Γ. Στογιάννης

Συνάδελφοι καλημέρα
χρόνια πολλά και καλή χρονιά.
( τα γραφόμενα μου , ΓΙΑ όσους δεν έχουν ενημερωθεί , διότι έμαθα ότι τουλάχιστον μόνο εχθές 15 άτομα επισκέφθηκαν και πίεσαν το ΤΑΠ ΟΤΕ)
Δυστυχώς ούτε και αυτόν τον μήνα θα εκδοθούν οι αναμενόμενες πρώτες συντάξεις.
Δυστυχώς η αναμενόμενη τρίτη υπογραφή από τον Υπουργό οικονομίας δεν 'μπήκε' ακόμη, παρότι η απόφαση από ότι έμαθα βρίσκεται στο Υπουργείο.
Δυστυχώς η προθεσμία, αποστολής στοιχείων στο ΟΤΕ για μηχανογραφική επεξεργασία, για αυτόν τον μήνα τελειώνει ,κρατώντας την ανοικτή με το 'ζόρι', την Δευτέρα 11/1/2010 . Μόνο με θαύμα ή ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ εντολή από πολύ ψηλά θα μπορούσαμε να προλάβουμε για αυτόν το μήνα!!?? αλλά...
Αλλιώς, Εως ότου υπογραφεί, κοινοποιηθεί στο φύλλο της Κυβέρνησης και δοθεί εντολή στο τμήμα του ΤΑΠ ΟΤΕ από το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ας ελπίσουμε οτι θα 'προλάβουμε' άλλο μήνα?!!? Οσοι μπορούν να σπρώξουν λίγο την κατάσταση ας το κάνουνε, ξέρω ότι δίνει πολύ μεγάλο αγώνα ο Γιώργος ο Θαλασσινός προς αυτήν την κατεύθυνση και πιθανώς και άλλοι? δεν το γνωρίζω..
Το Ταπ Οτε σε επικοινωνία μου είπαν ότι θα προσπαθήσουν να προωθήσουν το δυνατόν περισσότερες (εκτίμηση μου ότι στον επόμενο μήνα θα ικανοποιήσουν πάνω από το 1/3 των ιεραρχικά υποβληθεισών αιτήσεων συνταξιοδοτήσεων μας).
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ.
καλή χρονιά σε όλους με υγεία .
με εκτίμηση και αγάπη
Γρηγόρης Στογιαννης 8-1-2010