Β. Διαμαντής

Εδώ κι ένα χρόνο - βλέποντας ότι οι παραδοσιακοί σύλλογοι συνταξιούχων δεν δραστηριοποιούνται με αντιδράσεις ενάντια στις πολιτικές που ήθελαν και θέλουν τη σύνταξή μας συνταξούλα - ξεκινήσαμε τις διαδικασίες για δημιουργία ενός φορέα που θα έχει σαν στόχο την απαγκίστρωση της λειτουργίας του απ' τους πολιτικούς φορείς και τη δυναμική διεκδίκηση των νόμιμων συνταξιοδοτικών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων.
Στο διάστημα αυτό δεν έγιναν όλα όσα θα θέλαμε, έγιναν όμως πολλά. Αυτά ακριβώς θα συζητηθούν στη Γενική Συνέλευση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ, που θα γίνει την Τετάρτη 6 Μαρτίου και ώρα 11.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ {Γ' Σεπτεμβρίου 110}.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης θα είναι:
1.    Απολογισμός του έργου της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής
2.    Ενημέρωση από δικηγόρους για τις δυνατότητες διεκδίκησης μέσω δικαστικής οδού των απαράδεκτων μειώσεων των συντάξεών μας που έγιναν κατά την τελευταία τριετία.
3.    Εκλογή εφορευτικής επιτροπής, που θα οδηγήσει το σωματείο μας σε αρχαιρεσίες.
Συνάδελφοι συνταξιούχοι
Προωθείστε αυτό το μήνυμα ή ειδοποιήστε τους φίλους και γνωστούς σας συνταξιούχους όλου του Ιδιωτικού Τομέα. Οι δυνατότητες του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ θα είναι μεγαλύτερες, όσο μεγάλη θα είναι η συμμετοχή!

ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ                                                                                  
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ 58/2012 ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΑΦΜ: 997604574, ΔΟΥ: ΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΕΔΡΑ: Γ' ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 48β, ΤΚ 10433 ΑΘΗΝΑ 
ΓΡΑΦΕΙΑ: Γ' ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 13 - 1ος όροφος, ΤΗΛΕΦ: 210-5200025, ΗΛΕΚ. Δ/ΝΣΗ:  http://pes-ote.blogspot.gr/
ΑΛΛΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ:  6974701040 ,  6974816778