Θ. Μακρής (2)

Συνάδελφοι,

Σχετικά με τη συνάντηση της Τετάρτης μου είναι δύσκολο να παρευρεθώ. Όμως είμαι απόλυτα σύμφωνος με τη συγκεκριμένη προσπάθεια , την οποία εξάλλου είχα προτείνει από το 2007 αλλά για διάφορους λόγους και κυρίως την αντίρρηση συγκεκριμένων βολεμένων υποτίθεται συναδέλφων των Αθηνών δεν κατέστη δυνατό να δρομολογηθεί. Τέλος πάντων έστω και τώρα κάτι είναι.

Εγώ βέβαια και κάποιοι άλλοι συνάδελφοι από τα Ιωάννινα και την Πρέβεζα έχουμε διαγραφεί από πέρυσι από τους συλλόγους μας γιατί θεωρούσαμε και θεωρούμε (ακόμη περισσότερο τώρα) ότι με την ΟΜΕ – ΟΤΕ δεν έχουμε κανένα σημείο επαφής αλλά αντιθέτως την πλήρη άρνησή τους στα δίκαια αιτήματά μας. Η ευθύνη αυτή βαραίνει αποκλειστικά τους συνδικαλισταράδες που το μόνο μέλημά τους είναι η καλοπέρασή τους και η επιλεκτική διεκδίκηση των δικαιωμάτων υποτίθεται των εργαζομένων και ας είναι εκεί που είναι και με την δική μας ψήφο. Άς τους κρίνει ο καθένας όπως νομίζει.

Τελειώνοντας εύχομαι και ελπίζω να ανταποκριθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι στην προσπάθεια αυτή και ας προχωρήσουμε τάχιστα στη δημιουργία νέου ανεξάρτητου συνδικαλιστικού σωματείου.-

Θεόδωρος Μακρής

Τηλέφ. 2651046299 Ιωάννινα