Γ. Τράντζας (4)

.....Συγκρατούμενοι καλημέρα,καλό κουράγιο και δύναμη!!!!!!!
΄Όλοι βρισκόμαστε σε μιά κατάσταση μου πραγματικά δεν πάει άλλο!
Όμως δεν αποτελεί λύση να ....πυροβολούμε τον πιανίστα (έχεις δίκιο αγαπητέ Βλάση τα παιδιά της τριμελούς κάνουν μιά προσπάθεια που απ΄ότι δείχνουν τα πράγματα μπλοκάρεται από ένα σωρό γεγονότα παράγοντες κτλ)
Εδώ και κάμποσο καιρό τα Σωματεία μας βρίσκονται σε εκλογικές διαδικασίες.
Και σαν .......καλόπιστος και με όλη την μέχρι τώρα εμπειρία θα μπορούσα να σκεφτώ ότι οι υποβόσκουσες φήμες όλου του χρονικού διαστήματος που μας πέρασε και τώρα έχουν παγώσει, μήπως (απλά λέω μήπως) είχαν κάποια σχέση με τη διαδικασία αυτή?
Με λίγα λόγια οι έχοντες τις ευθύνες των Σωματείων επειδή μας ....στήριξαν (ως όφειλαν όντας μέλη τους που αδικήθηκαν) και περιμένοντας τώρα την ....ανταμοιβή τους ενίσχυσαν κάτι τέτοιο?
Το αποτέλεσμα μπορούμε να το δούμε στις εκλογές του ΠΑ.Σ.Ε. που έγιναν και στις οποίες οι Παρατάξεις που είχαν τις τύχες του Συλλόγου (οι δύο κυρίαρχες τουλάχιστο δηλαδή η .....εξής μια)
τιμωρήθηκαν πάάάάάρα πολύ από μας μου εν ψυχρώ κοροϊδέψανε!!!!
Δεν ξέρω για άλλες πόλεις αλλά τουλάχιστο στα Γιάννινα ούτε ένα άκυρο ,έστω ,που να δίνει κάποιο μήνυμα! (Και φυσικά ούτε λόγος για τυχόν άλλο ψηφοδέλτιο)
Πήγε το 5,7,12,25,42,57, στα σεντόνια σύννεφο!
Άρα μήπωςπρέπει να σκεφτούμε πρώτα πρώτα τις δικές μας ευθύνες και την .....αξιοπρέπειά μας και μετά να γκρινιάζουμε για τυχόν ευθύνες άλλων!
Το τι μπορεί να γίνει από εδώ και πέρα κανείς δεν είναι σε θέση να προτείνει κάτι!
Απλά υπομονή και κουράγιο!
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
Γιώργος Τράντζας
2651025299-6979091100