Γρηγορης Στογιαννης

Συναδελφοι καλημερα
Εμεις σιγουρα τρωμε το μεγαλο πακετο και ολη την συμπιεση προς τα κατω μιας και ειμασταν παντα ο στοχος 'οι υψηλοσυνταξιουχοι', Η κατηφορα ειναι μεγαλη μας οδηγουν σιγουρα σε συνταξη της ταξης των 1200 με 1400 ευρω προς εξισωση με τους υπολοιπους λες και δεν πληρωσαμε τις αντιστοιχες εισφορες για τις αντιστοιχες συνταξεις .
Σιγουρα θα πρεπει να οργανωθουμε και να κυνηγησουμε δικαστικα οτι μας αδικει και μας μειωνει . Πιστευω οτι θα πρεπει να φτιαξουμε παλι μια ομαδα ανθρωπων που τοτε κυνηγησαν το θεμα μας, να κυνηγησουμε και τωρα και να μπουνε μπροστα στον αγωνα μας ,Εμεις οι 700 οσιοι που μας κραταει ζωντανους και 'δεμενους' το blog μας να αποτελεσουμε και το εφαλτηριο για ολους τους συνταξιουχους μας. Εχουμε ικανα ατομα ο Γιωργος , ο Μανωλης και αλλοι ..και απορω μαλιστα πως καποιοι απο εμας(με τετοια εμπειρια και αγωνα ) δεν βαλανε υποψηφιοτητα και για το συλλογο μας εκτος αν βαλανε και δεν τους πηραμε χαμπαρι .

με εκτιμιση και καλα να περνατε

Γρηγορης Στογιαννης
Αθήνα 23-9-2011
gstogiannis@yahoo.gr
6974828260

Επειδη καποιοι αναρωτιουνται αν καναμε καλα που φυγαμε η οχι σας παραθετω ενα κειμενο εξελιξεων στον Οτε που εφθασε στα χερια μου με τις μερικες εξελιξεις μεχρι στιγμης.

------ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ (2.00 ΠΜ) ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΕ-ΟΤΕ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
ΕΠΙΤΕΥΧΘΗ ΚΑΤ’ ΑΡΧΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ 35 ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ 12% ΓΙΑ ΤΟ 2012, 11% ΓΙΑ ΤΟ 2013 ΚΑΙ 10% ΓΙΑ ΤΟ 2014 (ΜΕΣΟΣΤΑΘΜΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ 11%) ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΩΡΙΜΑΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΗΡΞΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ‘Η ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ.
Η ΒΑΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΩΣ ΕΧΟΥΝ.
ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΞΙΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 45 ΕΥΡΩ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Ο ΟΠΑΚΕ.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓ/ΜΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΕ ΠΛΗΡΟΥΣ.
ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΟΜΕ-ΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΟΤΕ.