Ν. Καραμολέγκος (2)

Συνάδελφοι επειδή φως δεν βλέπω από πουθενά δεν νομίζετε ότι θα έπρεπε να μεταφέρουμε λίγη από την πίεση που ασκείται πάνω μας, στην ΟΜΕ μας, ο καθένας ξεχωριστά;
Εγώ προσωπικά έστειλα την παρακάτω επιστολή.
Μήπως θα μπορούσε να στείλει ο καθένας από εμάς κάτι παρόμοιο;
Κάποτε θα πρέπει να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι δεν θα πρέπει να μας θεωρούν «δεδομένους».
Και κάτι άλλο, μην χάνει κανείς το κουράγιο του για τον αγώνα μας που στο κάτω-κάτω είναι δίκαιος.
Ν. Καραμολέγκος

ΠΡΟΣ : Την ΟΜΕ - ΟΤΕ
FAX 3240699

Συνάδελφοι
Σχετικά με το θέμα των 700, όλοι γνωρίζετε την περιπέτεια που περνάμε τρία χρόνια τώρα, για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην ψυχική μας υγεία, στις οικογένειες μας, και στην υπηρεσιακή μας απόδοση.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν αντιδράτε σε αυτή την κατάφωρη παραβίαση του ΓΚΠ ΟΤΕ, γιατί δεν παίρνετε ξεκάθαρη θέση και δίνετε λαβή σε φήμες και σχόλια καθόλου κολακευτικά για εσάς.
Θα πρέπει να καταλάβετε ότι με τον εμπαιγμό, το στραπατσάρισμα μας και την ομηρία μας δεν έχετε να κερδίσετε τίποτα ούτε εσείς ούτε το Συνδικαλιστικό Κίνημα, που έχετε εκλεγεί για να εξυπηρετείτε.
Θα πρέπει ακόμα να καταλάβετε ότι όσο διαιωνίζεται αυτή η κατάσταση ο κόσμος στρέφεται εναντίον σας και αυτό θα είναι ένα πρόβλημα που θα βρείτε μπροστά σας .
Αλήθεια δεν έχετε σκεφτεί κάποια στιγμή ότι θα χρειαστεί να αντιδράσουμε σε άλλες παραβιάσεις του ΓΚΠ, σε άλλες διεκδικήσεις,και τότε με ποιο σκεπτικό θα μας ζητήσετε να συμμετάσχουμε σε κινητοποιήσεις;
Σας τα αναφέρω αυτά γιατί το θέμα του Συνδικαλισμού με πονάει (ήμουνα πολλά χρόνια συνδικαλιστής στην ΠΕΤ-ΟΤΕ) και δεν μπορώ να δεχθώ την κατάσταση που επικρατεί τώρα.
Ζητάμε από σας , ως εκπρόσωποί μας, να ενεργήσετε άμεσα για το δίκαιο αίτημά μας, να πάρετε θέση, να τη γνωστοποιήσετε σε εμάς και στη διοίκηση και να ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ την άμεση λύση του προβλήματος.

Καραμολέγκος Νικ.
ΚΑΜ 129129
τηλ.: 22810 95391, Κιν.: 6982475824