Στογιαννης Γρηγορης

καλησπερα συναδελφοι
φιλε Γιωργο ( Σκιαδα) επειδη ζητησες να σε πληροφορησω θα το κανω και μεσα απο το blog μας.
Πρώτον ηθελα να διευκρινησω οτι το συγκεκριμμενο email το εστειλα σε καμμια 20 αρια συναδελφους που δεν παρακολουθουν ιδιαιτερα το blog της νεας κινησης και του blog μας και εκρινα καλο να τους ενημερωσω με κοινοποιηση στον καπετανιο ( τον Δημητρη τον Αποστολου ) ο οποιος απο παρεξηγηση χωρις να του το ζητησω το 'ανεβασε' στο blog (του εστειλα διευκρινηστικο email) . Απο την στιγμη που ανεβηκε το θεωρησα 'λιγο ' απο μερους μου να το΄'κατεβασουμε'.

Δευτερον οσον αφορα τα πολυ ωραια λεγομενα σου με την γνωστη σε ολους μας 'γλωσσα' σου και το ιδιαιτερο λεξιλογιο σου(και δεν ειρωνευομαι ) , σου απαντω οτι και εγω στην αρχη ημουνα προβληματισμενος για την συγκεκριμμενη κινηση αλλα αναλογιζομενος τις οποιες ενεργειες εκανε ο υπαρχων συλλογος ,ουτε μας καλεσε σε μια συγκεντρωση ουτε καποια ιδιαιτερη ενημερωση ειτε καποια αγωνιστικη ενεργεια και πολυ περισσοτερο συμμετεχοντας για πρωτη φορα στην συναντηση-καλεσμα της επιτροπης στις 15/3 και βλεποντας την αδιαφορια των λοιπων συναδελφων που ενω καποιοι μεσα παλευαν για δρομολογηση καποιων ενεργειων αντιδρασης, καποιοι λιαζοντουσας και πινανε τα καφεδακια τους ( δεν τους κατηγορω αλλα..) χωρις εστω καποια απορια ρε φιλε να πει τι κανουνε αυτοι εκει μεσα? τι προσπαθουνε να κανουνε .παλεουνε για μενα η για τον εαυτο τους.. για αυτο φιλε Γιωργο (και το λεω ειλικρινα φιλε οχι ειρωνικα μην παρεξηγηθω ) προτιμω να παω με αυτους που λενε οτι θα παλεψουνε για μενα και για ολους , εστω να προσπαθησουνε να σταματησουνε τον κατηφορο να περιοριστουμε σε αυτες τις μειωσεις, διοτι μονο με αγωνες πιθανον να πετυχουμε και κατι και προτιμω αυτους απο τους τυχον 'καναπεδακιδες' (δεν αναφερομαι στο συλλογο προς αποφυγη παρεξηγησης αλλα σε ολους τους συνταξιουχους συναδελφους )που περιμενουν το 'μοιραιο ' και οπου κατρακυλησει ή ακομη και καταργηθει η συνταξη (επικουρικη).. ΟΧΙ
Σιγουρα δεν ζητω ουτε αυτοπυρπολησεις ουτε απεργιες πεινας ουτε αλλη βια αλλα δεν ξερουμε που μπορει να μας φθασει η εξαθλιωση ( μολις τωρα ακουσα οτι ενας απελπισμενος μπουκαρε με οπλο στην εφορια χαλανδριου λογω κατασχεσης του σπιτιου του η οικοπεδου του ..φαντασου απελπισια ) αλλα καποιους αγωνες, παραστασεις στα υπουργεια , διαδηλωσεις ( δεν ημουν και ποτε συνδικαλιστης για να ξερω ..) αλλα σιγουρα 'αγωνες γενικα' οπως το λες... ισως σταματησουν την κατηφορα . Εσυ που εχεις διατελεσει και συνδικαλιστικο στελεχος τι θα προτεινες η αν εχεις διαφορετικη αποψη εγω θα θελα να ερθεις σε μια συναντηση του κινηματος αυτου και να με πεισεις και εμενα και τους αλλους οτι δεν χρειαζεται μια τετοια κινηση .
