Γ. Πάλλας

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,
ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ,ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΤΥ ΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΤΡΙΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ Η ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΛΑΣ,
ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Σ. Ελισσαίου

Αγαπητοί συνάδελφοι καλή Μεγαλοβδομάδα

Ξεκινώντας αφού ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου την 3μελη επιτροπή για τον αγώνα που έδωσε για να πιέσει για την υπογραφή της ΚΥΑ και το πέρασμα της στο ΦΕΚ θα ήθελα να προσθέσω ένα σχόλιοσχετικά με την καθυστέρηση που διαφαίνεται στην απονομή των συντάξεων
Δυστυχώς σαν τον συνάδελφο Δράκο αυτή την στιγμή βρίσκονται στην ίδια ακριβώς θέση και άλλοι συνάδελφοι.Θα πρέπει Γιώργο να επικεντρωθεί η προσπάθεια όλων μας στην ταχύτερη απονομή των συντάξεων. Κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους, έχουν γυρίσει στο τεφτέρι στο συνοικιακό μπακάλικο, γυρνούν στο σπίτι τους κάθε μέρα από δδιαφορετικό δρόμο γιατί ντρέπονται για την θέση που έχουν βρεθεί κάτι που ούτε στα πιο απαισιόδοξα όνειρα τους δεν είχαν δει και ψάχνουν βέβαια και δουλειά γιατί αυτό είχαν μάθει. Να δουλεύουν και να πληρώνονται και κάποτε να πάρουν την σύνταξη τους.

Δυστυχώς το μαρτύριο για όλους μας θα τραβήξει ακόμα. Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι μέχρι το τέλος Ιουλίου δεν θα βρεθούμε όλοι στο Blog να λυπηθούμε για κάποιον συνάδελφο.
Λυπάμαι πραγματικά που βλέπω τα πράγματα τόσο απαισιόδοξα άλλα έτσι δεν είναι;

Σάκης Ελισσαίου
Σκάλα-Πάτμος

Γ. Καζάζης, Δ. Κατραμάδος, Β. Γρημάνης, Α. Ασπρολούπους, Ν. Λημναίος, Σ. Κουρούνης

"Από Μυτιλήνη.....
Θέλουμε και εμείς να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες
στους Συναδέλφους της επιτροπής που τόσο έτρεξαν, τόσο κόπιασαν,
τόσο προσπάθησαν για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε από το 2005.....
Χωρίς αυτούς τους Συναδέλφους που ανεβοκατέβαιναν στα Υπουργεία,
σπαταλώντας προσωπικό χρόνο σε αίθουσες αναμονής και σε συσκέψεις
το πιο πιθανό ήταν να περιμέναμε ακόμα .......
Είμαστε σίγουροι ότι η προσπάθεια τους θα συνεχιστεί και προς το ΤΑΠ-ΟΤΕ,
μήπως και συντομευτεί ο χρόνος και βγουν συντομότερα οι συντάξεις μας.
Ελπίζουμε όταν βρεθούνε στο νησί μας να μπορέσουμε να ανταποδώσουμε
ελάχιστα από τα τόσα πολλά που έκαναν για μας.....
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ & ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
σε όλους με υγεία- χαρά - αγάπη
Γιώργος Καζάζης-Δημήτρης Κατραμάδος-Βασίλης Γρημάνης-
Αρχοντέλης Ασπρολούπος-Νίκος Λημναίος-Στέλιος Κουρούνης
Υ.Γ. Θερμά επίσης ευχαριστούμε τον Δημήτρη Αποστόλου (που ευελπιστούμε να γίνει
μόνιμος κάτοικος του νησιού μας) για τη διατήρηση & ενημέρωση του blog που ήταν για
μας, που είμαστε και λίγο.... μακριά, πηγή ενημέρωσης, ελπίδας και εκτόνωσης τις
δύσκολες μέρες που περάσαμε."

Κ. Πατήλας

Συνάδελφοι,
Φαίνεται ότι τελειώνουν τα βάσανά μας, αφού ολοκληρώνονται οι τυπικές διαδικασίες (ΚΥΑ ΦΕΚ κλπ). Οι μέχρι τώρα πολύμηνες καθυστερήσεις της υπόθεσής μας ήταν, τουλάχιστον, σκανδαλώδεις, αν και όπως κάθε νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις, έτσι και στη περίπτωσή μας, ίσως παίχτηκε και κάποιο άλλο "παιχνίδι" μεταξύ Υπουργείου Απασχόλησης και ΟΤΕ (κάτι πήρε τ' αυτί μου, που δεν είναι του παρόντος), αλλά αυτό δεν είχε να κάνει - σε καμία περίπτωση - με το θέμα μας.
Τώρα σχετικά με το ΤΑΠ-ΟΤΕ. Από το περασμένο Νοέμβρη έχει στα χέρια του το πρόγραμμα από τον Πληροφορική του ΟΤΕ. Έχουν περάσει ΠΕΝΤΕ μήνες και από ότι γράφει η επιτροπή μας, έχει επεξεργαστεί περίπου 300 συντάξεις. Δηλαδή 60 συντάξεις το μήνα!!!! Δηλαδή 2 συντάξεις τη μέρα!!! Αυτό δεν είναι απλώς κωλυσιεργία, αλλά συγχρόνως και κοροϊδία. Το είχα επισημάνει σε προηγούμενο σχόλιό μου. Όταν είμασταν στη δουλειά και περιμέναμε αναδρομικά, λέγαμε δεν μπήκαν σ΄αυτό το χαρτάκι, θα μπουν στο άλλα. Δεν έτρεχε και τίποτε σοβαρό. Εδώ όμως μιλάμε για την ίδια τη ζωή. Δηλαδή θα κάνω άλλους ΤΡΕΙΣ μήνες, τουλάχιστον, να πάρω λεφτά στα χέρια μου. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ. Το ΤΑΠ-ΟΤΕ ώφειλε να έχει έτοιμες ΚΑΙ ΤΙΣ 600 ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ. Από τον περασμένο Ιούνιο που δημοσιεύθηκε ο νόμος, είχε όλο το χρόνο στη διάθεσή του γι' αυτό. Κατανοώ βεβαίως ότι με τα τελευταία μέτρα της κυβέρνησης, θίγονται τα οικονομικά συμφέροντα των εργαζομένων στο ΤΑΠ-ΟΤΕ, με τις διάφορες περικοπές που θα τους γίνουν, αλλά το ίδιο δεν θα γίνει και με μας; Θα πάρουμε σύνταξη "κουτσουρεμένη" κατά περίπου 10%. Θα παρακαλούσα την επιτροπή μας να πιέσει ΑΦΟΡΗΤΑ το ταμείο, να βγάλει όσες, περισσότερες, συντάξεις γίνεται, γιατί πιστεύω ό,τι αυτό είναι εφικτό.
ΑΦΗΝΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΙΣΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ, ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.
Συγγνώμη, αν σας κούρασα με την "πολυλογία" μου. Εύχομαι σ' όλους καλοφάγοτη η σύνταξη για πάρα πολλά χρόνια, με υγεία πάνω απ΄όλα, οικογενειακή ευημερία και ηρεμία.
Κι ένα τελευταίο. 'Ενα δυαράκι στη Πρέβεζα, είναι διαθέσιμο για όποιον θα ήθελε κάποια απόδραση από το ΚΛΕΙΝΟΝ ΑΣΤΥ ή αλλού
Φιλικά και συναδελφικά,
Κ. Πατήλας Ιωάννινα

