κ. Μ. Τσαμάζ, αναλαμβάνει τη θέση του Εκτελεστικού Γενικού Διευθυντή Ομίλου ΟΤΕ (Chief Operating Officer OTE Group)

Ο κ. Πιπερίδης αναλαμβάνει προσωρινά και τη θέση του Γενικού Διευθυντή Εταιρικών & Επιχειρησιακών Πελατών του ΟΤΕ καθώς και του Γενικού Διευθυντή Οικιακών Πελατών του ΟΤΕ και εξακολουθεί να διατηρεί τη θέση του Γενικού Εμπορικού Διευθυντή της COSMOTE.

Ο κ. Χρήστος Κατσαούνης, μέχρι τώρα Γενικός Διευθυντής Οικιακών Πελατών του ΟΤΕ αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στην OTEPlus.

Β. Ο κ. Αθανάσιος Στράτος με άμεση αναφορά στον κ. Πιπερίδη, αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Εξυπηρέτησης Πελατών Ομίλου ΟΤΕ και εξακολουθεί να διατηρεί τη θέση του Διευθυντή Εξυπηρέτησης Πελατών της COSMOTE.

Γ. Ο κ. Γεώργιος Αθανασόπουλος, με άμεση αναφορά στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΤΕ, κ. Μ. Τσαμάζ, αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Τεχνολογιών Πληροφορικής Ομίλου ΟΤΕ (Chief Information Officer OTE Group),

Ο κ. Αθανασόπουλος αναλαμβάνει προσωρινά και τη θέση του Γενικού Διευθυντή Τεχνολογιών Πληροφορικής του ΟΤΕ και εξακολουθεί να διατηρεί τη θέση του Γενικού Διευθυντή Λειτουργιών & Συστημάτων Πληροφορικής της COSMOTE.

Δ. Ο κ. Ηλίας Δρακόπουλος, με άμεση αναφορά στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΤΕ, κ. Μ. Τσαμάζ, αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Τεχνολογίας & Λειτουργιών του ΟΤΕ, στην οποία αναφέρονται οι Γενικοί Διευθυντές Τεχνολογίας και Περιφερειών του ΟΤΕ καθώς και η HELLASCOM.

Ο κ. Δρακόπουλος αναλαμβάνει προσωρινά και τις θέσεις των Γενικών Διευθυντών Τεχνολογίας και Περιφερειών του ΟΤΕ .

Ε. Ο κ. Κωνσταντίνος Λιαμίδης, με άμεση αναφορά στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΤΕ, κ. Μ. Τσαμάζ, αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Διεθνών Δραστηριοτήτων Ομίλου ΟΤΕ,

Ο κ. Λιαμίδης εξακολουθεί να διατηρεί τη θέση του Γενικού Διευθυντή - Συμβούλου Διοίκησης στην COSMOTE.

ΣΤ. Στον κ. Kevin Copp, Γενικό Διευθυντή Χρηματοοικονομικών Θεμάτων Ομίλου ΟΤΕ θα αναφέρεται ο κ. Γεώργιος Μαυράκης, Γενικός Διευθυντής Χρηματοοικονομικών Θεμάτων του ΟΤΕ και οι Θυγατρικές Εταιρίες OTE-Estate, OTE Ασφάλιση, Cosmoone, OTE PLC.

Ζ. Στον κ. Λοϊζο Κύζα, Γενικό Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού του ΟΤΕ θα αναφέρονται οι Θυγατρικές Εταιρίες OTEPlus και OTE-Academy.

Η. Αποχωρούν από τον ΟΤΕ ο κ. Ανδρέας Καραγεώργος που κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή Περιφερειών, ο κ. Κων/νος Κάππος που κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή Τεχνολογιών Πληροφορικής και η κα Μαρία Ευθυμέρου που κατείχε τη θέση της Γενικής Διευθύντριας Τεχνολογίας.

Επίσης, οι κ.κ. Θεοφάνης Τσιόκρης και Κωνσταντίνος Ζωντανός, Διευθύνοντες Σύμβουλοι των θυγατρικών Εταιριών OTEPlus και HELLASCOM αντίστοιχα, θα αποχωρήσουν σύμφωνα με τις καταστατικές διαδικασίες των εταιριών αυτών.

""""""