Ν. Καραμολέγκος (4)

Φίλοι Συγκρατούμενοι…

Εύχομαι σε όλους μία ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2009.

Εύχομαι Υγεία, Ευτυχία και Οικογενειακή γαλήνη σε όλους.

Φίλοι μου για να βρούμε μια άκρη στο πρόβλημα μας πιστεύω ότι θα πρέπει να ασκήσουμε όλοι εντονότερες πιέσεις προς όλες τις κατευθύνσεις (Διοίκηση, Υπουργεία, Σωματεία και όπου αλλού..) και να δείξουμε με τις αντιδράσεις μας ότι δεν είμαστε όργανα προς εκμετάλλευση από κανέναν.

Ας μην τρέφουμε και πολλές ελπίδες ότι θα λύθεί το πρόβλημα μας μέσα από θεσμούς που έχουν απαξιωθεί από την πλειοψηφία του λαού (βλέπε: Καθημερινή 28/12/08 έρευνα της Public Issue ) .

Θα πρέπει κατ’ αρχήν να ηρεμήσουμε, και αναρωτιέμαι μήπως ; θα έπρεπε να αρχίσουμε κι εμείς να κινούμαστε μεθοδευμένα, έστω και λίγο αθέμιτα, (όλοι και όλα έτσι δουλεύουν) για την λύση του προβλήματος μας;

Βάλτε το πρόβλημα όπου συμμετέχετε (σε Κομματικές οργανώσεις, σε Συλλόγους, σε Επιτροπές, αν έχουμε πρόσβαση σε Μ.Μ.Ε. - Εφημερίδες … ) και πιέστε για να πάρουν θέση.

Κάντε προτάσεις στο Blog μας, ρίχτε νέες ιδέες που θα βοηθήσουν στη μεθόδευση αυτού του ΔΙΚΑΙΟΥ αγώνα .

Και τέλος ας πάψουμε να πυροβολούμε την τριμελή επιτροπή μας στην οποία οφείλουμε ένα ευχαριστώ για τις προσπάθειες τους καθώς και στον Δ. Αποστόλου για το δύσκολο έργο τους.

Και πάλι εύχομαι «ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2009 ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ».

Νίκος Καραμολέγκος – Σύρος