Α. Λιμπαντούδης

Αγαπητοί πρώην συνάδελφοι και νυν συνσυνταξιούχοι ,

περάσαμε πολλά τα τελευταία (4) χρόνια. Για (3) χρόνια ζούσαμε με το άγχος αν και πότε θα βγούμε σύνταξη. Σε πολλούς από εμάς αυτή η 3ετής αναμονή στοίχισε τόσο στην ψυχική τους ηρεμία , όσο και στην υπηρεσιακή τους απαξίωση. Αποτέλεσμα ήταν να ζημιωθούμε ηθικά και υλικά (στέρηση θέσεων ευθύνης , πριμ κλπ).

Αρκετοί οδηγήθηκαν και στην κατάθεση ατομικών αγωγών (ανά 5), πέραν των ομαδικών αγωγών. Τελικά η πίεση μέσω δικαστικών αγώνων, αλλά κυρίως η πίεση των ΓΕΡΜΑΝΩΝ να δοθεί λύση στο θέμα μας , οδήγησε την προηγούμενη κυβέρνηση να προωθήσει το σχετικό νομοσχέδιο για την αποχώρησή μας. Βέβαια όλοι θυμόμαστε, ότι πέρυσι τέτοιο καιρό περνούσαμε το Γολγοθά, μέχρι να ψηφιστεί ή όχι το νομοσχέδιο (υπόθεση Παυλίδη και Ευρωεκλογές). Στο παρά πέντε τη γλυτώσαμε και πανηγυρίζαμε.

Και εκεί που ήμασταν όλοι χαρούμενοι και περάσαμε ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια της ζωής μας, ήρθε η νέα ψυχοφθόρα πάλι διαδικασία. Θα υπογραφεί ναι ή όχι η ΚΥΑ και πότε ; θα πάρουμε σύνταξη ναι ή όχι και πότε ; μέχρι και για ακύρωση του νομοσχεδίου έγινε συζήτηση και το ενδεχόμενο επαναπρόσληψής μας από τον ΟΤΕ έπεσε στο τραπέζι.

Ειλικρινά εύχομαι όλοι μας να έχουμε γερό στομάχι για να αντέξουμε όλη αυτή την πίεση. Διότι πολύ φοβάμαι ότι κάποιοι δεν άντεξαν και ίσως έχουν προβλήματα εκτός από οικονομικά και ψυχοσωματικά.

Ελπίζω να βγούμε απ’αυτή την περιπέτεια πιο δυνατοί και αισιόδοξοι για το αύριο που πιστεύω να είναι ευοίωνο. Αρκεί να είμαστε γεροί και ευτυχισμένοι.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους όσους έδωσαν αγώνα για να έχουμε ευχάριστα αποτελέσματα και κυρίως την επιτροπή που ανέλαβε το κύριο βάρος αυτής της προσπάθειας.

Τέλος εύχομαι σε όλους μας ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (κυριολεκτικά) και να δούμε το χρώμα του χρήματος επιτέλους.

ΛΙΜΠΑΝΤΟΥΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

6977-221858

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

e-mail: alim92@otenet.gr

Μ. Φωτής

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,

ΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

easter.gif

ΜΙΧ. ΦΩΤΗΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δ. Γούλας

Αγαπητοί συνάδελφοι και Φίλοι της επιτροπής,

Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ απ' όλους μας . Όλες οι προσπάθειές σας και η συνετή διαχείριση των καταστάσεων εκ μέρους σας , είχαν αποτέλεσμα. Έστω και μετά από 11 μήνες , τουλάχιστον θα πάρουμε σύνταξη. Ειλικρινά δεν ξέρω πώς να σας ευχαριστήσουμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ευχόμαστε να είστε πάντα καλά εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ. Θα χαρώ να σας φιλοξενήσω το καλοκαίρι στα ΣΥΒΟΤΑ , το εννοώ . Επίσης χίλια ευχαριστώ και στο διαχειριστή μας ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

Γούλας Δημήτρης
697-6608270
Ιωάννινα

***3μελής Επιτροπή

Συνάδελφοι,

Σήμερα επισκεφθήκαμε τον ΤΑΠ_ΟΤΕ και την Διοίκηση του ΙΚΑ
τα αποτελέσματα των επισκέψεων είναι τα ακόλουθα
1) στον ΤΑΠ-ΟΤΕ έχουν ήδη επεξεργασθεί περίπου 300 συντάξεις και θα
αρχίσουν να δίνουν συντάξεις από τις 28 Μαϊου και μετά
2) θα ολοκληρωθεί η συνταξιοδότηση και των 600 μέχρι τέλος Ιουλίου
3) Στη διοίκηση του ΙΚΑ πήγαμε προκειμένου να εκδοθεί γρήγορα η απαραίτητη εγκύκλιος που θα συνοδεύει το ΦΕΚ με την ΚΥΑ. Μας υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν ότι είναι δυνατό
4) κάνουμε παρεμβάσεις έτσι ώστε να εκδοθεί το ΦΕΚ της ΚΥΑ από το ΕΤ μέσα στη βδομάδα
5) κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να δρομολογηθεί και το εφάπαξ διότι απαιτείται δανειακή σύμβαση ΟΤΕ και ΤΑΥΤΕΚΩ

Για την επιτροπή
Γ. Θαλασσινός

Α. Δρίβας

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΟΛΓΟΘΑ ΤΟΣΟΝ ΜΗΝΩΝ ΟΠΩΣ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
(ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΡΘΩΠΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ)
ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Δρίβας Αθανάσιος
6974364299
ΛΑΜΙΑ

Ν. Καλλιβωκάς

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,
ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΚΙ ΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ 3ΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΑΣ.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΛΙΒΩΚΑΣ, ΖΑΚΥΝΘΟΣ
29/03/10

Δ. Παππάς

Συνάδελφοι ,

Εύχομαι Χρόνια Πολλά και Χαρούμενη Λαμπρή σε όλους μας καθώς και στις οικογένειές μας .
Ιδιαίτερα οι συνάδελφοι με προβλήματα υγείας να τα ξεπεράσουν γρήγορα και να χαρούν μαζί με τις οικογένειές τους την νέα ζωή που ανοίγεται μπροστά μας.
Από αυτό το υπέροχο βήμα που, τόσα άκουσε και τόσο βοήθησε θα ήθελα να μεταφέρω με τη σειρά μου τις ευχαριστίες στην τριμελή επιτροπή που ξόδεψε χρόνο και όχι μόνο για όλους εμάς καθώς και στους "διαχειριστές" του site μας.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ,ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ.

