Γρηγόρης Στογιαννης

Συναδελφοι καλημερα και καλο καλοκαιρι

θα ηθελα μεσα απο το blog μας να δωσω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στον συναδελφο 700οσιο Μανατακη Κώστα που μαζι με τον συναγωνιστη του Αγγελο καταφεραν μεσα σε αντιξοες συνθήκες να διαπλευσουν κωπηλατώντας με κανώ ολομόναχοι , ανιδιοτελώς και με καλό σκοπό την ενίσχυση του 'Χαμόγελο του παιδιού", το Αιγαίο απο την Ερέτρια της Ευβοιας μεχρι το Ηράκλειο της Κρήτης.
Το ταξίδι τους ξεκίνησε στις 21/5 και φθασανε στο Ηράκλειο στις 9 Ιουνίου!!!! Χαρακτηριστικό ειναι οτι εκανε αυτο τον αθλο με σπασμένο το ενα χερι και με ενα βαρύ τραυμα στον αλλο!!?
Μπραβο κωστα κανεις νομίζω περήφανη την γενιά μας και την παρτίδα των 700οσίων . Θα θελα να χαμε ολοι την δύναμη σου και να αντισταθούμε σε αυτη την λαίλαπα που αρχισε και συνεχίζεται εναντιον των συνταξιούχων και δει ημων της εθελουσίας που μας εχουν βάλει στοχο ολοι, υπουργεια ( μπραβο ρε κουτρουμανη εσωσες την ελλαδα) καναλια , δημοσιογραφοι κλπ ( παρεπιμπτόντως συγχαρητηρια και στον φίλο τον θεοφιλο τον καπέλη που θελω να πιστευω οτι δεν ειναι ο μονος απο εμας που δινει τον αγωνα μας εναντια στα μετρα!!)
Επανερχομενος στον αθλο του κωστα να πω οτι μολις τελειωσε ο αγωνας στο Ηρακλειο εκανε και αλλα 80 μιλια να φθασει στο σπιτι του στα χανια... ετσι απλα οπως μου ειπε εκανα 2,5 μερες ...κωπηλατώντας...??!!
με πολυ θαυμασμο και εκτιμηση
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΩΣΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙς ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΕΡΑΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ..

Γρηγόρης Στογιαννης
gstogiannis@yahoo.gr
Αθήνα 20-6-2011
6974 828260