Κ. ΑΛΜΠΑΝΙΔΗΣ (3)

Και εκεί που κάτι φαίνεται να κινείται και αρχίζει ν΄ανεβαίνει η ψυχολογία μας, σιγά-σιγά απλώνεται απόλυτη σιγή και ηρεμία καταρρακώνοντας για μία ακόμη φορά την ήδη σακατεμένη ψυχολογία μας.

Τι συνέβη πάλι ρε παιδιά; Μη μου πει κανείς ότι φταίει πάλι η συγκοιρία στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα όπως τόσες και τόσες συγκοιρίες συνέβησαν στα τρία αυτά χρόνια που περιμένουμε τη Σωτηρία μας. Μα είναι δυνατόν όλα όσα συμβαίνουν είτε στη χώρα μας, είτε στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, να τα συνδέουμε με το δικό μας πρόβλημα και το δήθεν Πολιτικό κόστος των όποιων αποφάσεων; Μέχρι και το Σκοπιανό είπανε πως έχει σχέση με εμάς. ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!

Δεν νομίζετε ότι είναι καιρός πλέον να παραδεχθούμε ότι όλα αυτά είναι μια κοροϊδία; ότι μας εμπαίζουν; ότι με όλα αυτά ροκανίζουν τον χρόνο μας; Και μη μου πείτε ότι φτάνουμε στο τέλος με τον ερχομό της 17 Νοέμβρη που είναι το περιβόητο δικαστήριο, γιατί ποιος μας εγγυάται ότι θα γίνει εκδίκαση και δεν θα ξαναπάρει αναβολή ξανά και ξανά και ξανά. Αποδεικνύεται με την επιστολή του ΤΑΠ-ΟΤΕ (ΙΚΑ πλέον) προς τον συνάδελφο ΓΚΙΚΑ (συγχαρητήρια) ότι αυτά που κάποιοι διέδιδαν σκόπιμα για δήθεν προστασία μας ήτανε λάθος. Εάν από την αρχή (τα έχουμε ξαναπεί αυτά) στρεφόμασταν δικαστικά εναντίον του ΟΤΕ, το θέμα θα είχε λήξει. Αποδεικνύεται ότι όλες οι ενέργειες που έγιναν ή ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ήταν κατευθυνόμενες και στοχευμένες. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ. Μας έλεγαν ότι δεν έπρεπε να δώσουμε διάσταση και δημοσιότητα στο πρόβλημά μας. Δεν κατάλαβα ποτέ αυτή την επιλογή. Από την αρχή έπρεπε να βγούμε στις εφημερίδες και στα κανάλια, να φωνάξουμε και να διαδηλώσουμε το δίκαιό μας. Κάποια στιγμή είχα προτείνει λευκή απεργία από όλους μας. Κάποιοι με ειρωνεύτηκαν…… Εντάξει συνεχίστε να κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου περιμένοντας τυχόν εξελίξεις και νεότερα από το ράδιο αρβύλα. Δεν το παίζω αγωνιστής, ποτέ εξάλλου δεν ήμουν τέτοιος ακόμη και στα φοιτητικά μου χρόνια. Δεκάρα δεν έδινα για κανέναν. Εδώ όμως παίζεται το μέλλον μας, τα νεύρα μας και η ψυχική μας υγεία που δεν είναι και στα καλύτερά της. Δεν ξέρω αν η τριμελής επιτροπή έχει να προτείνει κάτι παίρνοντας τα μηνύματα από όλη την Ελλάδα (και ιδιαίτερα μετά την εξέλιξη με το θέμα ΓΚΙΚΑ), αλλά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάτι πρέπει να κάνουμε. Νοιώθω ΗΛΙΘΙΟΣ χωρίς να μπορώ να αντιδράσω.

Για πιο νέο ασφαλιστικό μου μιλάτε; Δεν βλέπετε τις προτάσεις του ίδιου το κράτους για την Ολυμπιακή; Είδατε κανείς από τους πολίτες αυτής της χώρας να αντιδρά αρνητικά που θα φύγουν 40άρηδες; Για αυτούς δεν ισχύει ασφαλιστικό νομοσχέδιο: Και εν πάση περιπτώσει τι σχέση έχει η δικιά μας εθελούσια του 2005 και τις προϋποθέσεις της, με το ασφαλιστικό νομοσχέδιο του 2008;

ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ.

(Να με συγχωρέσετε για το απαισιόδοξο ύφος μου συνάδελφοι αλλά ΠΝΙΓΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ).

Κ. Αλμπανίδης

Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310-362115