Κλείνοντας θα ήθελα να κάνω μια πρόταση ,όταν πλέον η πρώτη σύνταξη φτάσει στα χέρια του πρώτου τυχερού συναδέλφου, να βρεθούμε στην Αθήνα να κάνουμε το τραπέζι στην Τριμελή Επιτροπή , να γλεντήσουμε απελευθερωμένοι και με την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα .
Επίσης συμφωνώ απόλυτα στην διατήρηση του site μας ώστε να ακουστούν , πρωτοβουλίες και δράσεις συναδέλφων από τα μέλη αυτής της ομάδας, που είμαι βέβαιος διαθέτει πάρα πολλά ενδιαφέροντα και ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Καλή Ανάσταση
Δημήτρης Παππάς
Δ.Γούναρη 17
60100 Κατερίνη
6970017258.

Η. Τσέλος

Σε όλους τους συναδέλφους, ιδιαίτερα στην επιτροπή , στην οποία χρωστάμε τόσα πολλά,
και σε όλους αυτούς που αφιέρωσαν χρόνο και κόπο για τον κοινό μας αγώνα, εύχομαι υγεία,
και Κ Α Λ Η Α Ν Α Σ Τ Α Σ Η ! ! !
Τσέλος Ηλίας
Καρπενήσι

Ν. Μαφρέδας

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ Σ' ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΑΣ.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΑΦΡΕΔΑΣ

Γ. Κοπανάς

Φίλοι καλοί στέλνω τις ευχές μου! για καλό Πάσχα και τις ευχαριστίες μου στην επιτροπή και στο blog, αλλά και σε όσους άλλους συνέβαλλαν για το αποτέλεσμα!

Γιάννης Κοπανάς
ikopanas@gmail.com

Γ. Αβραμέλης

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ - ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗ

Σε όλους τους συναδέλφους και ιδιαίτερα στην 3μελή επιτροπή που έτρεξε, κουράστηκε για όλους μας, μας ενημέρωσε υπεύθυνα. Οφείλω τουλάχιστον ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Γιώργος Αβραμέλης
29-3-2010

Ν. Αντωνόπουλος

Για μια φορά ακόμη, Μπράβο σε όλους σας! Καλή Ανάσταση - Καλό Πάσχα!!! Νίκος Αντωνόπουλος

***3μελής Επιτροπή

Συνάδελφοι,
Από την Παρασκευή 26/3/2010 η ΚΥΑ βρίσκεται στο Εθνικό Τυπογραφείο
για να μπει σε ΦΕΚ
Για την επιτροπή
Γ. Θαλασσινός

Γ. Μυλωνάς

Μιά ωραία κάρτα ευχών από τον συνάδελφο Γιάννη Μυλωνά
μαζί και με τις δικές μου ευχές.

***3μελής Επιτροπή

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
Σήμερα 24/3/2010 πήραμε και την 3η υπογραφή ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Για την επιτροπή
Γ. Θαλασσινός

Θ. Καπέλης

Συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της ανάρτησης του σχολίου του Γρηγ. Στογιάννη, θεωρώ ότι πρέπει να τονίσω και εγώ ότι στην αυριανή

συγκέντρωση αλλά και σε όποια άλλη συγκέντρωση γίνει στο μέλλον για το θέμα μας, θα πρέπει να συμμετέχουμε μαζικά.

Όλοι πρέπει να βρισκόμαστε εκεί.

Δεν είναι δυνατόν από τους 601 να μην είναι τουλάχιστον οι 300-350 από την Αττική.

Και όσοι από την επαρχία είναι σχετικά κοντά θα πρέπει να έρθουν.

Το θέμα μας αφορά όλους και όχι μόνο την επιτροπή και 100-150 άτομα που βλέπω σε κάθε συγκέντρωση, σχεδόν οι ίδιοι πάντα.

Δεν υπάρχει δικαιολογία καμμία παρά μόνο ασθένεια που δεν επιτρέπει σε κάποιον να μετακινηθεί.

Μην περιμένετε ’’πέσε πίττα να σε φάω’’, και μην περιμένετε να τρέχουν οι άλλοι για σας.

Είναι ντροπή μας να μην συμμετέχουμε τουλάχιστον κατά 95% σε αυτές τις κινητοποιήσεις.

Ξυπνήστε συνάδελφοι, γιατί μετά από 3-4 μήνες υπάρχει πιθανότητα να μας πουν ότι δεν υπάρχει σάλιο και θα περιμένουμε πάλι μετά

πότε θα δανειστεί η χώρα για να μας δώσουν αυτά που δικαιούμαστε.

Θεόφιλος Καπέλης

thkape4@otenet.gr

Γ. Θαλασσινός *** ΕΠΕΙΓΟΝ***

Συνάδελφοι
Πήραμε διαβεβαιώσεις ότι εντός της εβδομάδας θα έχουμε και την 3η υπογραφή
ΜΑΚΑΡΙ να είναι έτσι
-----------------------------------------------------------------------------------
όμως συνάδελφός μας έχει άμεση ανάγκη από χρήματα
ονομάζεται ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ και ο αριθμός λογαριασμού του στην Εθνική Τράπεζα είναι ο 205/08004734
όλοι βρισκόμαστε σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση
όμως κάποιοι απο μας έχουν ξεπεράσει την ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ όπως ο πιό πάνω συνάδελφος
Σας παρακαλώ ότι χρήματα μπορεί ο καθένας να τα καταθέσει στον παραπάνω λογαριασμό του συναδέλφου
SOS ΒΟΗΘΗΣΤΕ τον
Γ. Θαλασσινός

Γρ. Στογιάννης

Καλημερα συναδελφοι
Μετά την ενημερωση της 3μελους επιτροπης οτι:
"Την Τρίτη 23/3/2010 θα γίνει παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Οικονομικών
για την περικοπή κατά 10% του προυπολογισμού του ΤΑΠ-ΟΤΕ."
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ (οι εντος Αθηνών ) ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ
α) ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ,ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ , ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΤΑΠΟΤΕ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΕ ΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΡΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΚΑΙ
β) ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ .
ΠΙΣΤΕΥΩ
ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝΕ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝΕ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ.!!
ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ !!??
ΟΤΙ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ.!!??
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑς.
ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΚΑΙ ΠΙΕΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ .
ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΣ , ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΑΙΟ, ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ..
Ευχαριστω
Γρηγορης Στογιαννης.
22-3-2010 Αθήνα

Θ. Καπέλης

Το e-mail στάλθηκε στον υπουργό κ. Παπακωνσταντίνου

και τον υφυπουργό κ. Σαχινίδη.


