Κ. Λαζάρου (2)

Γεια σας συνάδελφοι και πάλι.
Θέλω να επισημάνω ορισμένα πρακτικά πράγματα που μπορούν ίσως να γίνουν απο την τριμερή επιτροπή η οποία θα μας εκπροσωπεί απο δω και μπρος και μάλιστα άμεσα. Αυτό το λέω γιατί απ’οτι έμαθα ειπώθηκε στην συνάντηση, ο σύλλογος θ’αργήσει να συσταθεί, κατά τον Σεπτέμβριο και βάλε.

Προτείνω με απλές διαδικασίες όπως π.χ.αποστολή εξουσιοδοτήσεων η δηλώσεων εκπροσώπησης, η επιτροπή να δραστηριοποιείτε με το νόμο που λέμε, ως εκφραστής όλων ή όσων απο μας συμφωνούν με τον τρόπο αυτό.

Π.χ. θα μπορούσε η επιτροπή πρώτα να επιδιώξει μια συνάντηση με τον Βουρλούμη για να μας ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του, τι να περιμένουμε από’δώ και πέρα. Εμείς ας πούμε μέχρι τώρα δέν είχαμε ποτέ επαφή με τον Βουρλούμη τετ-α-τετ σαν οντότητα 700 ανθρώπων να του τονίσουμε τη δύσκολη κατάσταση που βρισκόμαστε, τον επικίνδυνο για την υγεία μας τρόπο που εξελίσσεται η υπόθεση. Δηλαδή ενέργειες που θα καθαρίσουν τον ορίζοντα από την ομίχλη. Τις τελευταίες μέρες ας πούμε ακούγεται οτι μετά το πάσχα θα τελειώσει η ιστορία, απο την άλλη ακούγεται πως το ποσό των 250 εκατ. που είχε δεσμευτεί για μας αποδεσμεύτηκε πριν από λίγες μέρες και πήγε αλλού. Το Σκοτσέζικο ντουζ δηλαδή συνεχίζεται και αν δεν σταματήσει το γρηγορότερο δεν ξέρω πόσοι απο μας θα το αντέξουνε.

Η μόνη ενημέρωση που θα έχουμε από δω και πέρα να προέρχεται απο την επιτροπή γραμμένη στο blog βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα. Να ξέρουμε τουλάχιστον αν θα περιμένουμε κατι μόνο από το δικαστήριο κι’από πουθενά αλλού.

Κ. Λαζάρου