Δ. Γούλας

Συνάδελφοι,
Η αγανάκτηση όλων μας δεν πρέπει να μας παρασύρει. Η 17-11-2008 να είστε
σίγουροι ότι θα γίνει Ιούνιος 2008 και βάλε. Άρα θα πρέπει να οπλιστούμε με υπομονή (όσο μπορούμε).
Προσωπικά πιστεύω, ότι θα πάρουμε σύνταξη το 2014.
Υπηρεσιακά μας έχουν καταρρακώσει, λίγοι από εμάς έχουν θέσεις ευθύνης. Οι υπόλοιποι πέσανε θύματα του γνωστού ανέκδοτου( εσείς φεύγετε , θέσεις θέλετε?). το άλλοθι δηλαδή για να διαπραχθεί το έγκλημα.
Ασφαλώς όμως υπάρχουν ευθύνες και σε μας τους ίδιους , που ανεχθήκαμε και πολλοί από εμάς, αφού τακτοποιήθηκαν οι ίδιοι, άφησαν τους άλλους στο δεν έγινε και τίποτε. Και να φανταστείτε ότι είμαστε οι μόνοι που σ' όλοι μας την πορεία είμαστε στο παρά πέντε. Ποτέ δεν βρεθήκαμε στο κέντρο των εξελίξεων.
Φροντίσαμε επίσης να έχουμε τις χειρότερες σχέσεις με την ΟΜΕ-ΟΤΕ και τους Συλλόγους μας. Να το θυμάστε ότι, θα τους χρειασθούμε για οποιαδήποτε διαπραγμάτευση και αν γίνει.
Μπορεί ο καθένας από εμάς να έχει τις απόψεις του για πρόσωπα ή πρακτικές των εκπροσώπων μας. Θεσμικά όμως πρέπει να υπάρχουν. Όποιος θέλει το αντιλαμβάνεται αυτό που λέω.
Ήθελα πράγματι να φωνάξω να βρίσω, αλλά δεν βρήκα το κουράγιο γι' αυτό προτίμησα μια άλλη προσέγγιση , που ίσως θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε περισσότερο τι πρέπει να κάνουμε από εδώ και εμπρός.
Παράκληση. Μην αφήσουμε κανένα παπαγαλάκι να μας δηλητηριάσει και πάλι.
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ και ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ

Φιλικά

ΓΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
26510-42777