Ε. Αποστολόπουλος

Αγαπητέ συνάδελφε έστειλα την κάτωθι επιστολή προς τον Υπουργό Εργασίας και τον Πρωθυπουργό και θα ήθελα να αναρτηθεί στο blog μας για ενημέρωση των συναδέλφων. Ε. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Εύχομαι ΚΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΑ καθώς υγεία και δύναμη για την άσκηση του δύσκολου έργου σας.

Με έκπληξη μου πληροφορήθηκα από τα ΜΜΕ ότι αρνείστε να συνυπογράψετε την Υπουργική απόφαση πού απαιτείται για την ολοκλήρωση της συνταξιοδότησης των 600 υπαλλήλων του ΟΤΕ όπως ορίζει ο νόμος 3762/2009, άρθρο 34.

Ανήκω και εγώ στην ομάδα αυτή των 600 και σας πληροφορώ ότι με την άρνηση σας αυτή δημιουργείτε πρόβλημα επιβίωσης για εμάς και τις οικογένειές μας.

Δεν κατανοώ πως η απόφαση σας αυτή συμβαδίζει με το κράτος δικαίου και ευνομίας που εσείς και ο Πρωθυπουργός μας ευαγγελίζεσθε όλα αυτά τα χρόνια.

Από στοιχειώδη γνώση των όρων της εκτέλεσης του συγκεκριμένου νόμου που οι σύμβουλοι σας όφειλαν να γνωρίζουν, το κόστος αυτής της εθελούσιας αποχώρησης καλύπτεται από τον ΟΤΕ και δεν επιβαρύνει το ΙΚΑ, έχει ήδη ολοκληρωθεί, (έχουμε αποχωρήσει από τον ΟΤΕ προ εξαμήνου) και με την άρνηση σας αυτή μας αφήνετε μετέωρους σε μια κατάσταση όχι εργασίας ούτε συνταξιοδότησης και το μόνο που μας μένει, εάν εμείνετε στην απόφαση σας αυτή, είναι να καταφύγουμε σε δικαστικές και αγωνιστικές διεκδικήσεις του αυτονόητου και αναφαίρετου δικαιώματος μας της συνταξιοδότησης .

Κατανοώ πλήρως τα προβλήματα της χώρας μας και το δύσκολο έργο που καλείστε να κάνετε και πιστεύω ότι η έως τώρα άρνηση σας στο θέμα μας οφείλετε σε ελλιπή πληροφόρηση.

Σας παρακαλώ να το επανεξετάσετε και να δώσετε λύση το συντομότερο.

Με εκτίμηση.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΗΤΡΟΜΕΛΕΤΗ 11 ΒΥΡΩΝΑΣ

ΤΗΛ. 2107655244

Email : aposto108@yahoo.gr