Γ. Περπινιάς (18)

30/01/2009

Μιλώντας με συνάδελφο που ασχολείται συνδικαλιστικά στο χώρο μας , και αναφέροντας του ότι, μου είχε πει προ 1 & ½ μηνός περίπου να γράψω κάπου την ημερομηνία μεταξύ 15/02/2009 και τέλους Φεβρουαρίου για τακτοποίηση του θέματος μας και να μην ακούω για τα σενάρια μέχρι τέλους του έτους, μου είπε ότι, η επαφή του που τον είχε ενημερώσει τότε , τώρα του είπε «τους έχει ξεχάσει κι ο Θεός» ,

- δηλαδή του λέω δεν πρόκειται να γίνει κάτι όπως άλλοι μου είπαν?

- και μου απαντά σου λέω «όχι»

- επιμένω να έρθει σε επαφή διότι κυκλοφορούν άλλα νέα

- και μου επαναλαμβάνει

- «τι να ρωτήσω αφού μου είπε δεν γίνεται τίποτα τους έχει ξεχάσει κι ο Θεός».

Βάζω με την ανάρτηση του διαλόγου αυτού, προ της συναδερφικής συνείδησης τους όλα τα συνδικαλιστικά στελέχη, ειδικά εκείνα που έχουν άμεση πληροφόρηση, ανήκουν στην περίπτωση μας και επιμένουν να αποκαλούν τους υπόλοιπους συναδέλφους, να ενημερώσουν επίσημα το blog τι ξέρουν και τι πρόκειται να γίνει.

Το θάρρος που θα επιδείξουν έστω και τώρα λέγοντας την αλήθεια θα εκτιμηθεί, έστω και εάν η αλήθεια είναι πικρή .

Συνάδελφοι πριν τις εκλογές του ΠΑΣΕ οργίασαν οι φήμες για «τελειωμένο θέμα» η ΟΜΕ-ΟΤΕ έβγαλε την ανακοίνωση για την διαβεβαίωση της Διοίκησης και την υποστήριξη του θέματος με γνωματεύσεις κλπ στο Υπουργείο. Δεν έγινε τίποτα . Παραμονές των εκλογών της ΠΕΤ-ΟΤΕ τα ίδια, οργασμός φημών, σύμπτωση ? ίσως, όμως «σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση».

Ιδού η Ρόδος … λοιπόν και για την ηγεσία της ΟΜΕ_ΟΤΕ και της ΠΑΣΕ-ΟΤΕ ότι δεν μας κορόιδεψαν και πρωτίστως(λόγω εκλογών) της ΠΕΤ-ΟΤΕ ότι δεν παίζει το παιχνίδι των εκλογών στην πλάτη μας.

Ορίστε κύριοι ας διεκδικήσουμε και περιφρουρήσουμε το περιουσιακό στοιχείο του ασφαλιστικού μας φορέα, που είναι το 4% του ΟΤΕ, έχουμε δώσει μισθούς μηνών σε απεργίες για χρηματοδότηση του ΤΑΠ-OTE και για διεκδίκηση ακινήτων του , τι γίνεται τώρα? μας είναι ευκαταφρόνητο το 4% του μεγαλύτερου Τηλεπικοινωνιακού Οργανισμού των Βαλκανίων ?και της μεγαλύτερης επιχείρησης της χώρας? (η city group μιλά σήμερα για μέρισμα 0.80 του ευρώ) (reporter.gr)

Ψηφοφόροι της ΠΕΤ-ΟΤΕ προσέξτε την πατήσαμε μέσα στην αγωνία μας εμείς της ΠΑΣΕ , δεν διαγραφήκαμε όπως σχεδιάζαμε , ούτε αγωνιστήκαμε όπως έπρεπε , το ομολογώ και ζητώ δημόσια συγνώμη για αυτό , αλλά πάντα υπάρχει καιρός, το «δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού»

Συνάδελφοι , μας κλείσανε τα μάτια οδηγώντας μας σε άλλα μονοπάτια.

Συνεχίζουν με την ίδια τακτική βλέποντας ότι έχουν να κάνουν με διασκορπισμένους και ανομοιογενείς ενδιαφερομένους, και πιο πολύ, με φιλότιμους οι οποίοι εκτιμώντας, ως μεγάλη ευεργεσία της ζωής, την εισαγωγή τους στον Οργανισμό (με διαγωνισμό), σε μία εποχή δύσκολη, έδωσαν , δίνουν , και θα δίνουν μέχρι την τελευταία στιγμή όλες τους δυνάμεις ανεξάρτητα από ότι τους συμβαίνει.

Το πιθανότερο η όλη ιστορία θα τελειώσει μόνο μέσα από δικαστήρια. Εύχομαι να διαψευσθώ.

Γ Περπινιάς