Γρηγορης Στογιαννης

ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ


ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ( αυτο φαινεται λιγο σιγουρο μετα τα παρακατω ).
Μολις πριν λιγο , ειχε την ΕΥΓΕΝΗ ΚΑΛΟΣΥΝΗ και ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ο κ Λαμπρος Κουτσιμπογιώργος δντης του Ταμειου Αρωγης φίλος και συναδελφος( Λαμπρο σε ευχαριστουμε πολυ ) , με τηλεφωνησε για να σας ενημερωσουμε όλους μεσω του blog μας τα παρακατω :

α. Για του πρωτους 400οσιους
Απο την ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010 θα υπαρχει η χορηγια (το εφαπαξ ) του Επικουρικου στην ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 4 απεναντι απο το ξενοδοχειο Μεγαλη Βρετανια για τους εργαζομενους των Αθηνών . Παρακαλει για την καλυτερη εξυπηρετηση και την δικη μας και της Τραπεζας την Δευτερα να πανε οι συναδελφοι με αρχικο επωνυμου απο το Α εως και το Κ και την επομενη οι υπολοιποι.

Απο την ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010 οι συναδελφοι της επαρχιας στις κεντρικες Αγροτικες τραπεζες του νομου που ανηκουν .
Απαραιτητα για την παραλαβη του , φορολογικη ενημεροτητα και ταυτοτητα.

Θα ακολουθησουν επιστολες του Ταμείου με την σχετικη ενημερωση μας για το ανωτερω εφαπαξ καθως και η σχετικη ανωτερω βεβαιωση αποδοχων για την εφορια .

Ακολουθουν σε κανενα μηνα περιπου οι σχετικες Συστημενες επιστολες-προσκλησεις για την αποδοση της ΣΥΝΤΑΞΗς μας.


β. τα ανωτερω θα αναμενουν με νεα ειδοποιηση και οι 200οσιοι μετα τις 15 ιουλιου περιπου.
Και παλι θα μου επιτρεψετε να ευχαριστησω τον Λαμπρο διοτι αντι να τον ενοχλουμε εμεις μας ενημερωνει ο ΙΔΙΟΣ Προσωπικα .

σε καλη μερια
ας τηρησουμε την ταξη στην προσελευση
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ


Γρηγορης Στογιαννης

6974 828260


ΥΓ: Σορυ για τυχον ασυνταξιες το νοημα πιστευω βγαινει , ακολουθω το 'ατονο' και αυτη την φορα περα απο την χαρα μου και την βιασυνη μου να σας ενημερωσω με φωναζουν ναπαω στην 'θαλασσα"