Γ. Περπινιάς (7)

Η επόμενη μέρα
Τήνος 17/04/2008

Συνάδελφοι γύρισα στο νησί μου και νοιώθω την ανάγκη να στείλω τις ευχαριστίες μου σε όλους όσους βρέθηκαν στην χθεσινή συνάντηση για την συμμετοχή τους και για την αγωνιστικότητα τους.

Επίσης να μοιραστώ μαζί σας λίγες σκέψεις που μου γεννήθηκαν στην επικοινωνία μας βλέποντας τα πρόσωπα των συναδέλφων. Όλοι έδειχναν αποφασισμένοι , εκφράζοντας την πεποίθηση ότι πρέπει να αρχίσουμε να αντιμετωπίζουμε την κατάσταση με ομαδικότητα , συνεννόηση , και αταλάντευτη μαχητικότητα.

Ακουστήκαν όλες οι απόψεις για την αντίδραση μας προς τους εκπροσώπους μας στα Σωματεία , όμως διάχυτο ήταν στην ατμόσφαιρα ότι : κανείς δεν ήθελε στις αντιδράσεις μας αποτέλεσμα να είναι η απαξίωση του θεσμού του συνδικαλισμού στο χώρο μας (μακριά από εμάς τέτοια σκέψη) αυτό που φάνηκε ήταν ότι <θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία οι συνδικαλιστές ,μέσα από την περίπτωση μας, να επαναπροσδιορίσουν τις αξίες και τις προοπτικές του συνδικαλιστικού κινήματος στον ΟΤΕ. Να βοηθήσουμε να αφυπνιστούν σε αυτόν τον δύσκολο καιρό ώστε τα νέα μέλη των σωματείων να καταλάβουν την ανάγκη της συμμετοχής και νοιώσουν την βεβαιότητα ότι μέχρι τέλους θα έχουν στήριξη από την εκπροσώπηση τους>.
Είναι πρώτο μέλημα να μην αισθανθούν αυτό που τώρα εμείς βιώνουμε αντιμετωπιζόμενοι σαν μη υπάρχοντες πλέον.

Εκπρόσωποι μας στα Σωματεία (που και εμείς σας εκλέξαμε) εάν φθάνουν οι σελίδες του ιστολογίου μας στους υπολογιστές σας διαβάστε μας προσεκτικά.

Υπάρχει η ευκαιρία.

Γ. Περπινιάς
gperpinias@ote.gr