Θ. Μακρής (5)

Συνάδελφοι 700σοι καλημέρα σας,
Διαβάζω όλα τα τελευταία γραφόμενά σας και διαπιστώνω την δικαιολογημένη αγανάκτηση και απογοήτευση. Απλά θέλω να σας πω και εγώ ότι πρέπει να ηρεμήσουμε, να μην μας απασχολεί πλέον το θέμα και πως θα περνάμε καλύτερα τις όποιες ώρες βρισκόμαστε στη δουλειά.
Από την πλευρά της δικαιοσύνης δεν υπάρχει ελπίδα. Στην Ελλάδα δυστυχώς υπάρχει αρνησιδικία . Οι δικαστές έχουν πλήρη ελευθερία κινήσεων και παράλληλα παρεμβάσεις από ισχυρούς παράγοντες.
Όσο για τις προθέσεις των διοικούντων τον ΟΤΕ διαπιστώνετε πλέον ότι δεν είναι ικανοί να κάνουν μία Γενική Συνέλευση είναι δυνατόν να περιμένουμε λύση στο πρόβλημά μας από αυτούς. Ρίχνουν κατά διαστήματα μερικές κοτσάνες, μας αναστατώνουν και πάλι ησυχία.
Όσο για τους συνδικαλιστές μας αυτούς χειριστείτε τους όπως τους αρμόζει στις επικείμενες εκλογές όσοι ακόμη παραμένετε σε συλλόγους που σίγουρα δεν εκπροσωπούν τα συμφέροντά σας
Γι αυτό συνάδελφοι ηρεμήστε, κοιτάξτε την υγεία σας την οικογένειά σας και τις καθημερινές απολαύσεις και τίποτε παραπάνω.-

Θεόδωρος Μακρής
Ιωάννινα, 2651046299