From: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΑΠΕΛΗΣ [mailto:thkape4@otenet.gr] Sent: Friday, March 19, 2010 10:24 PM To: ipapak@otenet.gr Cc: yfypourgos@qlk.offiegate.gr Subject: ΥΠΟΓΡΑΦΗ Κ.Υ.Α.

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Είμαι ένας από τους 601 του ΟΤΕ (ουρά της εθελουσίας του 2006) και θα ξέρετε μετά από σωρεία επιστολών

και e-mails που έχετε λάβει, το σοβαρό πρόβλημα επιβίωσής μας.

Αναρωτιέμαι πόσο ακόμα θα κρατήσει ο γολγοθάς μας.

Μετά τους πρώτους 4 μήνες αφ’ ότου απολύθηκαν οι πρώτοι από εμάς ήρθαν οι εκλογές και πήγαν πίσω τουλάχιστον

2 μήνες την έκδοση της Κ.Υ.Α. για να αρχίσει το ταμείο να βγάζει τις πρώτες συντάξεις.

Μπλοκάρισε στο υπουργείο εργασίας περίπου 3 μήνες λόγω της αντιδικίας υπουργείου και ΟΤΕ για διαφορές στο κόστος

της όλης εθελουσίας και όχι μόνο για μας τους 601, και αφού πήρε τελικά η Κ.Υ.Α. την υπογραφή από το υπουργείο

Εργασίας, πήγε στον κύριο Ρέππα ο οποίος και την υπέγραψε και αυτός και απομένει η υπογραφή από το υπουργείο

Οικονομικών για να πάει να δημοσιευτεί στο Φ.Ε.Κ. , και μετά να πάει στο ταμείο μας ώστε να αρχίσει να βγάζει

τις πρώτες συντάξεις.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες η Κ.Υ.Α. όμως πάει και έρχεται μεταξύ Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και

του υπουργείου οικονομικών χωρίς να προχωρά το θέμα.

Εμείς οι 601 όμως, χωρίς κανένα εισόδημα εδώ και 10 μήνες, χωρίς τη δυνατότητα να πάρουμε προσωρινή σύνταξη

και χωρίς να έχουμε δικαίωμα πριν βγεί η κύρια σύνταξη να πάρουμε το εφάπαξ, έχουμε κυριολεκτικά φτάσει στο χείλος

της καταστροφής, δεν έχουμε τον τρόπο να επιβιώσουμε και να ανταπεξέλθουμε στις βασικές ανάγκες της οικογένειάς μας.

Επίσης σπίτια που έχουν αγοραστεί με στεγαστικά δάνεια κινδυνεύουν να βγούν σε πλειστηριασμό.

Δανειστήκαμε και ξαναδανειστήκαμε για να επιβιώσουμε όλους αυτούς τους μήνες, αλλά και αυτά τελείωσαν.

Τι πρέπει να κάνουμε ώστε να φιλοτιμηθεί κάποιος να επισπεύσει αυτή την διαδικασία που δεν έχει περιθώρια άλλης χρονοτριβής;

Να αναγκαστούμε μέσα στην απελπισία μας να κάνουμε κατάληψη του υπουργείου; του Γενικού Λογιστηρίου του κράτους;

Απεργία πείνας; Να συμπεριφερθούμε σαν χούλιγκανς ή αναρχικοί;

Μήπως αν αυτοπυρποληθεί κάποιος στην πλατεία συντάγματος θα ευαισθητοποιηθεί κάποιος ;

Κύριε υπουργέ σας παρακαλούμε να επέμβετε ο ίδιος προσωπικά στο θέμα μας,

γιατί είμαστε όλοι μας κυριολεκτικά σε απόγνωση.

Με εκτίμηση,

Θεόφιλος Καπέλης

Ιωαννίνων 48Α

Νέα Ιωνία

thkape4@otenet.gr

Γ. Θαλασσινός

Συνάδελφοι

Την Τρίτη 23/3/2010 θα γίνει παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Οικονομικών
για την περικοπή κατά 10% του προυπολογισμού του ΤΑΠ-ΟΤΕ
Στο πιό κάτω link διαβάστε το Δελτίο Τύπου της ΟΜΕ-ΟΤΕ


Γ. Θαλασσινός

***3μελής Επιτροπή

Συνάδελφοι

Η ΚΥΑ έφυγε από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, χωρίς επεξεργασία, και επέστρεψε στη
Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών
Η εν λόγω Δ/νση είχε διαχειρστεί και την ΚΥΑ της εθελουσίας του 2005
Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα υπάρξει εισήγηση προς την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών
Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να επιταχύνουμε κάθε διαδικασία

Για την επιτροπή
Γ. Θαλασσινός

Γ. Θαλασσινός

Στις εξουσιοδοτήσεις θα αντικαταστήσουμε το "κάτοικος Αμαρουσίου, Λεωφ. Κηφισίας, αρ. 99", με τη δική μας διεύθυνση που ισχύει σήμερα.

***3μελής Επιτροπή

Συνάδελφοι

Η σημερινή συνάντηση με τον Υφυπουργό κο Σαχινίδη ακυρώθηκε λόγω επείγουσας υποχρέωσης του Υφυπουργού
Με διαβεβαίωσαν όμως ότι θα γίνει Πέμπτη ή Παρασκευή

Γ. Θαλασσινός

***3μελής Επιτροπή

Συνάδελφοι

Εχθές 16/3/2010 έγιναν οι 2 δίκες στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών που αφορούν τις αγωγές μας για την ακύρωση της απόφασης Παναγιωτόπουλου
Αυτό σημαίνει ότι τους αμέσως επόμενους μήνες θα περιμένουμε την απόφαση του δικαστηρίου όμως μέσα σε 10 ημέρες το αργότερο πρέπει να προσκομίσουμε ή να αποστείλουμε τις εξουσιοδοτήσεις στο γραφείο του Κου Ρέμελη
(ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Ή ΑΠΟ Κ.Ε.Π)
Προσοχή σε κάθε συνημμένο υπάρχουν τα ονόματα που θα πρέπει να προσκομίσουν την αντίστοιχη εξουσιοδότηση.
Η δίκη με τα ονόματα από Κατριμουστάκης κ.λ.π. που έκανε τον κύκλο Διοικητικό πρωτοδικείο, ΣΤΕ 3ο τμήμα, ΣΤΕ 1ο τμήμα και ξανά Διοικητικό πρωτοδικείο δεν έχει ακόμα καθορισθεί.

