Στογιαννης Γρηγορης

Συναδελφοι
χρονια πολλα καλη χρονια και ο θεος βοηθος να μην εχουμε και ακομα χειροτερες περικοπες ,,
Επειδη πολλοι με ρωτησατε και μου στειλατε emails τι ηταν αυτη η κατραπακια που φαγαμε σημερα με μειωσεις της ταξεως των 600 800 και βαλε ευρω ..προσπαθησα να μαθω αλλα δυστυχως οι πορτες εχουν κλεισει διοτι και ο κ Τριαμπελας του ταποτε εχει φυγει στην συνταξη καθως και η μαρια η χρηστου που τις επεξεργαζοταν στον οτε εχει φυγει στην συνταξη και οπως ξερετε τις εχει αναλαβει πλεον την επεξεργασια τους το ΙΚΑ.
Προσπαθησα να μαθω εστειλα εμαιλ στο ΤΑΠΟΤΕ και τους ζητησα να μας ενημερωσουν για να ενημερωσουμε το blog μας (διοτι το ποτε θα ερθουν τα ενημερωτικα σημειωματα ειναι προς το παρον αγνωστο οποτε δεν μπορουμε να περιμενουμε μεσα στην αγνοια) αλλα δεν εχω παρει καμμια απαντηση ..αναμενω ...
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟς ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ Η ΠΗΓΕ Ο ΙΔΙΟς ΣΤΟ ΤΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΑς ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑς ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ.
Εγω εμαθα οπως μας ενημερωσε και ο συναδελφος ο Κωστας Παπαευσταθιου προχθες στο blog , οτι μας κρατησανε την περικοπη του Νοεμβριου του 2011 το 20% η το 40% αναλογα με την ηλικια αλλα δεν ξερω αν κρατησανε και την μειωση την αντιστοιχη για τον Δεκεμβριο ?γιατι ειναι μεγαλη η μειωση ..
και δευτερον οτι για οσους υπερβαινουν το πλαφον των 2770 ευρω , την 1 απο τις 6 μηνιαιες (λογω εφαρμογης απο 7/2011) περικοπες της ενταξης του οικογενειακου επιδοματος στο οριο του πλαφον!!! ΑΡΕ ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ...
( θα ξερω σιγουρα τι ακριβως μας κρατησανε απο Δευτερα τριτη με την αρχη του νεου ετους εκτος αν εχει μαθει καποιος απο εσας και το ανεβασει στο blog να μαθουμε και εμεις)
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ και σας το λεω καρατσεκαρισμενα ειναι το νεο πετσοκομμα στην επικουρικη που θα πληρωθουμε στις 10/1/2012.
Οπως πιθανον ξερετε ηδη εχει ψηφισθει μειωση 15% στις επικουρικες μας απο τον 11/2011 και αναμενεται να ψηφισθει(μαλλον ), μια νεα μειωση, μαλλον και αυτη της ταξεως του 15% μεσα στον Ιανουαριο ( με τις υγειες μας!!!!)
ΛΟΙΠΟΝ μεσα στην επικουρικη αυτη στις 10/1 θα εχει τις εξης μειωσεις :
μειωση 15% για τον Νοεμβριο , 15% για Δεκεμβριο ,15% για το δωρο ,15% για τον Ιανουριο και 15% για τον Φεβρουαριο (που πληρωνομαστε προκαταβολικα ) + 10 %περιπου λαφκα για ιανουαριο και 10% για φεβρουαριο ..(τα οποια βεβαια θα μας τα κρατανε συνεχεια ...)
Υπολογιστε λοιπον μια επικουρικη περιπου στο μισο απο οτι περναμε στο διμηνο πριν τις κρατησεις..τουλαχιστον τοσο ειναι σε εμενα ..
τι να πω για το αναλγητο κρατος και αυτους που τους εκπροσωπουνε...!!??

Ας πω καλη χρονια με υγεια και τις δυνατον λιγοτερες οικονομικες απωλειες..

χρονια πολλα σε ολους
Στογιαννης Γρηγορης
28-12-2011