Ν. Καραμολέγκος (3)

- Συνάδελφοι 700όσιοι ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ .

Επίσης εύχομαι να ήμαστε όλοι καλά γιατί χρειαζόμαστε ακόμα αρκετό κουράγιο.

Πολλές ευχές και στην Επιτροπή μας και αρκετή δύναμη.

- Θα ακολουθήσουν δύσκολες μέρες και δεν χρειάζεται να αποθαρρυνόμαστε, άλλωστε η γενιά μας που έχει μεγαλώσει σε δύσκολες συνθήκες, έχει δει και έχει πάρει μέρος σε πολλούς αγώνες.

Δεν είναι εύκολο λοιπόν να μας πτοήσουν, ούτε να μας κάνουν λιπαντικό στα γρανάζια ενός συστήματος που έχει καθηλώσει τον κόσμο στον καναπέ και τον κατευθύνει με την ΤV.

- Συνάδελφοι, δεν νομίζω ότι φτάνει μόνο ο δικαστικός αγώνας για το θέμα μας, (άλλωστε η ανεξάρτητη δικαιοσύνη μας δεν δείχνει να έχει και πολλή …όρεξη)

Εύχομαι να βγω ψεύτης αλλά….

- Γνώμη μου είναι λοιπόν ότι πρέπει να στραφούμε και προς άλλη κατεύθυνση, και μάλιστα πιστεύω ότι πρέπει να ταρακουνήσουμε λίγο τη Συνδικαλιστική μας ηγεσία (θα είναι καλό και για αυτούς και για εμάς)

Θα πρέπει να ρίξουμε μια πέτρα στο βάλτο του Συνδικαλιστικού μας κινήματος ελπίζοντας ότι θα συμβάλουμε κι εμείς λίγο στο σπάσιμο του αποστήματος που δημιουργείται (τον λεγόμενο Εργοδοτικό συνδικαλισμό).

Είναι γεγονός ότι αν επιτρέπουμε συνεχώς παραβιάσεις των κανόνων εις βάρος μας, τότε όλο και κάτι πολύ χειρότερο θα ακολουθεί.

Θα πρέπει να τους κάνουμε να καταλάβουν ότι η υπομονή μας έχει ξεπεράσει προ καιρού τα όρια, σύντομα κάπου θα ξεσπάσουμε, και τότε ας φροντίσουν να μη είναι απέναντι μας.

- Συνάδελφοι για να μη σας κουράζω, πρόταση μου είναι:

- Κάθε μέρα, ΟΛΟΙ, κάθε 700άρης να στέλνει ένα FAX και ένα e-mail (μπορούμε) στην ΟΜΕ-ΟΤΕ που θα ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να εφαρμόζεται ο ΕΚΠ και να μην παραβιάζεται όπως στην περίπτωσή μας, και να διεκδικήσουν δυναμικά την επανόρθωση της αδικίας πού έχει γίνει.

Με το ίδιο περιεχόμενο κάθε μέρα, δεν χρειάζεται αλλαγή.

- Φαντάζεστε να φτάνουν περίπου 700 FAX και e-mail κάθε μέρα στα γραφεία τους;

Δεν νομίζετε ότι τότε θα αναγκαστούν να μας ακούσουν;

Λοιπόν σας διαβεβαιώνω ότι είναι πολύ αποτελεσματική και δοκιμασμένη μέθοδος .

Συνάδελφοι θα ήθελα να ακούσω και τη γνώμη σας πάνω σε αυτό το θέμα και να ορίσουμε (αν συμφωνήσουμε) μια ημερομηνία (π.χ. τις 10 του Σεπτέμβρη) για να ξεκινήσουμε.

Καραμολέγκος Νικ.

ΚΑΜ 129129

τηλ.: 22810 95391, Κιν.: 6982475824