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΑ

Σήμερα στις 16:00 έχουμε κλήσει ραντεβού με τον Υφυπουργό Κο Σαχινίδη για να προωθήσουμε την υπογραφή της ΚΥΑ απόψε το βράδυ θα σας ενημερώσουμε για τα αποτελέσματα

Για την επιτροπή
Γ. Θαλασσινός

Σ.Σ. Η επόμενη ανακοίνωση για το θέμα της ΚΥΑ θα αναρτηθεί αύριο το πρωί 18/3.
Ευχαριστώ

Δ. Αποστόλου


********ΠΡΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ********
ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ
Ο κάτωθι υπογεγραμμένος……………………………………………………………..
του….............................................κάτοικος Αμαρουσίου, Λεωφ. Κηφισίας, αρ. 99, γεννηθείς στις …………… στ…………………., κάτοχος του υπ’ αριθ……………………………. Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του…………………….
Εξουσιοδοτώ
Την δικηγόρο Αθηνών Βαρβάρα Γιαννακού του Κωνσταντίνου με Α.Μ. Δ.Σ.Α. 29154, κάτοικο Νέου Ψυχικού, οδός Κηφισίας και Αλ. Παπαναστασίου 3 να παρασταθεί αντ’ εμού και να με εκπροσωπήσει ενώπιον του 2ου Τμήματος του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, κατά τη δικάσιμο της 16ης Μαρτίου 2010, όπου εκδικάζεται η με γενικό αριθμ. κατ. 47604/2005 και αριθμό κατάθεσης δικογράφου 13763/2005 Προσφυγή μου κατά του Υπουργού Απασχόλησης για την ακύρωση της υπ’ αριθ. πρωτ. Φ 10051/26895/1945/2005 Απόφασης του ως άνω Υπουργού.
/3/2010
Ο εξουσιοδοτών
    1. ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    2. ΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
    3. ΑΓΡΑΝΙΩΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    4. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ
    5. ΑΘΑΝΑΣΕΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΕΤΡΟΥ
    6. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    7. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    8. ΑΘΟΥΣΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ
    9. ΑΛΑΤΣΕΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
    10. ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    11. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
    12. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ
    13. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ
    14. ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
    15. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ
    16. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    17. ΑΛΗΘΕΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ
    18. ΑΛΜΠΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    19. ΑΝΑΓΝΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
    20. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
    21. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
    22. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
    23. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΡΙΤΩΝ ΒΑΙΟΣ
    24. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    25. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    26. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΚΟΣ
    27. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    28. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
    29. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    30. ΑΡΚΟΥΔΕΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
    31. ΑΡΦΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    32. ΑΣΠΡΟΛΟΥΠΟΣ ΑΡΧΟΝΤΕΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    33. ΒΑΒΑΤΖΙΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    34. ΒΑΚΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
    35. ΒΑΡΓΕΜΕΖΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    36. ΒΑΡΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ
    37. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
    38. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
    39. ΒΕΚΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
    40. ΒΕΝΕΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    41. ΒΕΡΓΙΝΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    42. ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
    43. ΒΙΛΑΕΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
    44. ΒΛΑΧΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
    45. ΒΛΑΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    46. ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
    47. ΒΟΛΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
    48. ΒΟΥΛΓΑΡΕΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΘΕΟΦΑΝΗΣ
    49. ΒΡΑΝΤΖΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΙΩΑΝΝΗΣ
    50. ΒΡΕΤΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    51. ΓΑΛΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    52. ΓΑΝΤΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
    53. ΓΑΡΝΑΒΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
    54. ΓΑΡΥΦΑΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
    55. ΓΕΡΑΖΟΥΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
    56. ΓΕΡΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
    57. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
    58. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ
    59. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
    60. ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
    61. ΓΙΑΛΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    62. ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΜΙΧΑΗΛ
    63. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
    64. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    65. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
    66. ΓΙΑΧΟΥΝΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    67. ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
    68. ΓΚΙΚΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    69. ΓΚΟΡΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
    70. ΓΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
    71. ΓΚΟΥΣΚΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    72. ΓΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
    73. ΓΟΥΛΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    74. ΓΡΑΛΙΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ
    75. ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ

    76. ΓΡΗΓΟΡΑΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
    77. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
    78. ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
    79. ΓΡΗΜΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
    80. ΓΩΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
    81. ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ
    82. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
    83. ΔΕΛΗΟΓΛΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
    84. ΔΕΣΤΟΥΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
    85. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔ
    86. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    87. ΔΗΜΟΓΕΡΟΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
    88. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
    89. ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
    90. ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    91. ΔΗΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    92. ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΘΩΜΑΣ
    93. ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    94. ΔΟΓΑΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
    95. ΔΟΥΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΩΜΑΣ
    96. ΔΡΙΒΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    97. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΦΩΤΙΟΣ
    98. ΖΑΝΝΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
    99. ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
    100. ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
    101. ΖΕΡΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ
    102. ΖΕΡΚΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    103. ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
    104. ΖΩΓΡΑΦΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΖΗΣΗΣ
    105. ΗΛΙΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
    106. ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ
    107. ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
    108. ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
    109. ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    110. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ
    111. ΘΕΟΦΑΝΟΥΔΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
    112. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    113. ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ
    114. ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
    115. ΚΑΖΑΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
    116. ΚΑΚΑΛΙΑΝΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ
    117. ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
    118. ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ ΜΑΡΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    119. ΚΑΛΔΙΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
    120. ΚΑΛΛΕΡΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
    121. ΚΑΛΛΙΒΩΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕΜΑΓΓΕΛΟΣ
    122. ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΘΩΜΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
    123. ΚΑΛΠΙΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    124. ΚΑΜΠΙΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    125. ΚΑΠΕΛΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
    126. ΚΑΠΕΡΩΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    127. ΚΑΠΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ
    128. ΚΑΠΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
    129. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    130. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    131. ΚΑΡΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
    132. ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
    133. ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    134. ΚΑΡΑΜΟΥΤΣΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
    135. ΚΑΡΑΤΣΑΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
    136. ΚΑΡΑΤΣΩΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
    137. ΚΑΡΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    138. ΚΑΡΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
    139. ΚΑΤΡΑΜΑΔΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ,
*******ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΡΧΕΙΟ*******
ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ
Ο κάτωθι υπογεγραμμένος……………………………………………………………..
του….............................................κάτοικος Αμαρουσίου, Λεωφ. Κηφισίας, αρ. 99, γεννηθείς στις …………… στ…………………., κάτοχος του υπ’ αριθ……………………………. Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του…………………….
Εξουσιοδοτώ
Την δικηγόρο Αθηνών Βαρβάρα Γιαννακού του Κωνσταντίνου με Α.Μ. Δ.Σ.Α. 29154, κάτοικο Νέου Ψυχικού, οδός Κηφισίας και Αλ. Παπαναστασίου 3 να παρασταθεί αντ’ εμού και να με εκπροσωπήσει ενώπιον του 2ου Τμήματος του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, κατά τη δικάσιμο της 16ης Μαρτίου 2010, όπου εκδικάζεται η με γενικό αριθμ. κατ. 47588/2005 και αριθμό κατάθεσης δικογράφου 13575/2005 Προσφυγή μου κατά του Υπουργού Απασχόλησης για την ακύρωση της υπ’ αριθ. πρωτ. Φ 10051/26895/1945/2005 Απόφασης του ως άνω Υπουργού.
/3/2010
Ο εξουσιοδοτών
    1. ΠΑΠΑΘΑΝΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ
    2. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
    3. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
    4. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΣΑΒΒΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    5. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ
    6. ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    7. ΠΑΠΑΜΑΤΘΑΙΟΥ ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    8. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    9. ΠΑΠΑΡΟΥΝΗΣ ΗΛΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
    10. ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    11. ΠΑΠΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    12. ΠΑΠΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
    13. ΠΑΠΠΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
    14. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
    15. ΠΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    16. ΠΑΣΤΡΙΚΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔ
    17. ΠΑΣΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
    18. ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    19. ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    20. ΠΑΤΗΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    21. ΠΕΠΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
    22. ΠΕΡΠΙΝΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    23. ΠΕΤΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    24. ΠΕΤΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
    25. ΠΕΦΑΝΗΣ ΣΠΥΡΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
    26. ΠΛΑΚΟΥΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ
    27. ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
    28. ΠΟΝΤΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    29. ΠΟΡΦΥΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
    30. ΠΡΕΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    31. ΠΡΟΒΑΤΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
    32. ΡΑΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ
    33. ΡΑΠΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
    34. ΡΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    35. ΡΕΛΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
    36. ΡΙΓΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ
    37. ΡΟΥΒΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    38. ΡΟΥΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
    39. ΡΟΥΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    40. ΡΟΥΣΣΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    41. ΡΩΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    42. ΣΑΒΟΥΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
    43. ΣΑΚΑΡΕΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
    44. ΣΑΠΟΥΝΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
    45. ΣΑΡΜΑΔΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
    46. ΣΒΑΡΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    47. ΣΕΛΙΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    48. ΣΙΑΚΚΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
    49. ΣΙΑΜΠΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    50. ΣΙΟΥΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
    51. ΣΚΙΑΔΑΣ ΑΔΑΜ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
    52. ΣΚΙΑΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
    53. ΣΚΟΛΑΡΙΚΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
    54. ΣΚΡΙΑΠΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
    55. ΣΚΥΡΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    56. ΣΟΡΩΤΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
    57. ΣΟΥΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΗΛΙΑΣ
    58. ΣΟΥΝΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
    59. ΣΟΥΡΟΥΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    60. ΣΠΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    61. ΣΠΕΡΔΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    62. ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
    63. ΣΠΙΝΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    64. ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
    65. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    66. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
    67. ΣΤΑΣΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΛΙΑΣ
    68. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ ΠΕΤΡΟΣ
    69. ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ
    70. ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
    71. ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
    72. ΣΤΡΙΠΕΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΙΩΑΝΝΗΣ
    73. ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    74. ΣΦΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    75. ΣΧΙΖΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    76. ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    77. ΤΑΤΣΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    78. ΤΑΤΣΙΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
    79. ΤΖΙΑΒΑΡΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    80. ΤΟΠΟΛΙΓΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    81. ΤΟΥΜΠΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
    82. ΤΟΥΜΠΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
    83. ΤΡΑΝΤΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ
    84. ΤΡΙΒΥΖΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    85. ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
    86. ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
    87. ΤΣΑΜΑΔΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
    88. ΤΣΑΝΑΚΑΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
    89. ΤΣΑΠΡΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    90. ΤΣΕΛΟΣ ΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    91. ΤΣΕΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-Σ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
    92. ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    93. ΤΣΙΓΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
    94. ΤΣΙΓΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
    95. ΤΣΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
    96. ΤΣΙΛΟΜΕΛΕΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    97. ΤΣΙΜΠΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
    98. ΤΣΙΝΕΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
    99. ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    100. ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    101. ΤΣΟΒΟΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ
    102. ΤΣΟΓΚΑΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    103. ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    104. ΤΣΟΥΛΟΥΦΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ
    105. ΤΣΙΤΣΙΟΥΛΙΚΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    106. ΦΑΦΛΙΩΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
    107. ΦΛΩΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
    108. ΦΛΩΡΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ
    109. ΦΟΙΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    110. ΦΟΥΝΤΖΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
    111. ΦΩΤΑΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
    112. ΦΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    113. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΗΛΙΑΣ
    114. ΧΑΒΑΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ
    115. ΧΑΙΚΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
    116. ΧΑΛΕΠΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    117. ΧΑΝΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
    118. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΑΓΑΠΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    119. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΙΩΣΗΦ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ
    120. ΧΑΡΙΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    121. ΧΑΡΜΑΝΤΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΙΔΟΜΕΝΕΥΣ
    122. ΧΕΙΜΩΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    123. ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
    124. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
    125. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
    126. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    127. ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
    128. ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
    129. ΧΥΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΩΜΑΣ
    130. ΨΑΡΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    131. ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
    132. ΓΟΡΓΟΤΣΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Κ. Ρίγγας

Συνάδελφοι. Σε αναμονή πιο ευχάριστων εξελίξεων στο θέμα της σύνταξής μας, θέλω και εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω την 3μελή επιτροπή και όσους βοηθήσαν να έχει το θέμα μας αίσιο τέλος.

