ΕΥΧΕΣ

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΡΟΝΟ
ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΦΙΛΙΚΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ
HAPPY NEW YEAR
GIANNIS MYLONAS
PATRAS-GREECE

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Εύχομαι στους εν ενεργεία και συνταξιούχους συναδέλφους του ΟΤΕ,
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
με Υγεία και Χαρά.
Ειδικότερα στους 700όσιους, που περιμένουν να βγει η σύνταξη, εύχομαι γρήγορα σε καλή μεριά (έχουν περάσει ήδη 6 μήνες από τους πρώτους που έφυγαν χωρίς ακόμα να βγει η σύνταξη).
Δ. Αποστόλου

Δ. Αποστόλου

ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕΣΩ ΣΥ.Σ.Π.Α. – ΟΤΕ

Ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Πρόσθετης Ασφάλισης ΟΤΕ ( ΣΥ.Σ.Π.Α. – ΟΤΕ ) ιδρύθηκε πριν από 3 περίπου χρόνια , προκειμένου να υπάρξει νομική προσωπικότητα - απαραίτητη για τη διαπραγμάτευση και συμφωνία με Ασφαλιστική Εταιρεία πάνω σε ένα πρόγραμμα ομαδικής συμπληρωματικής ασφάλισης για τους συνταξιούχους συναδέλφους και τις οικογένειές τους.

Το ως άνω πρόγραμμα βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη εδώ και 30 περίπου μήνες , έχει ξεπεράσει τα 3.000 συμβόλαια και καλύπτει τους συμμετέχοντες για τις όποιες νοσηλευτικές τους ανάγκες κατά 100% πέραν εκείνων των δαπανών που καλύπτει ο κύριος ασφαλιστικός μας φορέας ( ελεύθερη επιλογή Νοσοκομείου ) .

Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο ομαδικό συμβόλαιο δεν υπάρχει ΄΄απαλλασσόμενο ποσό ΄΄ (δηλαδή πληρώνει από το πρώτο ευρώ ) και ότι στο διάστημα ισχύος του μέχρι σήμερα έχει καταβάλει στους δικαιούχους ποσά που φτάνουν στο 1 εκατομμ. ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το Σύνδεσμο καθώς και για τους βασικούς όρους του ομαδικού συμβολαίου υπάρχουν στο site του ΣΥ.Σ.Π.Α. www.syspa-ote.gr.

Tα γραφεία του Συνδέσμου , τέλος , βρίσκονται στην οδό Βερανζέρου 34 , 6ος όροφος , τα τηλεφωνά του είναι 210-5241410 και 420 , το FAX είναι 2105241430 και το email syspa34@otenet.gr , ενώ λειτουργούν καθημερινά 10.00-14.00.

Γρ. Στογιάννης

Αγαπητοί συνάδελφοι καλημερα
Μετά απο επικοινωνια που ειχα με τον υπευθυνο (και πολυ εξυπηρετικο και φιλο και συνεργατη) προισταμενο Δντη του ΤΑΠ ΟΤΕ με πληροφορησε και σας ενημερωνω (παντα με καθε επιφυλαξη και εκτος καποιου σημαντικού απροόπτου) οτι:
α. Οι πρώτες συνταξεις θα δοθούν (με σειρά προτεραιότητας την ημερομηνία αποχώρησης) στις 28 Ιανουαρίου 2010 με ολα τα αναδρομικά μέσα. (Δεν ξέρουν ακομη το πόσες αλλα προσπαθούν για το δυνατον περισσότερες και θα ακολουθησουν οι αλλες τους επομενους μήνες).
Η αναμενομενη υπουργικη αποφαση 'προχωραει ' και αναμενεται εντος του Δεκεμβρίου να εχει υπογραφεί.
Το αναμενόμενο πρόγραμμα απο την Δνση της Πληροφορικης εχει παραληφθει απο το ΤΑΠ ΟΤΕ και ήδη προχωρούν στην εισαγωγή των δεδομενων μας για την εκδοση των Συντάξεων μας.
Αισιοδοξουν και αυτοι και πιστεουν οτι θα καταφερουν να δωσουν τις πρωτες την ανωτερω ημερομηνία.
Επίσης ενημερωτικά
β. σε επικοινωνια με τον Δ/ντη του Ταμείο Αρωγης (φιλο και συνεργατη χρονια) με πληροφορησε και σας ενημερωνω οτι με το που θα βγαλει το ΤΑΠΟΤΕ την αποφαση Συνταξης μας, μετα απο μια εβδομαδα θα μας χορηγησει το εφαπαξ του επικουρικου που δικαιουται ο καθενας μας .
Επισης θα μας καλεσει με επιστολη του, για οποιον θελει, την πληρωμη για αυξηση του ποσοστου επικουρικης συνταξης που δικαιουται, περαν του νομίμως δικαιούμενου ετσι και αλλιως .
Εκτιμεί οτι σε δυο μηνες μετα θα εκδοθει και η επικουρικη συνταξη , η οποια για οσους δεν το γνωριζουν αποδιδεται καθε δυο μηνες
(και αυτα παλι εκτος απροοπτου , διοτι σας μεταφερω τα λεγομενα τους).
με εκτιμιση και καλη συνεχεια σε ολους μας
καλο μηνα και καλες γιορτες.
Γρηγορης Στογιαννης
1/12/2009
ΥΓ:Για να μην παρεξηγηθω αυτα τα γραφω επειδη πολυ μου ζητατε να ενημερωνω οτι μαθαινω , με την τεως ιδιοτητα μου στην Δνση Πληροφικης και υπευθυνο εκδοσης μεχρι την συναξιοδοτηση μου των σχετικων συνταξεων.
σας ευχ
Γρηγορης Στογιαννης

Γ. Θαλασσινός

Συνάδελφοι,
σήμερα ήταν προγραμματισμένες να γίνουν οι δύο δίκες στο διοικητικό πρωτοδικείο αθηνών
Το ελληνικό δημόσιο δεν προσήλθε, ούτε φάκελλο έστειλε με αποτέλεσμα το δικαστήριο
να αποφασίσει αναβολή και των δύο δικών για τις 16/3/2010
Γ. Θαλασσινός