Τριτον απο την επιτροπη πρωτοβουλιας δεν γνωριζω κανεναν πλην του Γιωργου του Θαλασσινου και της Δεσποινας Δημητριαδου γι αυτο και ζητησα να μαθω τα ονοματα τους και δεν γνωριζω επισης την συνδικαλιστικη ιδιοτητα και ταυτοτητα κανενος τους. Αν εχουν αλλες βλεψεις δεν το γνωριζω εγω..
Τεταρτον Οσο για το μεγαλο μου παθος και αγαπη τον Ηρακλη σε ευχαριστω που συμπαριστασε αλλα ειδες και το ροπαλο που πηραμε και στα ολα τα 'σικε' δικαστηρια που απευθυνθηκαμε ,απο την football league 2 που μας ειχανε ριξει στην αρχη ,μας στειλανε στην Δ εθνικη (περιφερειακο) για να μας διαλυσουνε ..και με συγχωνευση με τους ποντιους κατερινης παλευουμε στην μεση της βαθμολογιας της Γ εθνικης παλευοντας για την σωτηρια και οχι για την ανοδο..αυτα ειναι τα κατεστημενα και μην μου πεις οτι για ολα τα κακα του ποδοσφαιρου της Ελλαδος φταιει ο ΗΡΑΚΛΗΣ??..Παρ ολα ταυτα δεν το βαζουμε κατω σε καθε αγωνα του παρακολουθουνε εντος γυρω στις 7 με 10 χιλιαδες κοσμο και στα εκτος 1000 περιπου οταν ομαδες πρωτης εθνικης δεν εχουνε ουτε 5 εισητηρια βλεπε (Δοξα - Αστερας τριπολης) ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και αυτο ζηταω και τωρα να το παλεψουμε. Δεν μπορεις δυστυχως να παλεψεις με τους αλητες..του αθλητισμου (σορυ γι ατην μεγαλη παρενθεση αλλα ειναι η ευαισθητη χορδη μου η αδικια της ομαδας μου) Για να δουμε τωρα πως θα 'χαιδεψουν ' τον παο με τα τοσα εκτροπα..
Πεμπτον και τελευταιο το εχουμε πει και μαζι δυστυχως σε αυτη την κατασταση που βρισκομαστε περα του οτι μας εφερε εδω ειναι και κυβερνηση το πασοκ αν ηταν η Ν,Δ θα ειχε γινει επανασταση και δεν θα περνουσε κανενα μετρο και το πιστευω αυτο .. διοτι τοσα γινονται... ειδες πουθενα καμμια κινηση ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ και λοιπες οργανωσεις?? καμμια απεργια ολα τα δεχομαστε κανοντας γαργαρ..ς.
υγ: οσο για την ανορθογραφια αν υπαινισεσαι κατι για το κειμενο μου η τα κειμενα μου πιστευω οτι δεν κανω τοσα λαθη αλλα απο οτι βλεπεις εχω καταργησει και το μονοτονικο λογω του οτι γραφουμε γρηγορα , ελεω τηλεγραφειου αλλα και της πληροφορικης που υπηρετησαμε και οι δυο και του word που μας εκανε λιγο πιο αδιαφορους στην ορθογραφια διοτι μας 'διορθωνε'.Τα κειμενα μου αφου παρακολουθεις το blog το εχω γραψει και διευκρινησει οτι τα γραφω οπως τα αισθανομαι δινοντας σημασια στα γεγονοτα και λιγοτερο στα πιθανα λαθη ορθογραφικα και συντακτικα ..με την ανοχη των συναδελφων .
Γιωργο
με αγαπη και εκτιμηση
Γρηγορης (Στογιαννης )
19-3-2012
θα ελεγα γιωργο αν συμφωνεις να μην απασχολησουμε αλλο το blog ,το email μου το βλεπεις και τα λεμε και τηλεφωνικα . Ουτε δηλωνω ενθερμος οπαδος του κινηματος αλλα το βλεπω σαν μια διεξοδο σε μια απραξια.