Ρίγγας Κωνσταντίνος, Αθήνα

Γ. Κουμανδράκης

Xαιρετίζω όλα τα μέλη του blog.Δεν έχω να γράψω κάτι καινούριο παρά μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που τρέχουν για να έχει η υπόθεσή μας αίσιο τέλος.

Το περιβάλλον που ζούμε όμως εδώ και καιρό είναι πολύ άσχημο.Τα ΜΜΕ μας βομβαρδίζουν με ριπές κακών ειδήσεων κυρίως οικονομικών που μας μαυρίζουν την ψυχή.Εχουμε ένα χρέος 300 δις ευρώ που θα αυξάνεται συνεχώς.Επειδή τέτοια θέματα όμως είναι άσχετα με τον σκοπό του blog σταματώ εδώ και σκέφτομαι κάτι αισιόδοξο.Έρχεται η άνοιξη και είμαστε ελεύθεροι από τα δεσμά της εργασίας.

Η ζωή έχει πολλά ενδιαφέροντα και ευχάριστα πράγματα να ασχοληθεί καποιος

συνταξιούχος είτε ταξίδια είτε το εξοχικό του το μόνο που θέλουμε είναι υγεία

έ και τα λεφτά θα αργήσουν λίγο αλλά θα έλθουν και αυτά ελπίζω.

Κουμανδράκης Γ

Δ. Αποστόλου

Συνάδελφοι σας αναρτώ μια ευχάριστη νότα που αφορά έναν από μας, και ειδικά για τον υιό του φίλου και συναδέλφου Βασίλη Δεστούνη.
Περισσότερα στα links που ακολουθούν.

http://culture.ana-mpa.gr/view5.php?id=8782


http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_09/03/2010_327684


Και εις ανώτερα…

***3μελής Επιτροπή

Συνάδελφοι

Εδώ και λίγες ημέρες ο φάκελλος με την ΚΥΑ βρίσκεται στο Γενικό Λογιστήριο του κράτους
όμως από τις 4/3/2010 το εν λόγω κτήριο βρίσκεται σε κατάληψη από τους πρώην εργαζόμενους της Ολυμπιακής
που συνεχίζεται μέχρι και αυτή τη στιγμή.
Και σήμερα ακόμα κάναμε και κάνουμε προσπάθειες απεμπλοκής του θέματος
Όταν έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε

Για την επιτροπή
Γ. Θαλασσινός

Α. Ελισσαίου

Κύριε Υπουργέ

Με αφορμή την δημιουργία του blog των πρώην εργαζομένων υπό συνταξιοδότηση θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι την ερχόμενη Δευτέρα η ΕΤΕ ξεκινά τις προβλεπόμενες διαδικασίες λόγω της καθυστέρησης εξόφλησης των δόσεων του δανείου για την επισκευή του σπιτιού στο οποίο στεγάζεται η οικογένεια μου.
Ο γιος μου σπουδάζει στην ΑΕΝ Κύμης και αυτό έχει ένα κόστος που μαζί με τα άλλα τρέχοντα έξοδα της οικογένειας έχει σαν αποτέλεσμα να γίνεται εξαιρετικά δύσκολη η εξόφληση των δόσεων του δανείου. Στο έγγραφο που σας επισυνάπτω φαίνεται η οικονομική κατάσταση στην οποία έχω περιέλθει.
Σε λίγες ημέρες θα είμαι και εγώ ένας από αυτούς που γεμίζουν τα παράθυρα της πρωινής ζώνης των Τηλεοπτικών καναλιών και αυτό γιατί κανείς από σας δεν αναλογίζεται το μέγεθος του προβλήματος στο οποίο έχουν περιέλθει επτακόσιοι συνάνθρωποι σας χωρίς αυτό να είναι επιλογή τους.
Σας παρακαλώ δείτε το θέμα. Είναι άδικο όλοι εμείς που υπηρετήσαμε τις Τηλεπικοινωνίες από όλες τις θέσεις να βρισκόμαστε επαίτες.

Αθανάσιος Ελισσαίου
Σκάλα Πάτμος
Τηλ.:6974640188

Γρ. Στογιάννης

Καλημέρα συναδελφοι ,
μου ερχεται αυθόρμητα και λέω οτι η 'γκαντεμια ' μας δεν εχει όρια .
Θα ειμαστε οι πρώτοι συνταξιούχοι που θα έχουμε μείωση της συνταξης μας πριν ακόμη την πάρουμε!!?
Επειδη καποιοι με ρωτησατε τι σημαινει η μειωση κατα 10% της χρηματοδότησης των ταμειων της ΔΕΗ και ΟΤΕ , που εξηγγειλαν, απο τα λίγα που ξέρω , να εξηγησω οτι το κρατος συμμετειχε καθε μηνα στην ενισχυση των ταμειων μας για την καταβολη των συνταξεων .
Το ποσο αυτο κατανεμετο μεταξυ των δυο αυτων ταμειων αναλογα με το ελλειμα τους.
Μια προχειρη εκτιμηση που εκανα με πληροφοριες που μαζεψα ( επιβεβαιουμενος και απο την εκτιμιση του κ. Ρωμανια που ακουσα στην τηλεοραση για μειωση της ταξης γυρω στο 10% στην μηνιαια συνταξη) και οι δικες μου εκτιμησεις ειναι οτι μπορει να παιζει απο 7% μεχρι και πιθανον 12%.
Και αυτο γνωριζοντας οτι ο μεσος ορος που πληρωνονται σε συνταξεις του ΤΑΠ ΟΤΕ καθε μηνα ειναι γυρω στα 80 εκ., Το 10% της μειωσης χρηματοδοτησης που ειναι 170 εκ το ετος διαιρουμενο δια των 14 μισθων ?! η ενισχυση ειναι γυρω στα 12 εκ συνολο και στα δυο ταμεια . Αναλογως το πως επιμεριζονται δημιουργουν και το ποσοστο μειωσης στην συνταξη και την δικη μας και των υπαλληλων της ΔΕΗ.
Υπαρχει ομως και η περιπτωση της σταθερης ετησιας επιχορηγησης οποτε σε αυτην περιπτωση εχουμε σιγουρα μειωση 7,1 % μεσοσταθμικη στους 14 μισθούς.
( ολα τα ανωτερω με επιφυλαξη ..)

