ΣΥ.Σ.Π.Α. - Ο.Τ.Ε.

Στογιαννης Γρηγορης

ΤΑΜΕΙΟ ΑΡΩΓΗΣ

Καλημερα συναδελφοι

Επειδη καποιοι με ρωτησατε τι πληρωθηκαμε και τι κρατησεις εχουμε στην συνταξη του Ταμειου Αρωγης που μας κατατεθηκε στις 10/11/11 σας ενημερωνω οτι περιλαμβανει:
α. τις συνταξεις μηνών Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2011
β. Δώρο χριστουγέννων και
γ. 5 κρατησεις ΛΑΦΚΑ ( αναλογα με το αντιστοιχούν ποσοστο κρατησης πανω στο ποσό της τακτικής σύνταξης ), για τους μηνες Σεπτεμβριο , Οκτωβριο , Νοεμβριο , Δεκέμβριο και δώρο Χριστουγέννων .
Σημείωση :ΛΑΦΚΑ Κρατηθηκε για συνταξεις πανω απο 300 ευρω τον μηνα αλλα για το συνολο του ποσού της τακτικής επικουρικής συνταξης .
Αναμένεται εντος των επομενων μηνών να γινει και η ανακοινωθείσα μείωση 15% στις επικουρικες συνταξεις . θα δουμε πότε....??!

Εντος των ημερών το πολυ ως το τελος του μήνα θα ερθουν και τα ενημερωτικα χαρτακια επικουρικης συνταξης τα οποια εχουν ηδη τυπωθει και ταχυδρομουνται εντος των ημερών . Θυμίζω οτι ενημερωτικα χαρτακια της επικουρικης παιρνουμε τρεις φορες τον χρονο στους μηνες Μαρτιο , Ιουλιο και Νοεμβριο με αναφορα καθε φορα για τις συνταξεις 4 μηνών.

καλα να περνατε
Στογιαννης Γρηγορης
Αθήνα
14-11-2011
gstogiannis@yahoo.gr

υγ: να ευχαριστησω τον φιλο και συναδελφο Θαναση Πετρογιαννοπουλο για την βοηθεια και την ενημερωση που μας δινει .

Στογιαννης Γρηγόρης

Αγαπητοί συνάδελφοι καλημέρα,

Σας επισυνάπτω το νέο τροποποιημένο κανονισμό του Λογαριασμού Νεότητας ΟΤΕ και παρακαλώ να ενημερωθούν οι συνάδελφοι συνταξιούχοι που έχουν μέλη στο Λογαριασμό.

Θα ακολουθησει και επιστολη διευκρινιστικη προς τους συναδελφους που εχουν παιδια στο λογαριασμο νεοτητος , περιπου μεσα σε ενα μηνα , για τον τροπο πληρωμης μεσω παγιας εντολής /\.

με εκτιμιση
Στογιαννης Γρηγορης
10-11-2011
Αθήνα

Ευχαριστω τους καλους συναδελφους στον ΟΤΕ που με ενημερωσαν και με την σειρα μου να σας ενημερώσω
ευχαριστω Σ Κ

Γρηγορης












Στογιαννης Γρηγόρης

Καλημερα στον συμμαθητη μου Γιωργο Αλεξανδρακη στο "κολεγιο της Τουμπας Θεσσαλονικης ' και σε ολους σας.

Σημερα μίλησα με το Ταπ οτε για την μη αποστολη του 'χαρτιου ' απονομής συνταξης του τελευταιου τριμήνου και με ενημερωσαν οτι τα εκτυπώνει το ΙΚΑ και αμεσα θα αρχισει η αποστολη τους. Ας ελπισουμε οτι θα ειναι ετσι .

Ενα δευτερο θεμα που ειχα εγω και μαλλον και καποιοι αλλοι(εχουμε μιλησει στο τηλεφωνο ) που συμπληρωσαμε την 35ετια μας γυρω στον Ιουνιο Ιουλιο ειχαμε μια μειωση της ταξης των 250 ευρω στην συνταξη μας .
Μου ειπανε οτι αφορα το ταπ ασθενειας (5% +1% για καθε προστατευομενο μελος αν θυμαμαι καλα ) που μεχρι τοτε μας το πληρωνε ο ΟΤΕ.
Ειναι ενα ποσο της ταξεως των 549 ευρω( για μενα ) και αφορα μια μικρη συμμετοχης μας απο την ημερομηνια απολυσης μας μεχρι την ημερομηνια συμπληρωσης 35ετίας καθως και αναδρομικα των τελευταιων 4 - 5 μηνών που πλεον τα πληρωνουμε εμεις. Αυτο το ποσο θα κρατηθεί σε δυο δόσεις στο μηνα που ηδη μας περασε και σε αυτον που ερχεται .
Φυσικα δεν ηταν μεσα το 20 και 40% της κρατησης των ανω και κατω των 55ετών αν θα ειναι σε αυτο το μηνα !? αγνωστο ...

Αυτά και καλα να περνάτε
Στογιαννης Γρηγόρης
gstogiannis@yahoo.gr
Αθήνα 10-11-2011
(πονεμενος Ηρακλειδεας με μοτο ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΗΡΑΚΛΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, Συγνωμη αλλα εχουμε και τις αδυναμιες μας )

Υγ:1.Κοινοποιείται αυριο η νεα εγκυκλιος για τον Λογαριασμο νεότητας μολις μου το στειλουνε θα το αναρτησω στο blog μας
2. συγνωμη για το ατονο συστημα γραφης μου ..

Γ. Θαλασσινός

Συνάδελφοι,

Οι αγωγές είναι έτοιμες πλην όμως δεν μπορούν να κατατεθούν εαν δεν εξειδικευθούν για τον καθένα μας
Αυτό σημαίνει ότι μόλις οι περικοπές εμφανιστούν στα ενημερωτικα χαρτιά που μας στέλνουν θα πρέπει να αποστείλλουμε ένα αντίγραφο στο δικηγόρο
Θα σας ενημερώσω ξανά μόλις έχουμε κάτι καινούργιο

Γ. Θαλασσινός

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Χαρτάκι απονομής σύνταξης δεν εχει έρθει εδώ και ένα τρίμηνο. Ξέρει κανένας τον λόγο; Εχουμε μειώσεις και δεν ξέρουμε τι είναι.Αν μπορεί κάποιος ας μας ενημερώσει Ευχαριστώ

Γ. Θαλασσινός

Συνάδελφοι,

διαβάστε στο παρακάτω link το άρθρο του Γιώργου Δημητρομανωλάκη του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=155632
θα πρέπει όλοι μας να τον πάρουμε τλφ, να του στείλουμε e-mail, επιστολή κ.λπ προκειμένου να απαντήσουμε διαμαρτυρόμενοι για τα αίσχη που γράφει κάτι τέτοιοι τύποι μας στοχοποιούν με τον χειρότερο τρόπο, με τερατώδη ψέματα

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

Αξίζει με κάθε τρόπο να διαμαρτυρηθούμε δίνοντας MASTER δημοσιογραφίας στον Κύριο Δημητρομανωλάκη για τον τρόπο που ασκεί το επάγγελμά του και τον τίτλο της καλύτερης φιλλάδας στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που δημοσιεύει τέτοιες ανακρίβειες

Γ. Θαλασσινός