Δ. Αποστόλου (Ενημέρωση 2)

Αφού κανείς δεν ανταποκρίθηκε στη κλήση μου για βοηθητικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία συνταξιοδότησης, θα αναρτήσω ότι κρίνω χρήσιμο από τη προσωπική μου εμπειρία. Σχετικά με το επικουρικό, όταν θα πάτε θα πρέπει να ξέρετε την Ημερομηνία θεμελίωσης της συνταξιοδότησης, και την Ημερομηνία αποχώρησης (που θα υπάρχει στο χαρτί απολύσεως). Προσοχή. Πρέπει να πάτε ΠΡΙΝ την απόλυσή σας.
Για όσους είναι στην Αθήνα η διεύθυνση είναι Αθηνάς 45 2ος όροφος.

Σχετικά με το έντυπο Σ1 που συμπληρώνουμε στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (ΤΑΠ-ΟΤΕ), μη ξεχάσετε να συμπληρώσετε το ΑΜΑ. Θα το βρείτε ή από τη Γραμματεία σας, ή από κάποιο Απόσπασμα Ατομικού Λογαριασμού Ασφάλισης που μας έστελνε το ΙΚΑ κατά καιρούς.
Ειδικότερα, σχετικά με το επισυναπτόμενο Πιστοποιητικό μη λύσεως γάμου (για όσους το χρειάζονται) πρέπει να ξέρετε ότι πρέπει να φέρει ημερομηνία μεταγενέστερη της Ημερομηνίας απόλυσης.
Για όσους είναι στην Αθήνα, κάνουν αίτηση στο Πρωτοδικείο στον Άρειο Πάγο, Λ. Αλεξάνδρας και Λουκάρεως 14 (4ο Υπόγειο), που δέχεται καθημερινά 09:00-13:00. Το Σ1, μαζί και με τα άλλα επισυναπτόμενα, κατατίθενται στο Παλιό ΤΑΠ-ΟΤΕ 2ος όροφος Γραφείο 9.

Δ. Αποστόλου