.
Επανερχόμενος στης γκαντεμιας συνέχεια , βλέπουμε , την ολη αναταραχή, την καταληψη του Γενικου Λογιστηριου του κρατους (εργαλειο για την απαντηση-υπογραφή του κ.Παπακωνσταντινου ), καταληψη του εθνικου τυπογραφειου ( αρα μη εκδοση ΦΕΚ).. το επομενο ειναι να αλλαξει και τον διοικητη του ΙΚΑ και να εχουμε αλλα ντραβαλα...(οχι δεν ξερω τιποτα τετοιο ) αλλα εκει που φτασαμε ολα τα περιμένω... απο την πρωτη στιγμη δεν υπαρχει ενα στάδιο αυτης της ευλογημένης εθελουσίας που να 'πήγε ' ρολόι.
Περισσοτερο γραφω το κειμενο αυτο για να σπασω την ΜΟΥΓΚΑΜΑΡΑ ΤΟΥ site . Τις τελευταιες μερες το βλεπαμε γεματο ζωντανια και ενδιαφεριτιδα!!! και τωρα μου φαινεται λιγο αψυχο και δεν θα το ηθελα ετσι.
Παρεπιμπτοντως ξερουμε που βρισκεται η ΚΥΑ?? ή σε τι φάση βρισκόμαστε τι ακολουθεί και δεν τολμώ να ρωτήσω 'θα προλαβουμε τον Απρίλιο" να εκδοθούν οι λιγες πρώτες?
Αν ναι ενα πραγμα που θα πρεπει να φροντίσουμε σε αυτην την περιπτωση, την κατα το δυνατον μεγαλυτερο νουμερο εκδοσης συνταξεων , διοτι καταλαβαίνετε με αυτα που ακουμε περικοπές επιδοματων( υπερωριωνκλπ) στο Δημόσιο και ο 'ζήλος ' υποψιαζομαι στα Ταμεία δεν θαναι και ο μεγαλυτερος .
Αλλα ειπαμε Πρωτα να υπογραφεί να μπει σε καναλι και ολα θα γινουν σιγα σιγα και θα τα ξεχασουμε ολα και αυτα και τα προηγουμενα .
καλη δυναμη καλη συνεχεια σε ολους μας.

Γρηγόρης Στογιαννης
Αθηνα 6-3-2010

Δ. Αποστόλου

Συνάδελφοι, συνεχίζοντας την ενημέρωσή σας και με άλλα θέματα που ξεφεύγουν από τη θλιβερή πραγματικότητα, σας αναρτώ το e-mail ενός συναδέλφου 700όσιου που αξιοποίησε το ταλέντο και τη θέλησή του και έφτιαξε κάτι το μοναδικό μπορώ να πω: ""

Αγαπητέ Δημήτρη Αποστόλου.

Πολύ καλά έκανες και άνοιξες την θεματολογία του blog με ενδιαφέροντα και ευχάριστα θέματα που μας κάνουν και ξεχνάμε λιγάκι τις στεναχώριες μας.

Έτσι και εγώ σαν νέος συνταξιούχος του ΟΤΕ βρήκα τον τρόπο μου να ξεφεύγω.

Έχω κατασκευάσει ένα ρομποτικό βραχίονα που μεταξύ των άλλων ψήνει Ελληνικό καφέ. Πήρα την πρώτη θέση στον πρώτο online Πανελλήνιο διαγωνισμό ρομποτικής 2009 και τα αποτελέσματα βγήκαν τον Ιανουάριο του 2010.

Το site είναι

http://www.grobot.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=179:greek-coffee-robot&catid=43:2008-04-19-14-02-08&Itemid=82

Δέστε οπωσδήποτε τα Video.

Αγαπητοί μου Συνσυνταξιούχοι να είστε καλά όλοι. Η ζωή μας είναι μπροστά χαρείτε την με όποιον τρόπο μπορείτε.

Χριστοδουλίδης Δημήτριος Θεσσαλονίκη 3-3-2010

Email infos@devell.gr

""

Δ. Αποστόλου

Συνάδελφοι σας αναρτώ τη προσωπική σελίδα ενός φίλου συνταξιούχου, σαν παράδειγμα της δημιουργικότητας και του ταλέντου που μπορεί να υπάρχει, πέρα από την στενή εργασιακή ρουτίνα. Έχω δει από κοντά δείγματα της δουλείας του και σας διαβεβαιώνω είναι ΜΟΝΑΔΙΚΑ.

http://γκλίτσεσ.gr

Αντιγράψτε τη διεύθυνση αυτή και επικόληση σε νέο φύλλο του Mozilla Firefox ή του τελευταίου Internet Explorer και πατήστε Enter.

Δ. Αποστόλου

Σ.Σ. Για τους μερακλήδες...

Γ. Μυλωνάς

Δείτε την ιστορία των Τηλεοπτικών Μεταδόσεων από Πάτρα http://telecompatras.blogspot.com/2010/02/blog-post_28.html

Θ. Καπέλης

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Απ’ ότι φαίνεται η Κ.Υ.Α. προχωράει κανονικά.

Το μόνο που απομένει είναι να δούμε είναι πότε θα φτάσει στο Ταμείο για ν’ αρχίσει

να βγάζει τις συντάξεις.

Έχει κανείς κάποια ιδέα πως μπορούμε να επισυνάψουμε στην Κ.Υ.Α. ένα GPS για να

μπορούμε ανά πάσα στιγμή να ξέρουμε σε ποιο στάδιο βρίσκεται ; !!!

Να πούμε και κάτι να γελάσουμε, γιατί τα τελευταία χρόνια μέσα στο άγχος είμαστε

και ειδικά στον τελευταίο προστέθηκε και η αβεβαιότητα, ο προβληματισμός, η στενοχώρια

και πολλά άλλα ψυχοφθόρα συναισθήματα.

Πρέπει όλοι να ευχαριστήσουμε την επιτροπή για ότι έχει κάνει μέχρι τώρα και πιστεύω ότι

θα είναι από κοντά σε όλα μέχρι να φτάσουμε στο οριστικό τέλους αυτού του απίστευτου

γολγοθά μας.

Συνάδελφοι λίγη ακόμα υπομονή και πιστεύω ότι τελειώνει το όλο θέμα.

Θεόφιλος Καπέλης.

thkape4@otenet.gr

***3μελής Επιτροπή

Συνάδελφοι,
Σήμερα το μεσημέρι (1/3/2010) έφυγε υπογεγραμμένη από τον Κο Ρέππα η ΚΥΑ
Καλό μήνα

Για την επιτροπή
Γ. Θαλασσινός