Γ. Περπινιάς (14)

Κρίμα κρίμα κρίμα

Συνάδελφοι η νοημοσύνη μας δεν μπορεί να υποτιμάται και η προσωπικότητα μας πλέον να ισοπεδώνεται .

Λυπάμαι αλλά η όποια γνωριμία μου δεν συνεπάγεται και την αποδοχή κάποιων χειρισμών που θεωρώ λαθεμένους και φανερά κριτικάρω.

Η επιστολή με ημερομηνία 24/06/2008 ανεβαίνει στο blog μετά την ανάρτηση της σχετικής προτροπής την 25/06/2008 και είναι γενικόλογη χωρίς συγκεκριμένα αιτήματα και δυστυχώς χωρίς δυναμισμό .

Έπρεπε μόλις φακελώθηκε για αποστολή να υπήρχε στο blog.

Δεν υπήρξε συνάντηση, απ’ότι ξέρω, ΟΜΕ - Διοίκησης την 25/06/2008 για Συλλογική Σύμβαση ώστε να τεθεί το θέμα από πλευράς ΟΜΕ-ΟΤΕ άρα προς τι η ανακοίνωση της τριμελούς ότι υπήρξε απάντηση από την Διοίκηση και μάλιστα στα πλαίσια των όσων ζητήσαμε με την επιστολή της 24ης /6ου ?

Έστω όμως ότι υπήρξε συνάντηση και απάντηση, η Ομοσπονδία ας βγάλει ανακοίνωση που θα μας λέει τι ακριβώς ειπώθηκε και την απάντηση.

Μπήκε δηλαδή το πρόβλημα στην Διοίκηση έτσι?:

<< τι θα γίνει με τους 700 και την κατάφωρη παραβίαση του ΓΚΠ από τον ΟΤΕ και τα εντεταλμένα για την εφαρμογή του όργανα καθώς και των καταστατικών διατάξεων του ΤΑΠ –ΟΤΕ που με δική του ευθύνη(ΤΑΠ-ΟΤΕ) στις απαντήσεις του προς τους συναδέλφους παραδέχεται>>

και η απάντηση της Διοίκησης ποια ήταν? Απλά <<θέλω και πρέπει να φύγουν>>?

Ή

μπήκε το θέμα <<τι θα γίνει μ’αυτούς τους …..700 που μας ζαλίζουνε ..>> και η απάντηση της Διοίκησης ήταν <<θέλω και πρέπει να φύγουν >> δηλαδή <<δεν μας παρατάτε με δ’αύτους>>.

Επί πλέον ερώτημα, υπάρχει έγγραφη ενημέρωση της τριμελούς από την ΟΜΕ για την απάντηση της Διοίκησης η σας μεταφέρθηκε προφορικά ?

απαιτήστε να σας δοθεί εγγράφως.

Φοβάμαι πως δεν πάμε καλά .

Αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων και μην κάνουμε το ίδιο λάθος των διαδόσεων και φημών των δύο ετών .

Ηθελημένα η αθέλητα υπομείναμε πολλοί από εμάς όλα αυτά.

Όμως δεν πάει άλλο.

Παρακαλούμε η ενημέρωση μας να είναι υπεύθυνη στο βαθμό που επιτρέπεται μεν αλλά σοβαρή και βάσει γραπτών στοιχείων.

Με την ευκαιρία παρακαλώ όποιον έχει το καταστατικό της ΟΜΕ να μου το στείλει καθώς και τον ακριβή αριθμό μελών του ΠΑΣΕ .

Γ. Περπινιάς

gperpinias@ote.gr